להופ-29 וג´ו בלאק.....אני מרגישה

aries34

New member
להופ-29 וג´ו בלאק.....אני מרגישה

בדיוק כמותכם ! נכנסתי לכאן כי נמאס לי.........מתחושת הבדידות קראתי את מה שכתבתם ופשוט.......לא השארתם לי מה לכתוב הטיולים הרגליים בימי שישי שמזמן כבר נמאס לי מהם בגלל התחושה של החזרה ללבד, להיות ברחוב רק כדי להיות עם אנשים, הנהיגה לשום מקום רק כדי להיות בחוץ......סוף השבוע הארור הזה שמתבזבז ככה סתם בלי לעשות שום דבר בלי לצאת......כי אין עם מי נעשיתי מכורה לאינטרנט, כי כאן אני מפיגה קצת את הבדידות, אבל כמה אפשר להישאר וירטואלי?......אני רוצה חיי חברה אמיתיים, לא רק מסך כסא ומקלדת את כל מה שכתבתם כאן.....גם אני עוברת כבר תקופה ארוכה, ארוכה מאוד.... גם אני רוצה שדברים ישתנו, אבל מרגישה שאין לי כוחות לשנות, הבדידות החלישה אותי נפשית. כבר אין לי מצב רוח לכלום...השולחן שלי מבולגן בניירת, הבגדים נערמו בלי סדר בעמוד התליה, את אחי ואחותי אני בקושי מבקרת שלא לדבר על להתקשר, אין לי כבר סבלנות לאנשים בעבודה....ולעבודה עצמה כל מה שאני חושבת עליו זה שאני חייבת להתחיל לשנות.....אבל איך???? איך?????

aries34

New member
אולי אפשר יהיה בעתיד......... ../images/Emo12.gif

לנסות לשבור את מסך הברזל.....ואולי להיפגש??? ואולי אני מקווה ליותר מדי?

aries34

New member
היי איש צפוני ../images/Emo41.gif ../images/Emo13.gif מה שלומך

כן, המון זמן, ולצערי שום דבר לא השתנה......): טוב, אני בטוחה שקראת את מה שכתבתי, לגבי העצות לסוף השבוע...זה יכול לעזור קצת, אבל הכמיהה היא לחברה, לעשות דברים בחברה ולא לבד.....לצאת בחברה, לדבר עם מישהו/היא/הם, לצחוק,לבלות להנות אני יושבת עכשיו וחושבת, איך לעזזאל מעבירים עוד שישי שבת כלפי חוץ הכל נראה אצלי בסדר, אבל עמוק בפנים, יש ריקנות כל כך גדולה, אין לי צורך בטיפול מיוחד או ייעוץ, רק......חברה/ידיד/ידידה מישהו!!!!! אבל איך מוצאים אנשים בגילאים שלי ובמצבי שמוכנים לצאת מהריקנות הזו ולעשות משהו ביחד??

lance-knight

New member
היי, aries ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

ברוכים השבים. מזמן לא בקרת פה. איך את מרגישה היום? כן, חמודה, יש הרבה שמרגישים כמוך. אבל איך לפעול? ומצאת תשובה- אולי לפחות בתור התחלה אפשר לארגן מפגש. (השאלה מי יכול לקחת על עצמו לעשות את זה). זו נראה לי אחת מהדרכים לצאת מהבדידות. וחייבים להתחיל לפעול. צריך להתחיל לחיות. אני אישית נמאס לי מהבדידות ואני מנסה. אז אולי אם נתחיל כמו קבוצה יהיה לנו יותר קל להתמודד עם הבעיות מסוג זה? אז ביי בינתים. מקווה לקבל תגובה. שבת שלום.

