להדר, דניאל, בר... נטלי וכל מי שהולך להופעה מחר. ת-ה-נ-ו. צלמו את ליאל ואת סנטה קלאוס.....
N nitzan111 New member 6/7/05 #1 להדר, דניאל, בר... נטלי וכל מי שהולך להופעה מחר. ת-ה-נ-ו. צלמו את ליאל ואת סנטה קלאוס.....
B BARSASOS New member 7/7/05 #3 חחחחחחח...סנטה קלאוס! תודה רבה!!!... והדר ונטלי- אולי גמאנחנו יושבות על הדשא בסוף!! רק אולי..אם לא יהיו כרטיסים לוי איי פי!
חחחחחחח...סנטה קלאוס! תודה רבה!!!... והדר ונטלי- אולי גמאנחנו יושבות על הדשא בסוף!! רק אולי..אם לא יהיו כרטיסים לוי איי פי!
T the Girl of Love New member 7/7/05 #4 דשא הכי שליטההההההה אנשיייייייים,תתחילו לחמם את הגרונות שלכם.
L Lucy Diamond New member 7/7/05 #5 נצל"ש בערך אני אהיה בדשא לבד.. אז אם אתן רואות מישהי עם חולצה לבנה שכתוב עליה מקדימה "סקורפיונס" בפונט של הסקורפיונב ומאחורה: ICH LIEBE DICH, KLAUS תדעו שזו אני!
נצל"ש בערך אני אהיה בדשא לבד.. אז אם אתן רואות מישהי עם חולצה לבנה שכתוב עליה מקדימה "סקורפיונס" בפונט של הסקורפיונב ומאחורה: ICH LIEBE DICH, KLAUS תדעו שזו אני!
B BARSASOS New member 7/7/05 #6 וואיי!! הלוואי שאני בדשאאא !!! ואם כן אני אהיה אם כולכן!!! איך קוראים לך..
° °°NaTaLi°° New member 8/7/05 #7 טוב ראיתי את כולם שיר בר דניאל והדר חחחחחח ואת אמא ,אח , והחבר של ליאל חחחחחח וחברה שלה
° °°NaTaLi°° New member 8/7/05 #9 כן... אבל נידמה לי שראיתי גם תחבר שלה עם אני לא טועה.... עזבו נגיד שזה לא החבר שלה חחח
L Lucy Diamond New member 10/7/05 #10 קוראים לי מלי... אבל עכשיו זה כבר לא משנה כי אנחנו אחרי ההופעה...