"להגיד בבוקר חסדך, ואמונתך בלילות"...

"להגיד בבוקר חסדך, ואמונתך בלילות"...

עם כל הכאב העצום, חשבתי שבכל זאת, מצד הכרת הטוב, ראוי להזכיר את הדברים הטובים שקרו לכם השבוע. כרגע הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע- הוא זה שעברתי דירה בדיוק בזמן מסתבר, מהבתים הסמוכים לישיבה.
ונחסך ממנה הזוועה של אתמול... גם זה דבר טוב. ואצלכם

הדבר הטוב של השבוע:

התחילה אצלנו "תקופת החתונות" שלשום חתונה, אתמול חתונה (בגלל הפיגוע נאלצתי ללכת ברגל מהתחנה המרכזית עד ל
שנמצא בגבעת מרדכי) שבוע הבא חתונה, גם בעוד שבועיים... וככה זה ימשך לאורך כל החודש. שנשמע בשורות טובות

candy77091

New member
בשבילי עונת החתונות היא סיוט מארץ הסיוטים

אז השבוע יש שני חתונות ואני לא הולכת ובעוד שבוע יש עוד 2 ואני אלך בעז"ה לאחת מהם ושבוע אח"כ עוד אחת, ובן דוד שני שלי מתחתן ועדיין את תאריך.. אין לי כוח,שונאת נסיעות,שונאת לחשוב אח"כ על "להשלים חומר לימודי" ועל ההוצאות בכל חתונה אני כבר לא מדברת

החתונות האלה הן לא סתם חתונות

חלקן הן של בנות דודות\קרובות משפחה (שבהן חייב להיות) חלקן של חברות טובות שלא נעים שלא להיות שם...

מיקי*

New member
בדיוק דיברנו על זה הבוקר בביה"ס

גם מבחינת העניין שלהראות שהם פוגעים לנו אמנם בחיי הרגע, אבל עם ישראל מורכב מחיי נצח. השילוב הזה של הדברים הוא דבר המלווה את עם ישראל לאורך הדורות. אז ככה: התחלתי להעביר שיעור במסגרת המכינה לעולים באוניברסית בר אילן, לקבוצה של 30 חבר'ה מצרפת שנמצאים בארץ לשנת הכשרה במסגרת בנ"ע. לקראת עלייתם לארץ ולימודים באוניברסיטה בשנה הבאה. ואני אחראי על העשרת הקודש שלהם. ואוריה יה"ל כבר אמרתי? הזאטוט בא לבקר אותי אתמול בביה"ס טוהשווצתי בו בפני כל המורים. בשורות, ניסיתי להעלות תמונה, לא הלך... שבת שלום

הדבר הטוב שלי:

חזרתי להתנדבות שלי ב"עזר מציון" אחרי חודשיים של הפסקה, ואפרופו חתונות אחות של החצי מתחתנת ביום חמישי בעזרת ה'.

למעלה