להדר... עוף בדבש וסויה - יאמי

אתי@

New member
להדר... עוף בדבש וסויה - יאמי ../images/Emo13.gif

עוף בדבש וסויה של אמא שלי ****************************** מרינדה לבערך 750 גרם חזה עוף: 3-4 כפות דבש 3 כפות סוכר 3 כפות רוטב סויה 1 כף קוניאק 4-5 שיני שום כפית זנגוויל 1/4 כפית פפריקה מתוקה 1/4 כפית מלח (אם העוף לא מומלח) להשרות את העוף במרינדה לפחות 6 שעות, עדיף לילה. לשים בתבנית חסינת אש, לכסות בנייר כסף, ולאפות 1/2 שעה. להסיר את הנייר הכסף ולאפות עוד 1/2 שעה. לערבב מידי פעם.
 

Hadar p

New member
נשמע מצוין! נראה לי שלמחר יש כי

מה להכין............
אני אכין השאיר היום במרינדה ומחר אבשל...איזה יופי! תודה!
 

אתי@

New member
מומלץ

ואני חייבת להתוודות שלאמא שלי יוצא יותר טעים מלי ואין לי מושג למה...
וזה לא שהיא מסתירה ממני סודות במטבח
 

נופר30

New member
ולי יש מה לעשות להיום

אבל אני אעשה את זה עם חלקי עוף ( כי חזה אכלנו אתמול )
 

אתי@

New member
אבל לא תספיקי להשרות את זה מספיק

זמן. מניסיון, לזמן יש תפקיד משמעותי בתוצאה.
 

נופר30

New member
אופס זה מה שקורה כשלא קוראים עד

הסוף נו טוב אני אכין את המרינדה היום ונאכל את זה מחר ( אם אני אעשה היום בלילהעד מחר בערב זה טוב ?)
 

אתי@

New member
בטח../images/Emo70.gif העוף לא יתקלקל אם הוא יהיה

כ"כ הרבה זמן לא קפוא???
 

נופר30

New member
עוף יכול להיות יומיים במקרר בלי

להתקלקל במיוחד אם הוא יצא מהקפאה ( ואז גם את שעות ההפשרה שלו )
 

Hadar p

New member
טיפ בקשר להפשרת עוף.....אמא שלי

קיבלה את הטיפ הזה מאיזה קצב.... כשמוציאים עוד מהפריזר ומכניסים למקרר או שמפשירים על השייש או שרק מביאים אותו מהחנות ככה מופשר אבל עדיין לא מכינים אותו.....מומלץ לפתוח לו את השקית ולתת לו להתאוורר ככה אין לו ריח אחרי הפשרה או ריח בזמן שהוא מחכה לשימוש.... וזה אחלה ככה באמת אין ריח לבשר
 

Hadar p

New member
אני אכין עם חזה עוף שלא מצאתי לו

שימוש תיבול חדש עד היום! ומזל שאתי רשמה כי כבר התכוונתי להכין מחר שקשוקה. ואתי........... לא שמעת שלאמהות האוכל יוצא תמיד יותר טעים!
 

fila

New member
תמיד אוכל של אמא יוצא הכי טעים!

אתמול היא הכינה לי ולאחי מקרוני שבלולים במרק אדום עם נקניקיות וזה היה המקרוני הכי טעים שאכלתי בחיים! ואני מוכנה להשבע שאני עושה בדיוק כמוה ומשתמשת באותם חומרים, ולא! זה לא יוצא לי אפילו דומה........
 

אתי@

New member
חשוב../images/Emo70.gif שכחתי לציין שיש לחתוך את

העוף לקוביות לפני שמשרים אותו במשרה
 

Hadar p

New member
צריך לחתוך ל../images/Emo103.gif...אז אני אחתוך

תודה! מחר נאכל את זה וביום חמישי אני מבטיחה לספר איך יצא.....אפילו שאני יכולה כבר לנחש!
 
ואני משרה עוף בחלקיו

דבש, סויה, חרדל, שום, סירופ מייפל, קטשופ אופה בתנור אדיר!!!!!!!!!!!!!!11
 

kisses

New member
אלבכרי אני מגלה את הצדדים

של המבשלת שבך איזה יופי
 
למעלה