קו 710 מלוי אשכול בקרית אונו. לרדת או בתחנה שבדיזגנוף נורדאו, או בדיזנגוף בן יהודה. משני המקומות הליכה של 500 מטר לחוף מציצים. אם את רוצה סתם לראות את הים בלי חוף כלשהו אז לרדת בדיזנגוף בן יהודה שממש קרובה לנמל תל אביב.היי חברים, תוכלו להכווין אותי מבחינת קווים ושעות פעילות שלהם? אם אני מגני תקווה לאיזה ים גם אוכל להגיע מבלי ללכת המון המון המון ברגל ביום שבת הקרוב...
יש לך קו של נעים בסופ"ש 710 מקרית אונו שפועל כל השבת תדירות כל שעה
פרטים לגבי ההמלצה על קו 710:
לפי אתר נעים בסופ"ש, יש לקו מספר תחנות על דרך לוי אשכול בקריית אונו, כקילומטר עד קילומטר וחצי ממרכז גני תקווה. בתל אביב יש לקו מספר תחנות ברחוב דיזינגוף בין שדרות בן גוריון (כיכר אתרים, חוף גורדון) לדרך התערוכה (נמל תל אביב) ואז צריך ללכת כ 500 מטר לחוף הקרוב.
אתר נעים בסופ"ש:
הנסיעה בחינם כי אסור לגבות כסף בעלייה לאוטובוס שאינו קו רשמי של משרד התחבורה. המימון לפרוייקט הוא של העיריות המשתתפות.דף הבית - נעים בסופ"ש
busofash.co.il
בגלל המלחמה תדירות הקווים ירדה לפעם בשעה. כדאי להוריד את אחת האפליקציות שמופיעות בעמוד תיכנון הנסיעה של האתר ולעקוב אחרי זמני הנסיעה.
יש למיזם רשת קווים, לפני המלחמה היה אפשר להשתמש ברשת כדי להחליף קווים בתוך תל אביב ולהגיע לא רק ליעדים על הקו שמגיע קרוב לביתך. יתכן שתיכנון נסיעה ליעד שאינו על הקו שלך (למשל - מתחם התחנה וגן קלור) יראה אם זמן ההמתנה בהחלפה יהיה גדול מדי או אם ישנה אפשרות להחליף קווים גם במצב הנוכחי.
במידה שתסעי - בבקשה תצלמי קצת מהאוטובוס ומהים כדי להראות את מצב הנסיעה והבילוי בשבת.
לפי שאלות קודמות שלה בפורום היא גרה קרוב יחסית לציר לוי אשכול.ההערכה היא טיפה פחות משעה מדלת לדלת, אך יש מקטע הליכה ארוך מגני תקווה ללוי אשכול. ההמלצה שלי היא לצאת לפחות 10 דקות לפני מה שמומלץ כדי שיהיה זמן להתאפס בתחנת הקו, או לשקול הזמנת מונית מקומית / הקפצה לכיסוי המרחק לאוטובוס ולנסות להגיע 5-10 דקות מראש.
לפי שאלות קודמות שלה בפורום היא גרה קרוב יחסית לציר לוי אשכול.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.