להוסטל שלי דרושה מדריכת לילה

להוסטל שלי דרושה מדריכת לילה

(והחלטתי לעקוף את הלוח שאני עצמי שמתי שם)... מדובר בהוסטל לנפגעי נפש בוגרים בחיפה. העבודה בין השעות 8 בערב ל 8 בבוקר. לינה ביחידת דיור נפרדת. מדובר על לינה בכל לילות השבוע כולל שבת. ניתן לקבל חופשות שבועיות לפי הצורך, כולל חופשה לשבת. שכר לא רע בכלל (עבור שינה. הלילות שקטים בד"כ). אפשר גם להביא את החבר... אני מוכן לשקול פיצול משרה ולינה בחלק מימות השבוע (שתי מדריכות לילה).

SuperGirl 25

New member
אותך למנהל!!

מה זו העקיפה הזו??
למה דווקא מדריכה?? אח, כן ירבו הצעות העבודה כמלח בים-המלח. אמן.

יכול להיות גם בחור

אני לא מתנגד לבחורים. התקנים הם פונקציה של מו"מ בין היזמים למשרד הבריאות.

m a n d e

New member
סליחה על ההתפרצות

אני מניחה שאתה מנהל כבר זמן מה, ויש לך הרבה יותר ניסיון ממני בקטע, אבל... כמישהי שהיתה מדריכה במשרה כזו - הצלחתי לשרוד שנה בדיוק. מהר מאוד התחלתי להרגיש חנוקה, הימים שלי הסתיימו בשעה שמונה בערב וזה היה קשה. נכון שהיו לזה הטבות כלכליות - לגור בלי הוצאות מחייה (למעט אוכל) אבל לדעתי המחיר יותר כבד. מה גם, שבדרך כלל מדריכים הם סטודנטים מהתחומים שלנו, שיש להם גם עבודה מעשית, ואז כשהם כבר מגיעים "הביתה" ורוצים כבר לנוח, וקצת זמן לעצמם, אין להם. נראה לי שכדאי לשקול פיצול המשרה לשניים. ככה יש חיים גם למדריכות, וכמובן שזה משפיע על איכות העבודה.

SuperGirl 25

New member
אגב...

נראה לי שהסטודנטים שמשתתפים בפורום מה זה חרשנים...
לא שומעים מהם בכלל
חבר'ה, מחזקת את ידיכם, זו תקופה עמוסה.

זה מאד נכון

והתקופה שציינת של שנה היא פחות או יותר הזמן שבו מתחילה השחיקה. אני בהחלט מוכן לבדוק, לראשונה, אפשרות לפיצול משרה.

למעלה