להוא שפגע בי

ויוילה

New member
להוא שפגע בי

בדידות היא דבר נורא, היא גורמת לי להתמודד עם עצמי ולחשוב... לחשוב עלייך הגעגועים גורמים לי לאהוב אותך אבל לשנוא את עצמי הרצון לסובב את הגלגל לאחור להיות במקום אחר – רק לא כאן כי כאן זה לבד הבדידות הזאת , גורמת לי כאב – הייתי רוצה להכאיב לך חזרה לחבק אותך עד כאב, לנשק אותך עד ששפתייך ידממו שתצחק עליי עד שתבכה זאת אני התמימה שהגנה עלייך מכולם זה אתה שהיית בשבילי כל העולם

bulb

New member
להיא שפגעה בי

נבלה סרוחה ,בפעם הבאה השאירי את הפרטים בפתק על השמשה. תודה.

magenta73

New member
מתוקה,

הגיע הזמן שאת תהיי כל העולם של עצמך. לא אף אחד אחר... מחבקת אותך.

orrin

New member
חומד

אם מישהו- כל אחד, לא בהכרח בן זוג- הופך להיות כל העולם שלך, משהו כאן צורח "הצילו". למה את לא מספיק טובה כדי להיות העולם של עצמך? האם את לא מספיק חכמה/ מצחיקה/ יצירתית/ יפה כדי לבנות לך עולם? מעבר לזה, אם את היית על תפקיד הגננת (ע"ע "אני התמימה שהגנה עליך מכל העולם") משהו היה קצת לא בריא במערכת היחסים הזו. אני בטוחה, מבלי להכיר אותך אפילו, שאם יש בך כל כך הרבה כשרון כדי להעלות את הכאב על הדף בצורה כזו יש בך את הכוחות לבנות לך עולם שלך, משלך, שיתן לך את כל הטוב שהעולם יכול להציע .... רק טוב

בדידות זה ריקנות

ושתיהן תחושות נוראיות!! כתבת כל כך עמוק ורגיש, הניתוח כל כך הגיוני והמסקנה כל כך כואבת.... כאב ההתפכחות מהאשליה, הוא אחד הכאבים הקשים! אולי תלמדי מכאן משהוא... לבנות לעצמך עולם פנימי > חזק, יציב ועשיר מהעוצמה הזאת לחלוק את מה שתרצי עם אחרים וכשהם יילכו... לפחות זה לא יהיה כל עולמך... כי את העולם האמיתי שלך אף אחד לא יוכל לקחת ממך...

למעלה