להוסיף "עסיסיות" ?! (מוסקה עם עוף)

תָּמִיר

New member
להוסיף "עסיסיות" ?! (מוסקה עם עוף)

לפני כמה שנים מצאתי מתכון למוסקה עסיסית ונהדרת (של ניקי_ב).
הכנתי וזה יצא מדהים (למעט החציל שלמרות השטיפה משום מה שמר את כל המלח לעצמו), אבל הבשר ותפוה"א היו מדהימים.

מאז הבן שלי התבגר (25) והחליט שהוא לא אוכל יותר יונקים (רק עוף).
אז מצאתי מתכונים ייעודיים למוסקה עם עוף אלא שאני חושש לעניין העסיסיות. אשתי כשמכינה איזשהו תבשיל עם עוף, תמיד העוף יוצא יבשושי כזה..

השאלה היא אם יש מה לעשות בעניין. טריק להפוך את העוף לעסיסי?

תָּמִיר


 
ככה...

תשתמש בבשר ירכיים ("פרגיות") טחון ולא בחזה עוף.
תוסיף לבשר הטחון 1 חציל בינוני קלוי/מטוגן קצוץ
ותערבב, השאר לפי המתכון.
 
למעלה