להביע אהבה

Goulding

New member
להביע אהבה

אתה יודע מה?
אני לא רוצה את המתנות שלך.
אני לא צריכה את שתקנה דברים עבורי.
אני לא רוצה שתשלם עלי כשאנחנו יוצאים.
אני בחורה עצמאית, ואני יכולה טוב מאוד להסתדר בעצמי. אני לא רוצה את הנדיבות שלך. אני לא רוצה את כל החומרנות הזו.
אני לא מסוג הבנות האלה.
אתה רוצה להראות לי אהבה?
אז תגיד לי שאתה אוהב אותי. ותתכוון לזה. ולא תוך כדי ניתוק שיחה "סורי, חייב ללכת, אוהב אותך, ביי, נדבר"
אז תשלח לי סמסים חמודים.
אז תיזום אתה שיחות טלפון, כדי להראות לי שלמרות שהיום שלך עמוס, חשבת עליי.
אז כשאני מתקשרת, תהיה איתי, ולא מוסך במיליון דברים אחרים.
תגיד לי שאני יפה.
תגיד לי שאני חכמה.

כן, אני מצטערת. ככה אני.
ואם לא תראה לי אהבה בדרך שרק בה אני קולטת, אלא רק תקנה לי מתנות,
אני לא ארגיש שאתה אוהב אותי.

אני לא יודעת איך להסביר לך טוב יותר איך אני פועלת

אחרי 5 שנים ביחד אתה אמור לדעת את זה כבר

Shamy

New member
בדיוק כמו שכתבת פה

ככה תסבירי , אגב אם לא תסבירי זה לא יהיה מובן גם אחרי 30 שנה

Goulding

New member
אבל זה בדיוק מה שאמרתי לו

והוא עדיין לא מפנים... (או לפחות לא מבצע את זה)...
וזה לא שזה מעצבן אותי שהוא לא עושה את זה, זה פוגע בי,
כי אם הוא לא מתקשר, או מביע אהבה (בדרך שלי), אוטומטית אני נפגעת...
כי אם בנאדם אוהב, אז הוא מביע אכפתיות -במיוחד בימים שאנחנו רחוקים-
ומתקשר, ושואל, ויוזם...

קל להגיד את זה פנים מול פנים,
אבל אני זקוקה למילים האלה דווקא כשהוא רחוק

Goulding

New member
אולי הוא חושב שאני דביקי

אולי אני באמת כזו.
&nbsp
ואולי הוא לא מבין אותי כי הוא ממש לא כזה.
&nbsp
אבל אני צריכה את זה
ואני מצפה ממנו להבין.
&nbsp
סתם נוצרים לנו ים של ויכוחים לאחרונה
המרחק משפיע....
אני לא רוצה מתנות. מספיק לי זמן איכות איתו.
אני לא רוצה שום דבר. מספיק לי שיתקשר ויביע אכפתיות.
&nbsp
זה לא אמור להיות מן מוסכמה חברתית כזו?
&nbsp
למה הוא לא מבין?
&nbsp
למה הוא הופך אותי למפלצת צומי?
&nbsp
&nbsp

את מצפה

זה כמו לחפור בור ולהתחיל לספור עד שדוחפים אותך. תשימי את האחריות לאושר שלך על עצמך. כשאת תלויה בו גם לדברים לא חומרניים, את ממש לא עצמאית. אולי הוא כגבר צריך את העצמאות שלו וכשאת אומרת לו נונונו זה לא מה שיביא את ההתקרבות מצידו.

את צריכה לקרוא את הספר הזה

http://www.maozstore.co.il/VSHOP/WSHOP.wzx?UC=Maoz&SingleItem=1066
&nbsp
הספר מדבר בדיוק על מה שאת מתארת - שיש 5 סוגים של איך אנשים מביעים אהבה ואיך נוח להם לקבל אהבה. החבר שלך הוא הסוג שמביא לך מתנות, משלם עלייך וככה הוא מביע אהבה - את מעדיפה סוג אחר, את רוצה "מילות אהבה".
&nbsp
מה שמתי לב בפוסט זה זה שאת כועסת על כך שהוא לא מביע אהבה כמו שהיית רוצה, מה לגבי להעריך אותו על מה שהוא כן עושה? הוא קונה לך מתנות, משלם עלייך, אומר לך שהוא אוהב אותך לפני שמסיים שיחה - זו הדרך שלו להראות לך כמה שאת חשובה בשבילו, את שמה לב זה?
&nbsp
כי הפוסטים שלך זה הכל - הוא לא ככה , ואני צריכה שיהיה יותר אוהב - אולי הוא כן מאוד אוהב בדרכו ואת לא שמה לב לזה כי את רק רוצה שיהיה אוהב בצורה שלך נוח איתה ואת חושבת שהמעשים שלו לא מראים אהבה (כי זו לא שפת האהבה שלך).
&nbsp
עצה שלי - תקראי את הספר, זה יסביר לך יותר מה קורה איתכם וייתן לך עצות מה לעשות וכו'...
&nbsp
בהצלחה!

שלום

אהבה צריך להביע ע"י מחמאות, ברכות, התעניינות רגשית, מעשים טובים ובעיקר דאגה, תמיכה ועזרה. הראיה לפעמים עדיפה מהגדה.
&nbsp
&nbsp

רעיון

אני לא יודעת איזה מתנות הוא מביא לך אבל אבל את יכולה להגיד שתשמחי לקבל פרח/פרחים או מתנות רומנטיות אחרות משהו עם תמונה שלכם אם זה יהיה בסדר מצדו אולי זה יפתח את הפן הזה בפניו לאט לאט, ואולי לא. האם את מרעיפה עליו אהבה בצורה שהיית רוצה לקבל?

spring666

New member
אף אחד לא מושלם ואם הוא כזה ואת לא מסוגלת אחרת אז אולי

הוא לא הגבר שמתאים לך?
לדעתי גם הוא מתפשר על דברים כאלה ואחרים כי זה נורמלי ורצוי בזוגיות..
אז אולי גם תנסי להשלים עם האופי המפרגן שלו שאינה בהכרח הדרך הנעימה לך ביותר

אם הבעיה היחידה שלו זה שהוא לא מביע אהבה כמו שאת חושבת לנכון

וחוץ מזה הוא חבר, איש שיחה, מעניין, מושך, טוב במיטה, חרוץ, יוזם, מקשיב, מפרגן וכו'... אז באמת שתפסיקי לחפש אותו... או שתשחררי אותו למישהי קצת פחות NEEDI ממך, שתדע להעריך את מה שיש לה בידיים...
אם תמשיכי לנדנד לו על מה שהוא לא יכול לתת ולא תפרגני לו על מה שהוא כן נותן - את בדרך המהירה להמאיס את עצמך עליו.
בחיים צריך לבחור את המלחמות שלנו - אני חושבת שלא נכון להילחם על משהו שכמעט בוודאות הוא חסר סיכוי (לשנות התנהגות בסיסית של אדם זה חסר סיכוי).
תחליטי אם בשבילך האמירה "אני אוהב אותך" היא בחזקת יהרג ובל יעבור: אם כן, אז תיפרדי ממנו כי הוא לא מסוגל לתת לך את זה על בסיס קבוע (כמו שאני לא מסוגלת לקפוץ באנג'י או להחזיק נחש... פשוט לא מסוגלת) ואם לא אז פשוט תחליטי שזה רצון שלך שאת סוגרת במגרה נסתרת ולא מתעסקת עם זה יותר בחיים (כמו שאני השלמתי עם זה שלא אהיה טייסת קרב).

למעלה