להוליסטיים שבינכם

להוליסטיים שבינכם

שנים ארוכות שאני מתמודדת עם איזו תופעה אלרגית שמתבטאת בנפיחות בעין שמאל (אאוט אוף דה בלו) עם ההתעוררות בבוקר ונעלמת אחרי כמה שעות. מסקרן אותי לדעת אם יש איזו משמעות לאותה עין ספציפית, למהות...

קודם רוצה לשאול

לאיזה אוכל יש לך אלרגיה והאם יש לך בעיה עם כליות או סוכרת. מיכאל

הממממממ

לא אלרגית לשום סוג שך מזון ועד כמה שידוע לי, אין לי בעיות עם הכליות ולא סוכרת.

m_katzmann

New member
האם זה קורה אחרי חלום, או מאמץ יציר

לעינת שלום, אני לא כל כך חושבת שזו אלרגיה יותר נראה לי שזה איזה מאמץ של הצד היצירתי שבך. את צריכה לשים לב מה קורה לפני אותו הבוקר. האם את חולמת בלילה חלום שמשפיע עליך מאוד או עושה איזה עבודה יצירתית ביום הקודם. מאיה

דווקא כן.

יש את כל התופעות האלרגיות של דמע, שיעול, ונזלת, ולא.. זה לא קשור אם אני חולמת או לא, זה קורה כבר למעלה מ-14 שנים..

m_katzmann

New member
מהי אלרגיה

לעינת בוקר טוב, כל התופעות אותן את מכנה אלרגיות הן הדרך של גופך להתמודד עם חסימות. יש כאלה שהחסימה משתחררת בשלשולים, יש כאלה שהחסימה אצלהם משתחררת בכעסים יש כאלה שלא מרשים לחסימה להשתחרר ואז היא גורמת להכווצויות בגוף, לביישנות לגב שפוף וכו. למזלך, אצלך זה עדיין יוצא החוצה, אבל את צריכה למצוא את המקור לבעיה, כי היא תחריף מפעם לפעם יותר ויותר ותמצא לה דרכים אחרות ואולי קשות יותר לצאת החוצה. דרך אגב עיןת בזמן האחרון אני קצת משתעשעת עם הקשר בין השם לאדם וזה לדעתי לא לגמרי מקרי שהבעיה שלך היא דווקא בעיין. מאחלת לך עוד יום שטוף אור, מאיה

יכול להיות.. אחרי הכל ברור לי שהכל

קרמאתי, אבל מעניין אותי לדעת אם יש לעין שמאל משמעות כלשהי...

m_katzmann

New member
הפלג השמאלי של הגוף

לעינת שלום, כל החלק השמאלי של הגוף(יד,רגל, עין, אוזן וכו) משתייך למוח הימני שאחראי על המקוריות, היצירתיות,החשיבה הכוללת שרואה את כל התמונה . מאיה

עינת

צד שמאל ברפואה הסינית הינו הצד של האישה, ומשם מתחילה זרימת האנרגיה בניגוד לגבר שהזרימה מתחילה בצד ימין ( ה YANGI יותר). העין עצמה- חלקה התחתון שייך לכליות וחלקה הפנימי שייך לשלפוחית השתן החלק העליון מתחלק למס´ איברים (אבל באופן כללי העין משוייכת לכליות). בעיקרון הנפיחות והדמע בצד שמאל מראים לי על חולשה בזרימת האנרגיה שלך כשאת המעוררת. אם התופעות הם אלרגיות המסקנה המאוד כוללנית ולא מדוייקת שלי היא שיש לך חולשה בראות המתבטאת בקושיי שלהם לפזר את האנרגיה במיוחד במעבר במהירות הזרימה ( בלילה האנרגיה איטית יותר) מה שגורם לתקיעות באזור נוסף חלש שלך ( עפ"י אזור הנפיחות בעין- ) . כאשר הראות שלך יתחזקו ( עכשיו במהלך הטיפולים) שימי לב האם הנפיחות יורדת. כמו כן נסי לשים לב האם יש קשר בין העייפות שלך כשאת מתעוררת בבוקר לחומרת הנפיחות ואלרגיה. שבת שלום יעל

וואוו.. החיבורים האלה מדהימים אותי

כל פעם מחדש. אגב, הנפיחות אצלי מתבטאת בנפיחות של העפעף העליון. לשאלתך, כן. יש קשר הדוק מאוד. בימים שאני קמה נפוחה אני אייפה יותר ולא מסוגלת להתרכז אפילו לא במיל. המטפל שלי החליט שבמקום לרדת לפגישה בשבוע (הטיפול בעייפות כבר לא דורש 2 מפגשים) נמשיך עם שתיים כדי למצות את הטיפול בעין, אבל אני בכל מקרה אחזק את ההסברים שלי בפגישה הבאה איתו כדי למגר את הסיפור הזה.. תודה!

נופשת

New member
מהות וסיגרים.

אני לא כל כך אוהבת לומר לאדם, מה מייצגת ה"בעיה " שלו מבחינה סימבולית, כיוון שהורא קל לעשות את זה פשטני מידי.. והראיה חייבת להיות עגולה מבחינתי. אבל ככה על הדרך, ניסית להחליף לכרית אנטי אלרגנית? סינטטית, בלי נוצות?

למעלה