בדיחות../images/Emo140.gif
איך מזהים געפילטע באקווריום ? ? ? כן . . . זה ההוא שמסתובב עם גזר על הראש. יהודי אחד חזר מלווית אשתו. וכמו שהוא רוצה להיכנס לבית שלו,נפלה לבנה מהגג ופגעה בראשו. היפנה היהודי את פניו למעלה ואמר: ""שרה! כבר הגעת למעלה"? מה ההבדל בין חתונה אורתודוכסית לחתונה קונסרבטיבית לחתונה רפורמית? - בחתונה אורתודוכסית, האימא של הכלה בהריון. - בחתונה קונסרבטיבית, הכלה בהריון. - בחתונה רפורמית, הרב בהריון... שלושה חברים שלא התראו שנים רבות נפגשו בפגישת מחזור. הם ישבו סביב שולחן ולאחר שסיימו להעלות זכרונות החלו לספר כל אחד על צאצאיו הבן שלי, אמר הראשון, הוא בעל סוכנות רכב, והוא כל כך מצליח בעסק שלו, עד שלא מזמן הוא הרשה לעצמו לתת במתנה לחבר שלו מכונית מרצדס ולבן שלי, אמר השני, יש סוכנות נדל"ן. עד כדי כך הוא מצליח שלאחרונה אף נתן במתנה לחבר שלו דירה מה אני אגיד לכם, אמר השלישי, הבן שלי הוא הומו, ואם לומר את האמת אני לא מי יודע גאה בכך. לפרנסתו הוא עובד כרקדן במועדון לילה ואני מאמין שהוא מצליח, כי לאחרונה הוא קיבל במתנה מחבר אחד "מרצדס" ומחבר אחר דירה . כורדי ומרוקאי מסתכלים על הירח. כורדי: שמעתי שהאמריקאים הגיעו בחללית לירח. בוא נסתכל טוב, אולי נראה אותה. מרוקאי: מה קרה לך? זה בירח של חוץ לארץ!