להוא שגורם לי לסערת רגשות

yellow cheese

New member
להוא שגורם לי לסערת רגשות ../images/Emo99.gif

מהרגע הראשון שראיתי אותך ידעתי שזו לא עוד סתם היכרות, ידעתי שאני הולכת להיות מעורבת בסערת רגשות. לא ידעתי אם זה טוב, או רע..רק ידעתי. מעין צפיתי את זה מראש. ואכן זה קורה.. היום, אחרי זמן קצר שאנחנו מכירים, אני יכולה להגיד בלב שלם ובפה מלא: אני לא מפסיקה לחשוב עליך! לא מפסיקה לשחזר במוחי את אותם רגעים שהיית פה, ממש לידי. לא מפסיקה לחשוב על מה היה קורה אילו הייתי פחות ביישנית ופחות דואגת לאגו שלי. מה היה קורה אילו לא הייתי כ"כ מפחדת שתיפגע הגאווה העצמית שלי. אז כן, מעציב אותי לדעת שאם אני לא אפעל בקרוב מישהי אחרת תזכה בך.. וכן, הפריע לי לשמוע על ההיא שהייתה שלך בתקופה האחרונה, ודיי הציק לי לשמוע על הקשרים הקודמים שלך.. אבל הקשבתי. הקשבתי כי רציתי לשמוע אותך, כבר לא היה אכפת לי מה תגיד רק שתדבר. אני רוצה אותך ילד..רוצה אותך מאוד. רוצה שוב לחבק אותך, לנשק אותך..להיות איתך. אני מתעטפת ברגשות שלא הרגשתי אף פעם, מרגישה תחושות שלא חשתי אף פעם. אני מתמלאת בחיוכים כשאני מדברת איתך, מתמלאת געגוע כשאתה לא לידי. קשה לי להגדיר את שהלב מרגיש, קשה לי לתאר את הסערה שמתחוללת בתוכו. אני רק יכולה להגיד שאני רוצה אותך. כל כך רוצה אותך. בכל פעם שאני מנסה להגיד את זה האגו שלי מסתכל עליי במבט עצוב ואני נרתעת. אני שותקת. כי אני לא רוצה לפגוע באגו שלי.. ואני רוצה אותך, כל כך רוצה אותך.. שלך , שירלי

yellow cheese

New member
מקפיצה..

.................................................... .................................................... אשמח לתגובות(?)

אז אולי...

האגו שלך יסלח לך הפעם:)) אהבה שכזאת עדיף לשחרר:))) מאחלת לך הרבה הרבה הצלחה ואושר!!!

yellow cheese

New member
אני מקווה שיהיה טוב..

תודה על התגובה יקירתי.. הלוואי ויכולתי לחיות את הרגע, ולא לחשבן ולא לדאוג למחר.. אבל אני לא כזו. אני חיה בעתיד..
לצערי.. תודה רבה על התגובה המחממת את ה
, שירלי

ה מוזה

New member
../images/Emo23.gifיש לי רעיון נהדר ../images/Emo62.gif

את האגו תנעלי באיזו מגירה מה זו אם לא אהבה ... ואדון אגו , הוא כזה .. מתעורר לו בדיוק כשלא צריכים אגו , ואחכ בגללו מר חרטה עובד שעות נוספות .. תזרקי את אדון אגו לים (בלי מצופים ) ותני לגלי האהבה לסחוף אותך מר אגו ..יאלץ לקבל את שהלב יחליט והאמיני לי .. הוא יחייה בשלווה כי הלב הוא בעל הבית ...ומר אגו הוא דייר משנה ,לפעמים הוא מתבלבל וחושב שהוא בעל הבית ..וגורם לנו להתנהג בדרכים ..שאולי לא הכי טובות עבורנו ..בכלל אהבה ואגו הם לא זיווג משמיים ..אהבה ואגו תמיד ישארו מרחק נגיעה זה מזו ...וכל עוד אגו בתמונה ...אהבה לא תהיה חלק באותה תמונה . אז תאמרי לו את מילות הקסם "אני אוהבת אותך"

yellow cheese

New member
מוזתי ../images/Emo9.gif

תמיד מחמם לי את ה
לקרוא את תגובותייך.. הן כ"כ אמיתיות וכ"כ כנות והכי הכי מעודדות. לגביי ה"אני אוהבת אותך"
אני מעדיפה נכון לעכשיו לשמור את זה עמוק בפנים, עם האגו, באותה מגירה.. קשה לי להגדיר רגשות. שימי לב גם שלא אמרתי שאני אוהבת אותו בכל המכתב.. אני פוחדת מאהבה.. פוחדת להתאהב
תודה לך מוזה על התגובה המדהימה.. אוהבת, שירלי

פוחדת מאהבה?????????

פוחדת להתאהב?????? מזה? לא מוכר לי המילה: פוחדת מאהבה... אין דבר יותר יפה, מקסים שווה מאשר אהבה! נכון, יש לה חוקים משלה, והיא אף פעם לא נשארת באותה עוצמה אדירה שבה היא מתחילה. אבל מה שיפה בה שהיא גדלה עם הזמן, מקבלת גוונים שונים ומשונים, היא מלאת הפתעות, התרגשויות, צמרמורות, ויופי. וכן, ת מ י ד יש בה גם את הצד הכואב, ולא תמיד מצליח לנו לשמר אותה בתסריטים שיש לנו בראש לגביה. עליות/מורדות, אושר עילאי/כאב תהומי, נדנדה שלעולם לא שובתת. ואף כאב לא שווה אותה! וכל אושר בעולם שווה אותה מיליונים! אבל לוותר עליה?????? צריך לחוות!, לחוות!, לחוות! ציפיות יש רק על הכריות!!!!!! אל תצפי לזיקוקים אין סופיים באהבה, לא הכל וורוד, זו סתם אשליה מתוקה אבל לוותר עליה מראש??????????? למה???????????

yellow cheese

New member
וואו, תגובה צעקנית ביותר ../images/Emo3.gif

פוחדת להתאהב, כן..זו אני
בסופו של דבר אני עוד אתאהב..אבל לא ידוע מתי
אני פוחדת לחשוף רגשות, פוחדת להגיד לו מה שיש לי בתוך ה
.. יהיה טוב.. {אופטימיות זה טוב} תודה על התגובה. שירלי.

ממש לא תגובה צעקנית, את טועה!

פשוט פליאה ענקית למילה פוחדת, זה הכל. מה כבר יכול לקרות כשתפתחי אליו מתוך כנות, מתוך כוונה להגיד את הדברים בדרך הכי פשוטה, אמיתית, מהבטן??? מה כבר יכול לקרות????? מקסימום לא ילך כמו שציפית (זכרי ציפיות יש רק על הכריות)...... מקסימום לא ילך כמו שתכננת..... אבל, לפחות תדעי איפה את עומדת לגביו, לא????????? ומה הוא חושב???????? ומה הוא מרגיש????????? וככה גם תפרקי מהלב, וגם לאחר שיגיב תדעי בדיוק כמה את: חשובה לו, או כמה הוא רוצה איתך/אותך, או......לא. לא פשוט? מורכב, אבל פשוט. ותחשבי על זה............ בהצלחה לך, מתוקה, להישאר עם מה שיש לך נראה לי קשה פי אלף!

למעלה