להגר שפריר, מנהלת הפורום

להגר שפריר, מנהלת הפורום

הגר היקרה, לדעתי הפורום יורד ברמתו וגורם למתעניינים חדשים המגיעים אליו לחשוב שהדיונים אינם לעניין. הגיע הזמן, אני חושב, שתקבעי בתור המנהלת כמה כללי התנהגות ותדאגי למחוק שרשורים אשר אינם מועילים לאיש. אפשר לספור כבר די הרבה כאלו. ניסיתי להתבדח עם החברים על משחקי האגו שלהם, אך כנראה המסר לא נתפס. עכשיו תורך. תודה בשמי ובשם כל מי שאיכפת לו מהדיונים היותר אינטלגנטיים כאן, שלומי

PreDirector

New member
מצתרף לשלומי

+ אין פה הרבה משתתפים , אז אולי אלה שבקיעים ומטפלים באנשים -שלומי,מיקי,מצא יעלו לפורום לוגים של טיפולים שביצעו שנוכל לדון בהם פה על גבי הפורום.

אישית

לא הייתי מעלה לפורום הזה לוג של טיפולים, שכן זו מדינה קטנה והדבר האחרון שהייתי רוצה זה שהמטופלים שלי יקראו כאן בטעות לוגים וניתוחים של המקרה שלהם. בעתיד הלא רחוק אנחנו נפתח את הפורום המקצועי באתר הבית שלי ואז שם יהיה אפשרי לנתח לוגים של טיפולים עם עמיתים למקצוע. בינתיים אפשר להמשיך ולדון פה על המיומנויות השונות של ה-NLP הניסויים שעשיתם/עשינו עימם בחיי היום יום ולא רק בתחום הטיפולי. שהרי המיומנויות מתורגמות באופן ישיר לחיים. ומי שלא יודע לתרגם אותם לחיים אלא משאיר אותם רק בקלינקה - שהרי הוא לא באמת יודע את מהות ה-NLP עדיין. יום נפלא מיכאל

מצא

New member
הפורום המקצועי ...

אכן יכול לתת מענה ללוגים מקצועיים,וזה מבורך מפני שכמטפלת יש לי את הצורך לפעמים לשתף (מבחינה מקצועית כמובן!)פה האתר חשוף ומפאת האתיקה המקצועית וכבודו ופרטיותו של המונחה אין מקום לחשוף. מה עוד שאם יהיה פורום מקצועי,ניתן יהיה בפורום הזה לחשוף את הn.l.p והדמיון המודרך לקהל הרחב,גם למי שלא מטפל ורוצה להתחבר או להעזר. יום טוב עידית.

breuven

New member
הפורום המקמועי

כפי ש מכאל מציע יהיה סגור לשם שמירה על פרטיות של המטופלים

מצא

New member
נכון,וזה...

מה שיאפשר את השארותו של הפורום הנוכחי, להיות פתוח לקהל הרחב. יום טוב עידית.

PreDirector

New member
מצתרף לשלומי

+ אין פה הרבה משתתפים , אז אולי אלה שבקיעים ומטפלים באנשים -שלומי,מיקי,מצא יעלו לפורום לוגים של טיפולים שביצעו שנוכל לדון בהם פה על גבי הפורום.

drshy

New member
מישהו כאן הוא שליחו של בנדלר בארץ??

או סתם מוסמך לקבוע מה ומי רציני ומי לא? שי

PreDirector

New member
זוהי גם נקודה חשובה

יש הרבה תחומי עניין בNLP טיפולי השפעתי - שיווקי פסיכולוגי וכו וכו... בכדי שהפורום יהיה מעניין ,צריך את כולם

arlot

New member
עם נדבר רק על NLP לא יעבור הרבה

זמן עד שיגמר לנו הנושא , חוץ מיזה אני למשל לא מטפל בשיטה הזאת אלה בשיטות טיפול שונות אחרות - אז מה לעזוב את הפורום?

הגר לא עונה?

חברים, כוונתי לא היתה לנושאים המועלים כאן. להיפך, תעלו כמה שיותר רעיונות ונושאים, אני רק ישמח מזה. הבעיה שלי היא עם טון הדיבור שבזמן האחרון עולה כאן ללא פיקוח מההנהלה. הגר, אם את עדיין איתנו בפורום... יש תגובה? תודה

שלומי, עזוב את הגר במנוחה

אני חושב שאנו מספיק בוגרים, פתוחים, וגמישים התנהגותית בשביל להתנהל גם בלי גננת ... גם אם לפעמים נדמה לנו שפה זה גנון
זה חלק מהכיף בפורום.. לא כן? מיכאל

../images/Emo8.gif ארלוט רואים שאתה לא משתמש

בשיטה... לא יכול לקרות מצב שיגמר על מה לדבר ב-NLP... זה בלתי אפשרי מפני שלהיות NLPer אומר להמציא כל הזמן את הגלגל מחדש, להמציא ולייצר נלפ בכל רגע נתון. מצד שני יש כל כך הרבה חומר בתחום שוואלה, אם יגמר לנו על מה לדבר - אני מבטיח לך שאנחנו נהיה כ"כ זקנים שאנחנו גם לא נראה. וחלילה למה לעזוב את הפורום?? אתה יכול ללמוד וללמד בכיף. מיכאל

למעלה