להגיד תודה על כל מה שאתה מקבל

להגיד תודה על כל מה שאתה מקבל

כי כל מה שאתה מקבל זה אתה הזמנת ברמה שאינך יכול לתפוס. הנח מראש שאתה רוצה את זה, גם אם עדיין אינך מבין לשם מה. ותגיד תודה. תגיד תודה לרעש של השכנים, ולכלב שנובח בחוץ, ולשעון המעורר שהתחיל לפעול לא בזמן, הנה בזכות הדברים האלה אתה זז וחווה חוויות. כל מה שקורה עד לפרט הקטן ביותר הוא לטובה. הינך מונחה ע"י ישות פנימית שעושה כל מה שהיא יכולה כדי להעיר אותך לקיומה, ולעודד אותך להתמסר לרצונה, שהרי זהו רצונך האמיתי. היא ורק היא אחד עם המציאות וההתרחשויות, כשתיהיו אחד, הרצון שלך והמציאות יהיו חד הם, שהרי הרצון שלה הוא תמיד אחד עם המציאות, הם אחד. היא החלק בך שהוא אחד עם הכל, הטבע האמיתי שלך מתחת לסיפורים. וותר על האשליה של בחירה חופשית והתמסר עוד היום לטבע שלך, לעולם, להתרחשויות. איך מיישמים? רואים כל דבר כחדשות טובות! או במילים אחרות, להגיד תודה על כל מה שאתה מקבל.

ע ו פ ר ה

New member
תודה מדען חלל

אפרופו הכלב של השכנים שנובח, אני לימדתי את עצמי שזה לא מפריע לי. אז התודה שלי ליקום היא על השקט שיש בחוץ. ואכן, מדי פעם במשך היום אני מוצאת את עצמי מודה ליקום. זה מרחיב את הלב. באהבה עופרה

naty3

New member
חולקת עליך

קשה לי להגיד תודה על הרעש (חזרות להצגה) שהשותף שלי עושה ב-07:00 בבוקר כל יום בזמן האחרון... והוא גם שר...פור-דה-רקורד: הוא לא יודע לשיר ולא יודע לשחק.

יש לך שתי ברירות

או לקבל מה שקורה או להתנגד לזה. הטעות הנפוצה של הרבה אנשים זה שהם חושבים שהתנגדות היא מה שמשנה דברים. אבל אין רחוק מזה, זאת הקבלה שמשנה דברים. השינוי הוא שיתוף פעולה בינך לבין היקום. הדרך היא נתיב אשר את לא מסוגלת בכלל להתחיל להבין את המשמעות שלו לגבייך ולאן זה מנסה לקחת אותך. כשאת לא מוכירה תודה על הדברים האלה.. את לא מקבלת את התכלית שלשמה הם שם. את לעולם לא תביני בשביל מה זה טוב שיש רעש, בשביל מה זה טוב שיש בעיות עם השותף, בשביל מה צריך את כל הדברים האלה? הם סתם מפריעים, אלוהים סתם עושה לך דווקא. לעומת זאת, כשאת קודם כל אומרת תודה על הכל .. רק אז תתגלה בפנייך התכלית, ורק אז תביני למה זאת הייתה מתנה. רק בדיעבד את תביני שבאמת רצית את הדברים האלה. זאת דרך לאמן את עצמך להיות מאושרת.. את לעולם לא תגיעי למצב שבו הכל מושלם והיקום רוקד לפי החליל שלך. אז הבעיה היא לא בשותף או בראש.. אלא בתפישה. וכשאת צלולה, אז את רואה שהכל באמת מושלם.. ושעד עכשיו פשוט לא הצלחת לראות שזה באמת כך.

GMjoy

New member
לא יודע אם אני חולק או לא

אני גיליתי שאחרי המון זמן, אני יותר ויותר בטוח בעצמי, והאמונה שלי מתבטאת בהמון !! אני מרבה להגיד תודה על דברים, ואני גם מרבה להיות מנותק רגשית מהשלילי, ולהיות אחד עם החיובי
מה שאני לא יכול להגיד עליו תודה, לשלוח עליו ברכה, ובכלל צוחק מהרבה דברים שאחרים מתלוננים עליו פה ושם. מי שלא יודע, אני תושב העיר שדרות, ואני חי תחת איום ראקטות קסאם - יום ביומו במשך תקופה של מס' רב של שנים ! אני עברתי בזמן הזה כל-כך הרבה דברים, שאחרי גילוי הסוד, ויישום התובנות הרבות בו, אני מתקשה לחשוב ולהבין: מה היה הרעיון שהחיים יביאו אותי לחיות במקום הזה? מה הרעיון היה לחוות בגילי הצעיר כל-כך הרבה חרדות, טראומות, דיכאונות ואפילו טיפולים אחרי 2 נפילות קסאם ליד ביתי. אני לא ארחיב פה על כל מה שעברתי בשנתיים האחרונות, אבל יצא לי לשאול את ה"טובה" הזאת שמובילה לאנשהו... אף אחד לא יכול לתאר לעצמו מה שווה רעש משכנים או טרקטור או משאית זבל, לנגד התרעות "צבע אדום" שמעירות אותך משנתך לפאניקה ותפילות שהכל יהיה בסדר! מה שווה אותו רעש לפחד לצאת החוצה, ולחשוש שבכל רגע אתה עלול להיות פצוע או חס ושלום..... כשאני מעלה את המשפט: כל מה שקורה - קורה לטובה - אני מאוד מתקשה לייחס אותו למצב שאני חי בו בעיר. אז אין לי מושג אם אני חולק או לא לגבי הדברים. נ.ב: לפעמים ממבט כזה על החיים, כל אחד אחר היה ישן כמו תינוק לצלילי החזרות או הטרקטור או ההליקופטר וכו'... תחשבו על זה.

יש יותר משתי ברירות

לכל דבר יש אין סוף ברירות - ברירה נוספת שאני מכירה היא אי-הזדהות , כשאתה לא מזדהה עם מה שאתה רואה/חש מתחברים למקום יותר עמוק של "האני" (הממ... מחיקת אגו) באופן טבעי הכל תקין. קראתי פעם בספר כלשהו - כשאתה לא רוצה לשמוע רעש - אל תקשיב לרעש המיקוד עובר למקום אחר...כל דבר שמתמקדים בו גודל. מיקוד = הכוונה בהחלט אתה צודק כשמשנים תפישה - משתנה העולם

למעלה