להדיח את עינב

אפי927

New member
להדיח את עינב

זה הזמן לעשות מעשה ולהדיח את מי שלא לוקח את המשחק ברצינות הראויה ומצהיר בכל הזדמנות שלא מזיזה לו ההדחה. מי שלא מבין שמטרת המשתתפים היא לעשות ככל יכולתם כדי להיות השורד האחרון ולזכות בפרס , אין לו מה לחפש בתכנית. נראה לי, נכון לעכשיו, שגב' בובליל היא היחידה שמזלזלת בתכנית, אפילו מר בובליל העיר לה מספר פעמים על כך. המסקנה רבותי תנו לגברת ללכת הביתה !!! הצביעו בעד קרן שלדעתי היא בסכנת הדחה אמיתית.

מיקאלה1

New member
אני מצביעה לקרן כמה פעמים

אחד מהשלושה חייב ללכת - אני רוצה שיוסי או אשר ילכו הביתה למרות שאשר בטח זקוק לכסף.

michaly2003

New member
נתגבר בלעדיה - נמאס מהצעקות שלה

להצביע לקרן , בכדי שהיתר יפלו - הכי טוב.

עינב הרבה יותר מעניינת מקרן וכמובן שיוסי

ישאר לגמר, כי מגיע לו את המיליון. לא צריך לשפוט בן אדם בשעת כעסו, נכון היא צועקת, אבל ברוב המקרים היא צודקת .

99% מהמקרים היא צודקת.

הבעיה היחידה אצלה זה שהיא צועקת. אם היתה מדברת בטון רגוע כולם היו רואים שהיא - אם לא חכמה מעל הממוצע - מאוד נבונה ויודעת לנתח מצבים באופן אובייקטיבי.

My Little Fairy

New member
הצעקות שלה מככבות בפרומואים.

מה זה אומר אם לא שהיא הכי מעניינת שם בזכות הצעקות שלה? אם ארצה לראות אנשים מדברים באלגנטיות, אעביר לערוצי המדע.

מה פתאום בדיוק להיפך ../images/Emo13.gif

היא צבעונית ותוססת וזה מה שעושה אותה לכל כך מיוחדת!

My Little Fairy

New member
מה נעשה בלי הצעקות שלה?

נרדם מול שיחה של צבר ושפרה? רבונו של עולם, הם קשקשניים בלי שום טעם.

../images/Emo45.gif קשקשנים... שילכו לבר ויתחילו אחד עם השני

רק תחשבו, אם מוסיפים את ההתנשאות הלקקנית והבכיינית של שפרה "באבי/ממי/בייבי/בבה" להתנשאות הצדקנית של צבר המקריח, מה יצא? מפחיד לחשוב... שפרה וצבר!
אל תעשו ילדים!!!

My Little Fairy

New member
חחח יפה ../images/Emo45.gif

ומה יעשו עם החזן אם היא לא תהיה בבית? מקווה שקרן תצא, עם כל הצער שבדבר, כי זה אומר שכל בני הבית יתאגדו למולם וכך יצליחו להדיח את כולם פרט לאחד.

My Little Fairy

New member
אבל רוצים לצרף את החזן לבית.

את מתארת לעצמך את האקשן שנפסיד אם עינב תעזוב? הם בנו עליה ארמונות ולכן לא נותנים לה לצאת משם. היא צורחת עליהם כבר כמה ימים, והם לא נותנים לה לצאת.

אני מיום ראשון הפסקתי לסמס.

התאכזבתי קשות מהלבנת פנים שעשו לאשר ועינב. גם אם לא הייתי בעדם, הייתי מרגישה ככה. ממש הזדעזעתי. כל מי שדבירתי איתו על זה אמר שהפסיק לסמס. למי אכפת מי יעוף, ממילא אף אחד לא מאמין בתכנית הזאת. הרסו אותה לגמרי. חבל.. היה נחמד בהתחלה...

דיי עם התככים, את רוצה שקרן תישאר.

אז את אומרת להצביע לה בכול מיני כינויים ותירוצים. אם כבר לפי מה שאמרת אז צריך להצביע לעינב יוסי ואשר.

למעלה