להודים והתאילנדים שבינכם...

להודים והתאילנדים שבינכם...

אנחנו זוג עם שני בנים ורוצים לנסוע לטיול. חשבנו להתחיל הגואה ומשם לתאילנד - קופנגן (לזמן לא מוגדר) הקטן שלנו בן חצי שנה. האם יש כאן הורים לילדים בגיל הזה שמטיילים חיים במקומות האלה
אני מוטרדת מעניין החיסונים כי הקטן קטן מידי לקבל חיסונים (טיפוס הבטן וצהבת A). תודה אלונה

Benkok

New member
שלום אלונה...

לגבי חיסונים, עם כל הכבוד זה לא המקום לשאול. מה יקרה למשל אם אני אגיד לך שאין צורך להתחסן (אני במזרח 3.5 שנים וטפו טפו לא קרה כלום, ואני לא מחוסן) ואז יקרה לך או חס וחלילה לילדים שלך משהו? תתבעי את הפורום??? מי יחזיר לך את שעות ההמתנה בבית החולים? את הטיסה המוקדמת הביתה? גשי לרופא מטיילים בארץ ותנקטי את כל הצעדים הדרושים על מנת להבטיח את בריאותך ובריאות ילדייך, גם אם זה עולה הרבה כסף. טיול נעים, בן

אMור

New member
../images/Emo45.gif ומוסיף:

לינק למרפאת החיסונים לנוסעים לחו"ל, של משרד הבריאות - שם נותנים הסברים, הדרכות ועלונים אודות החיסונים השונים לנוסעים לארצות השונות. שימי לב שמומלץ לפנות למרפאה כחודש או יותר לפני מועד הנסיעה.

עם כל הכבוד ויש כבוד

כמובן שבדקתי עם מרפאת משרד הבריאות מה שבקשתי זה לשמוע ממי שכן נמצא שם עם ילדים מה הוא עשה ואיך. מותר לא? אז תודה על הדאגה ואני מקווה שאם יש כאן מי שנמצא בהודו תאילנד עם ילדים יוכל לספר לי.

למעלה