להודות לאלוקים גם על הדברים הרעים?

הנהנה

New member
להודות לאלוקים גם על הדברים הרעים?

מתוך האתר כאן: http://olam-jew.com/maamarim/todalelokim.htm אני מודה לאלוקים על כל הדברים הרעים שיש לי בחיים כי... 1. אני מודה לאלוקים על ... תחשוב על הדברים הרעים שיש לך ותקרא את הסעיפים הבאים. 2. אני מודה לאלוקים על כך שהבגדים שלי כבר קטנים עליי, כי המשמעות היא שיש לי מספיק אוכל. 3. אני מודה לאלוקים על הדשא שיש לי לכסח, על החלונות שיש לנקות ועל הרצפה שיש לשטוף, כי המשמעות היא שיש לי בית. 4. אני מודה לאלוקים על מקום החניה שאני מוצא בקצה מגרש החניה, כי המשמעות היא שאני מסוגל ללכת. 5. אני מודה לאלוקים על חשבון החשמל שאני משלם, כי המשמעות היא שבבית שלי יש אור וחום. 6. אני מודה לאלוקים על ערמות הבגדים שיש לי לכבס ולגהץ, כי המשמעות היא שיש לי מה ללבוש. 7. אני מודה לאלוקים על השרירים הכואבים ועל העייפות בסוף היום, כי המשמעות היא שהייתי יעיל ואפקטיבי. 8. אני מודה לאלוקים על הדיו שנגמר לי במדפסת כי המשמעות שיש לי מדפסת ומחשב ושכל להפעיל את שניהם... 9. אני מודה לאלוקים על המשקפיים החדשות שיש לי לקנות כי המשמעות שיש לי עיניים. 10. אני מודה לאלוקים על המנורה שנשרפה כי המשמעות שיש לי אור בבית. 11. אני מודה לאלוקים על העט שנגמר לי הרגע כי המשמעות שאני יודע לכתוב ויודע לקרוא. 12. תודה לאלוקים על הבטריה בפלפון שנגמרה לי כי המשמעות שיש לי פלפון ויש לי עם מי לדבר. 13. אני מודה לאלוקים על המיסים שאני משלם, כי המשמעות היא שיש לי עבודה. יש לך מה להוסיף לעוד סעיף של תודה שלח ונוסיף

../images/Emo9.gifתראה סעיף 8....

אני מודה לאלוהים על הדיו שנגגמר לי במדפסת כי המשמעות היא,,שעכשיו אצטרך לקנות חדש...וזה עולה המוןןןןןןןןןןן

הנהנה

New member
והמשמעות היא

שהיא עבדה עד היום מבלי להתקלקל והמשמעות היא שמאז שהיא אצלי ועד היום נשארתי בחיים והמשמעות היא שהיא (המדפסת) צריכה מידי פעם מילוי מצברים ואנרגיה (דיו) ואני קם/ה כל יום עם אנרגיה חדשה שהתמלאה בזכות האפשרות לשינה והמשמעות היא שאלפי הפריטים במחשב ובמדפסת ובתוכנות הפעלה ובתוכנות הדפסה כולם כולם עבדו מבלי להתקלקל והוציאו לי דפים יפים וטובים עד עד עד ש... שנגמר הדיו. לראות את חצי הכוס המלאה יכולה לעורר כיוון יותר חיובי בחיינו. אבל ההבנה וההטמעה שהכל הכל לטובתינו גם זה שחצי הכוס לא מליאה היא לטובתינו- ההכנה הזו יכולה לשות מהפך בחיינו.

אנילה1

New member
אם את גרה קרוב לת אביב, יש חברה

ברחוב החשמל, לא רחוק מהתחנה המרכזית הישנה, שממלאת את הקסטות שלך בדיו. לא צריך לקנות חדשות. והמחיר הוא פחות מחצי.

למעלה