להדגיש שהמימון מוגבל

orname

New member
להדגיש שהמימון מוגבל

שמתי לב מתגובות שונות בעצומה המסתובבת ברשת ומתגובות במקומות אחרים, כי רבים חושבים כי המדינה ממנת טיפולי הפריה ללא הגבלה לכל החפץ בכך - גם לילד השלישי הרביעי וכד'. זה יוצר לא מעט התנגדות והתיחסות אלינו כאל מפונקות (עצוב. נכון. אבל ככה זה). אני חושבת שכדאי להדגיש במאבק את העובדה כי המימון המלא של המדינה (אם ניתן לקרוא לסכומי הכסף שאני משלמות על התרופות מלא...) ניתן עד לילד שני, ועד לקבלת האישורים לטיפול אנו עוברות שבעת מדורי גיהנום בדיקות וכל מה שאפשר לפני IVF.

עמית@

New member
../images/Emo32.gif איכילוב

היום היינו באיכילוב- ואמרו לנו שם (במחלקת הIVF) שאין להם שום מושג על ההתארגנות שהולכת ומוקמת- לא תלויה שם הודעה, ויש דיסאינפורמציה רצינית- שלא נדבר על כך שכל הזמן שואלים אותם דברים, ואנשים רוצים לדעת על התארגנות (בעיקר אנשים שאין להם גישה לרשת- מהמגזר החרדי והערבי בעיקר) הם מאוד בעד שיתוף פעולה ומוכנים (בעקבות שיחה) לעשות פינה שבה ישימו כל כמה זמן "עדכוני מאבק" אז אם תוכלו להעביר לי למייל עדכונים ואת נוסח ההודעה אני אשים את זה שם ואדאג במהלך הטיפול הקרוב גם לעדכן את המתרחש- כל כמה ימים, כך שתהיה יותר תפוצה. נאמר לי גם שראשי המחלקה מנסים אף הם לשלוח מכתבים ולדבר- כך שאני מאוד מקווה שגם שם תיווצר קבוצת לחץ.

נורא מוזר סוכריה על מקל עובדת

באיכילוב והיא אחראית לטפל בכל הנוגע ליחידה שם. סוכריה בחורה מסודרת אם היא אומרת אז היא עושה. לדעתי אורלי האחראית תכריע בעניין, מה קרה עם איכילוב?

I put a message there on Thursday

It's strange it's not there anymore :-* I also talked with the nurses and the doctors (Amit, Yovel, Vagman & Rita) and they all signed our petition. I talkes to the women who were there that day - probably not the ones you met. If the message I put is not there please please put another one because the next time I'll be there is Monday.

באאבו

New member
Candy, where are you??

וסליחה שפיספסתי אם נסעת לחו"ל... תעשו חיים אניווי..

באאבו

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif - דוקא בראש השנה??

תפוח בדבש יש שם לפחות?? סוכריה מתוקה - שתהיה לך שנה טובה, מוצלחת, פוריה ובריאה - אפילו אם זה ביוונית.
. חג שמח,

../images/Emo35.gif לשים עידכונים באיכילוב ../images/Emo35.gif

כשכאןלנו לא נותנים שום עדכון? זה כבר יהיה שיא השיאים

neta2

New member
מה בדיוק הבעיה? מה הקשר?

שוב פעם חוזרים לאותם הדברים שנטחנו כאן לפני יומיים? אולי די!! כל הזמן יש עדכונים!!

איזה עדכונים בדיוק ../images/Emo35.gif

שיש 800 איש בצוות תקשורת? מפתיע אותי שיש דיסאינפורמציה כשבעצם אין אנפורמציה. כולם נורא שושואיסטים ומרגישים סופר חשובים.

פרח שדה

New member
המימון מוגבל מעוד כוון!

והוא כולל בין 4 ל- 6 טיפולים בשנה קלנדרית, ולא יותר.

כצי

New member
בהחלט יש בלבול בנושא

אחת מהעבודה שלי (אמא ל-4 בנות) שבאתי לשאול אותה אם היא חתמה על העצומה ענתה לי "שיש לה דעות לכאן ולכאן בנושא". והיא החליטה לא לחתום בגלל שיש אנשים שמנצלים את זה לרעה לדבריה. דרך אגב, לא הצלחתי לשכנע אותה. למשל כשאמרתי לה שכבר היום מדובר רק בילד השני היא ענתה לי "אני יודעת". אז למה בדיוק היא מתכוונת?!?! אין לי מושג. והיא לא רצתה לפרט.

למעלה