להדר מלכת הפורום יש יום הולדת

להדר מלכת הפורום יש יום הולדת../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

המנהלת פורום הכי מקסימה ב-
חוגגת היום יום הולדת! הדרי שתהיה לך שנה מקסימה מלאה בהפתעות, חוויות! והאהבות
אני אוהבת אותך ובזכותך עדיין נמצאת בפורום ואוהבת את כפיר הפורום הזה לא היה מתקיים בלעדייך! מקומונה הפכת אותו לפורום מצליח עם אנשים מקסימים! אני כ"כ שמחה שהכרתי אותך (בזכות כפיר
) את בחורה מדהימה
, מיוחדת ו
עולמית
אני יודעת שכבר חגגת ואני ממש מצטערת שלא הגעתי! אז אני מאחלת שתהני גם היום ביום ההולדת.. תחגגי ותתפרעי. תנצלי את החיים ותחיי את הרגע כי חיים רק פעם אחת!
אז..... מזל טובבב
אני אוהבת אותך כ"כ
יאללה אנשים לברך כי יש לכם המנהלת מדהימה!

../images/Emo126.gifאפילו שזה מחר, מזל טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

Miss Nat

New member
הדררריייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

מה אפשר לאחל למישהי כזו מיוחדת? :) המון המון מזללללללללללללללל טוובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב הרבה אושר ועושרררררררררר שכל משאלות ליבך יתגשמו.. כ"כ שמחתי להכיר אותך אישית ולעומק יותר.. את בן אדם מדהיםם ואני כ"כ אוהבת אותך.. אני באמת מאחלת לך את כל הטוב שבעולםםםםם תעשי רק מה שאת רוצה וטוב לך.. ואני תמיד תמיד פה בשבילך.. בהצלחה באוניברסיטה ובכל.. תודה לך על הכל.. אוהבת המון!!
נטלי

../images/Emo214.gifאיפה עיצוב בשבילי?../images/Emo10.gif

זהו, עושים עיצובים רק לכנרת?
תודה רבה מתוקתי!
מחכה לפעם הבאה שנפגש..

MORIYAE

New member
להדר יש יומולדת, אז באתי../images/Emo9.gif

הדרייייי
המווווווון מזל טוב
מאחלת לך את כל הטוב שהעולם יכול להציע הרבה אהבה
ושמחה אמיתית
עד 219747359 שנים, רק מאושרות וכל מה שאת מאחלת לעצמך..

../images/Emo214.gifאם ככה, באמת זכיתי!!!../images/Emo47.gif

וואו, לראות הודעה של מוריה המדהימה בפורום של כפיר אפשטיין! במה זכיתי?! אה, נכון, ביומולדת שלי!!!!! אחחחחח שקסית שכמוך, את ואני חייבות להפגש פעם בהופעה של כפיר, זה לא יתכן שהחיים יתבזבזו ככה![או לפחות בהופעה של יואב..כשאנחנו מעודכנות בכך שאנחנו נמצאות שם
] תודה רבה! ממש חייכתי לראות שאת פה! ועוד בשבילי...

יקירתי

המון מזל טוב
את הברכה קיבלת בטלפון[בערך] ושניפגש תקבלי אחת חופרת יותר. אז אני רק אאחל לך יומהולדת הכי טוב שאפשר. המון אושר,בריאות,חיוכים,אהבה. הרבה הגשמה והצלחה. אוהבת המון

../images/Emo214.gifחולמת לנצח שלי!../images/Emo24.gif

קודם כל, תודה
תודה שבאמת באת תודה שבאמת הגשמת תודה שבאמת היית תודה שבאמת את חברה תודה שאת מי שאת
היית חלק מהיומולדת שלי, וזה הופך אותך רשמית, מילולית, מעשית, למישהי שתמיד אזכור במסגרת הביטוי "יומולדת 19" תודה רבה על הכל...וכמובן, גם על הברכה
יותר נכון, ברכות
מחכה לפעם הבאה שנפגש... בתקוה לעוד הרבה הופעות ביחד..

../images/Emo214.gifתודה לכולכןןןןן!!!!../images/Emo24.gif

מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!
דניאל, למרות שכבר אמרתי לך, תודה רבה רבה על הברכה היפה הזאת! אני רוצה אותה ממוסגרת!

Miss Nat

New member
|חיבוקאיזה כייף לראות אותך מגיבה כאן :) ../images/Emo140.gif

באמת שהתגעגעתייייייייייייייי ו..... נראה לך שבאמת הייתי שוחכת להכין לך משהו? :) מצטערת שזה קצת באיחור פשוט לא היה לי הרבה זמן... לחמודים.. לימודים.. בכל מקרה שוב מזל טובבבבבבבבב אוהבת אותתךךךךךךךךךךךךך ולסיום הנה משהו קטן שהכנתי. מקווה שאהבת.
http://img254.imageshack.us/my.php?image=58230736np4.jpg

../images/Emo214.gifאמאאאאאאא דיי להיות כזאת מושלמתתתתתתת

יאאאאאאאאאא זה יצא כל כך יפההההההההה האמת שברגע שראיתי את הקישור כבר חייכתי, מבלי לדעת מה מחכה שם אין אין אין [כמו נטלי] אין אין אין פשוט אפשר לסמוך עלייך בעיניים עצומותתתתתתת תודהההההההההההההההה
אוהבת עד השמיים, בחזרה יש את החבר שלך

lintu14

New member
מזלללטוווובבבב

כבר בת 19 !! לא ייאמן !!! הלוואי שתמיד תהיי מאושרת וחייך יהיו מלאים בעל האש
מקדונלס
אבטיחים
קולה טניס שולחןXD
ושאר השטויות ! חחח אני אוהבת אותך ומקווה בשבילנו שנמשיך להיות חברות לנצח נצחים ונלך שוב להופעה של כפיר אפשטיין ונהנה הכי שבעולם :) לוביו. -איזו פאקצה קטנה אני נשבעת חח תראי מה את עושה לי !-

../images/Emo214.gifחייייםםםםםם שלייייייי../images/Emo24.gif

אני לא מאמינה שכתבת בפורום
את יודעת שאת כל החיים שלי, נכון? ואת גם יודעת שאני עדיין זוכרת כמה כיף ו*לא מעייף* היה לשחק איתך בשעות הכי חמות של אשקלון טניס שולחן, נכון??? ואת גם יודעת שאני מתגעגעת לזה, נכון??? ותפסיקי לדעת מי אני, זה משגע אותי. נראה לי שכשיום אחד אני אשכח מי אני, תוכלי להגיד "תביאו לה שיפוד והיא בריאה כמו שור" [הלילה
] אוהבת אותך וסופרת את השניות עד שאראה אותךךך 3>>>>

למעלה