להגדרה.. זעמן דק? זעמן שחור ינוקא? צפע קטן? שלוון כתמים??
א אנטי 1 New member 14/10/19 #4 משהו עם צורת הראש לא מתלבש לי על זעמן שחור צעיר הצבעים דווקא כן, יכול להיות שזו זווית הצילום. בו נשמע עוד דעות.
משהו עם צורת הראש לא מתלבש לי על זעמן שחור צעיר הצבעים דווקא כן, יכול להיות שזו זווית הצילום. בו נשמע עוד דעות.
ר ר ו פ ן New member 14/10/19 #5 כך נראה זעמן (זעמן המטבעות) - אורח שקפץ לבקר... האורח שלך תלום קשקשים מובהק
ט טל פסטמן New member 15/10/19 #6 אני לא רואה בתמונות ברשת את הטבעת השחורה מסביב לראש שרואים בתמונה של גלעד. אשמח להעלות את התמונה לקבוצת זוחלים בפייסבוק עם קרדיט. שם יש ריכוז גבוה של מומחים.
אני לא רואה בתמונות ברשת את הטבעת השחורה מסביב לראש שרואים בתמונה של גלעד. אשמח להעלות את התמונה לקבוצת זוחלים בפייסבוק עם קרדיט. שם יש ריכוז גבוה של מומחים.
ג גלעד שביד New member 15/10/19 #8 בינתיים יורהבצור הדסה מלווה ברקים מרהיבים, רעמים חזקים ומשבי רוח פתאומיים.
ר ר ו פ ן New member 15/10/19 #10 שרשרת רעמים נאה, ממערב ו.. דרומה... וחם ... 32 מ"צים סיכוי טוב מאוד לגשם רציני.. לפני שעתיים, השקיתי בנדיבות רבה !!
שרשרת רעמים נאה, ממערב ו.. דרומה... וחם ... 32 מ"צים סיכוי טוב מאוד לגשם רציני.. לפני שעתיים, השקיתי בנדיבות רבה !!
A Aliti New member 15/10/19 #13 זה מתגשם גם על הכרמל אחרי כמה רעמים עמומים, מאז 15:50 התחיל בטיפות ענק וממשיך עד עכשיו עם גשם בינוני ורוחות שהתחזקו בבת אחת
זה מתגשם גם על הכרמל אחרי כמה רעמים עמומים, מאז 15:50 התחיל בטיפות ענק וממשיך עד עכשיו עם גשם בינוני ורוחות שהתחזקו בבת אחת
ט טל פסטמן New member 15/10/19 #11 מומחי הפייסבוק אחידים בדעתם שזה זעמן שחור צעיר והאמת היא שהתמונות ברשת אכן מתאימות הרבה יותר.