להגיע לחתונה רק בשביל..

מני 23

New member
להגיע לחתונה רק בשביל..

התזמורת. כאילו להכנס לחתונה שאתה לא מכיר אף אחד רק בשביל לראות את התזמורת. זה לענין? זה מותר? מקובל? עשיתם את זה? סולדים מזה?

גועל נפש לדעתי...

הבר מצווה שלי הלכה בגלל כמה מאות בחורי ישיבות שעשו את זה. עד שנאלצנו להביא שומר (סלקטור...) היה כבר מאוחר.

תשמע...

אקדים ואומר שאם מדובר בחתונה שלי אז אני לא רוצה שיבואו אלי, אבל בכללי אז אם מדובר בחתונה באולם גדול(כתר הרימון, גני התערוכה, סיטי טאוואר, ביהכנ"ס הגדול,) אז אני חושב שלא כל כך נורא אם אני יבוא לראות את התזמורת (במיוחד שזה יהיה מורדכי) אבל באולמות קטנים יותר לא הייתי הולך.

יש רק בעיה אחת...

שאלף בחורי ישיבות חושבים בדיוק כמוך ("לא כ"כ נורא אם אני יבוא לראות את התזמורת"...). וחוצמיזה אל תשכח כלל גדול:"מה ששנוא עליך - אל תעשה לחבריך" (בקשר להקדמתך)

לדעתי סתם מנפחים את זה

אני הייתי פעם בחתונה של אחד מבני בעלי חברות ההפצה במוסיקה החסידית וחשבתי לתומי וואלה בטח יהיה מפוצץ בבחורי ישיבות חובבי זמרים ואקשן נכון.... היו כמה וכמה .....וזהו סתם לעשות מזה סיפור זה לא לעניין! התופעה מובנת לחלוטין למי שיודע ומבין איך החברה החרדית בנוייה ואיך באים לביטוי כל מיני דברים אכן התופעה הזאת היא דבר לא יפה, נקודה . מי שמבין בשכלו שזה לא יפה אז טוב! ומי שלא יגדל טיפה ויבין לבד!

למעלה