להדריך פסיכומטרי

פינiקיi

New member
להדריך פסיכומטרי

שלום. מבחינת נתונים (הציון פסיכו' שלי) אני יכול לעבוד כמדריך פסיכו' במידה ואני אעבור את הראיונות וההכשרה. האם מישהו יודע מה זה באמת אומר להיות מדריך פסיכומטרי? מלבד השעות הפורמאליות מול התלמידים, האם הכנת מערכי השיעור בבית זה משהו שלוקח הרבה זמן? יש הרבה ישיבות צוות? ריענונים (והאם מקבלים עליהם שכר?) האם זו באמת עבודה שמתאימה לסטודנטים, או שהיא לוקחת הרבה מהזמן "הפנוי"? פשוט כשניסיתי לקבל תשובות על חלק מהשאלות הללו דרך החברות השונות העוסקות בתחום, הם אמרו לי לשלוח קורות חיים (דבר שאני מתכוון לעשות) ולאחר הראיון, במידה ואני אתקבל להכשרה אני אתחיל לקבל תשובות על השאלות הללו. לפני הם פשוט לא מוכנים למסור פרטים. כל תהליך ההכשרה בחברות השונות אמור להתחיל רק בקיץ, ואני מקווה לקבל תשובות לפני שאני אתחיל אותו אם בכלל. בתודה מראש

פינiקיi

New member
האם טעיתי במקום?

אם שאלתי אינה מתאימה לפורום זה בבקשה תפנו אותי למקום שאני כן אוכל לקבל בו תשובה, או שאתם בכל זאת יכולים לעזור לי?

לא נשמע לי

הגיוני וסביר בעליל.. ואני גם אומר למה, כי במידה וחברה מתחייבת לקחת סטודנט לתפקיד מסויים אני מניחה שהם מודיעים בראש ובראשונה כי התפקדי מתאים לסטודנטים - מן הסתם רוב מדריכי הפסיכומטרי שאני מכירה הינם סטודנטים.. אחי סטודנטת לרפואה והוא עובד באחת החברות כמדריך פסיכומטרי לא יודעת לומר לך כמה זמן נדרש לתכנן שיעור, כמה ישיבות צוות וכו'..זה משתנה מחברה לחברה..ואני מניחה כי אלו דברים שלא ניתן לחזות מראש..אלא זה חלק מהעבודה, ומן הסתם ישבות צוות לא קובעים שנה לפני תחילת העבודה, מסכים איתי?

למעלה