להבין אותה

הנושא עלה

הנושא עלה, היא לא בזוגיות, היא לא יוצאת הרבה, ומאחלת לעמה כבר זוגיות שתמצא מישהו ומחכה לילדים.

אתה מבין שיש סיכוי
שהיא מקווה שאתה תעשה צעד, ולא מעיזה לעשות כלום בעצמה?

להבין אותה

אני עובד בחברה די גדולה,
לפני כשנתיים החלה לעבוד במקום עובדת חדשה,
למרות שהיא עובדת במחלקה אחרת לחלוטין, יצא שהפרוייקט הראשון שלה בחברה יהיה פרוייקט איתי.
תפקידי היה בכיר ממנה, אך בפרוייקט הזה עבדנו במשותף,
שנינו רווקים, אך יש בינינו הפרש של יותר מ5 שנים.
במהלך השנתיים לא היו לשנינו קשרים מהותיים.
הפרוייקט הסתיים לאחר מספר חודשים, אך הקשר החברתי בינינו נשמר,
שמרנו על שיחות קבועות, בעבודה ומחוצה לה, ארוחות צהריים משותפות וכו'.
בתחילה לא האמנתי שאפשר לקיים קשר זוגי במקום העבודה, פחדתי שישפיע על שנינו יתר על המידה ולכן לא יזמתי.
אך עם הזמן, רציתי.
מצד אחד הרגשתי שהיא מעוניינת לשמור איתי על קשר אך מהצד השני לא הרגשתי שהיא רוצה להפוך את הקשר לזוגי.
על מנת לדעת האם היא באמת מעוניינת לשמור איתי על קשר די התנתקתי,
הפסקתי לפנות אליה.
רציתי להבין אם אני היא בכלל תשים לב.
עברו מספר ימים ואכן היא יצרה קשר, בדקה לאן נעלמתי, מה קרה, בטון צוחק אך דואג.
מבחינתי שמחתי, ראיתי שזה לא רק אני מעוניין בקשר כלשהו שזה לא חד צדדי.
הקשר הזה נמשך ומידי שבוע אנחנו קובעים לעצמנו זמן ארוחה משותף.
מצד אחד נראה שהיא מעוניינת לשמור על קשר, לא נראה שאני עוד עמית לעבודה, אך מצד שני שום דבר ולו רמז לרצון להתקדם.
לא מבין אותה - צריך עזרה.

Shamy

New member
נשמע לי שהיא רואה אותך

כידיד קרוב ותו לא הייתי פשוט שואלת בגלוי אם היא מעוניינת במשהו יותר מזה

פחדנות היא לא תכונה אטרקטיבית

ה"מבחן" הזה הוא קטנוני ולא מועיל לכלום. תכלס, גם קודם ידעת שהקשר איתך נעים לה, וגם אחריו אתה לא יודע אם היא מעוניינת בקשר זוגי. אז למה זה היה טוב?

הדרך היחידה לגלות אם היא מעוניינת היא לדבר איתה.

אגב, כמה אתה בכיר יותר וכמה היא כפופה לך הוא משהו שלנו אין דרך לדעת. אז כן תמסה להמנע משימוש לרעה בסמכות והטרדה מינית

אל דאגה

לעולם לא אטריד מינית ולא אשתמש בהיותי בכיר על מנת לנצל מישהו או מישהי,
לענייניו, אכן, אני פחדן, והמבחן הזה טיפשי, מצד שני גם ברור לי שאם אשאל והיא לא מעוניינת אז יהיה מאוד מוזר להיפגש כל יום בעבודה, כרגע זה מוזר רק לי, אח״כ יהיה מוזר גם לה.
תודה על התגובה.

Skar FaSe

New member
במקום lunch

תזמין אותה לסרט או משהו - זה chance למשהו קצת יותר אינטימי וגם רמז שהיא כנראה תבין - אם היא תגיד כן , אז cool, ובסרט ״תתקרב אליה קצת ״פיסית״ כבר תדע מה הקטע שלה לפי איך שהיא מגיבה לך Good luck~

אם זו הייתי אני אז (לצערי) הייתי מחכה לצעד

מכוונך לגבי המשך הקשר. הייתי מחכה שתגיד משהו כמו, בואי נלך לסרט או משהו כזה. או ארוחה בחוץ בערב.
הייתי בטח מקווה שתראה עניין לפני שאני מראה עיניין.
מהכוון שלי לא הייתי שולחת לך רמזים ישירים. אולי רמזים עקיפים. לדוגמא בימים שהיא נפגשת איתך, היא מורחת שפתון? זאת לעומת פעמים אחרות שאתה לא קובע להפגש איתה ואולי עובר רואה אותה במקרה.
או מחייכת אליך מקצה החדר כשבמקרה נפגשים בקפטריה? רמזים לא ישירים שיכולים להראות על עניין.
גם אם היא מאוד מאוד מעוניינת יכול להיות שהיא בקוצר רוח מחכה שרוב הצעדים הראשונים יבואו מכוונך.

למעלה