מאוהב בהדר מרקס
New member
להדר מרקס../images/Emo140.gif
אני רציתי להגיד לך שאני מאוהב בך כי את מושלמת ואני חושב עליך כל היום את כוסית ואני חושב שיש לך קול יפה ואני גם מבקש ממך לכבוד יום כיפור סליחה ואני גם רוצה לאחל לך שבוע טוב שיהיה לך אני חושב שאת המלאכית
שלי ואני חושב שבלעדך אני לא היתי חי באושר ועושר עד עצם היום הזה את חמודה ואני כתבתי עליך שיר מאמי
בבקשה תקראי עד הסוף חמודה שלי אני ואת נשב ביחד נחשוב מעט ונברח בלי פחד אני רוצה שנהיה מאושרים ואהבה שליבה בעננים אני אוהב את הגישה שלך כלפיי האוורירית לא חשבתי מימיי שאני אמצא, כזאתי אהבה את יפה, ככוכבים בשמיים אני הולך, אבל בינתיים מה תרצי יפתי, שאעשה בשבילך את נפשי, אני אקדיש למענך אני אוהב את הגישה שלך כלפיי האוורירית לא חשבתי מימיי שאני אמצא, כזאתי אהבה סולו פסנתר אז זהו, כל העסק אבוד אין לאן לברוח בתוך עצמי לכוד אולי אלך אך לא אחזור ממש כמו חור שחור בתוך עצמי, אשכך לי לאיטי אני אוהב את הגישה שלך כלפיי האוורירית לא חשבתי מימיי שאני אמצא, כזאתי אהבה...
אני רציתי להגיד לך שאני מאוהב בך כי את מושלמת ואני חושב עליך כל היום את כוסית ואני חושב שיש לך קול יפה ואני גם מבקש ממך לכבוד יום כיפור סליחה ואני גם רוצה לאחל לך שבוע טוב שיהיה לך אני חושב שאת המלאכית