lance-knight -אין מילים ../images/Emo8.gif

מפגש בזכרון-אם יש הצעה אחרת תתקבל Santi -הודיעה שהיא באה. lance-knight -באחריותי הוא בא
הבודדה -מחכה לתשובה שלך!!! joeblack-מחכה לתשובה שלך! aries34 -הבנתי שרוצה לבוא למפגש האיש מהצפון -מחכה לתשובה שלך! hope_29 -מחכה לתשובה שלך! ivory -מחכה לתשובה שלך! sparrow5 -מחכה לתשובה שלך! שירי החמודה -מחכה לתשובה שלך! פרוזק -מחכה לתשובה שלך! בטח שכחתי מישהו בלי כוונה, הרשימה פתוחה. רחל-נשמה שתחכה למפגש שיעשה בביתה ורק מסיבה רפואית אני מחכה לתשובות!!!!!!!!!

lance-knight

New member
רחלי, יש הצעה אחרת

מגיע לך שהמפגש הראשון יהיה בביתך. רק אם את רוצה בכך כמובן. את שפועלת הכי הרבה בשביל זה-והמפגש בלי רחלי לא יכול להתקיים.

בקשר למפגש

בשמחה.... רחלי, יש לי רעיון, כיוון שלרבים פה עצם המפגש וההעזה לבוא אליו הם בעיתיים, אולי ננסה לקבוע שעה ולהפגש בצ´ט, או אפילו בצ´ט שיש בו אפשרות לראות את המשתתף (אם כמובן יש לו מצלמה.. לי אין אבל לחבר שלי יש) נראה לי שהחשיפה ההדרגתית הזו של המשתתפים יכולה לעזור לרבים כאן.. אגב אין לי בעיה גם שהמפגש יהיה אצלך בבית.. אלא אם כן את גרה ממש ממש רחוק מרוב המשתתפים כאן). אז בעיקרון כן. אגב לא אומר שאני לא חושש מזה.. אבל אני שש לזה כי זה שינוי זה לצאת קצאת מ-4 הקירות ומסך 17 אינץ´ תהיה מבוכה, אבל (ואת זה אני אומר לכולם) הסיפוק שאחרי המפגש יכול להיות אדיר! (יכול להיות לא חייב).

lance-knight

New member
לאיש מהצפון

זה יכול להיות מענין-צט מסוג זה. אבל האם לא כדאי ישר לענין? תראה, ברגע שאתה חייב להכנס למים קרים, לא יעזור לך אם תעמוד על החוף, כל פעם תכניס רגל ותוציא אותה ועוד פעם תכניס ותוציא. המים לא יתחממו. אז צריך פשוט להכנס וזהו. ולי אין שום בעיה לגבי מפגש בשידור חיי. כי אחרת אפשר כל שארית החיים להעביר מול המסך.

aries34

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif היי אביר, היי כולם

מזמן באמת שלא ביקרתי כאן.....אחרי שחליתי בשפעת לא ממש התחשק לי להתחבר מה שלומך, אני חושבת שדיברנו אז על לימודים מאוחרים...נרשמת כבר למשהו?, גופנית מרגישה די טוב.......אבל מצב הרוח לא משהו שוב יום שבת, ושוב אני מול המסך, העיניים יוצאות לי כבר מהחורים יש כאן ברי מזל ויש להם חברים אפילו אחד או שניים שאפשר להפגש או סתם לדבר בטלפון.......זה נורא כשאין לך את זה, זו הרגשה של ניתוק איך למשל אתה מעביר את השבת? אני חושבת שבידוד חברתי יוצר גם קושי מאוד גדול בלהכיר בן/בת זוג, גם זה מאוד חסר, האפשרות היחידה שלי להכיר כרגע היא באמצעות האינטרנט, אבל....ברוב המקרים הצד השני לא מחפש כאן קשר רציני ויש כאלה שמסתייגים מהכרות רצינית כאן. לגבי המפגש.......אני לא יודעת אם יהיה לי האומץ להגיע, אולי כי אני לא מכירה מספיק טוב את האנשים,מתי המפגש ואיפה? יש כאן מישהו שהתנסה כבר במפגש עם חברי פורום??.... ארי

lance-knight

New member
aries,שלום

שמח שוב לדבר איתך(אם זה נקרא לדבר-דרך המסך).
לגבי הלימודים-כן, נרשמתי. אפילו ב-2 מקומות. גם במכללה-לתואר הנדסאי וגם באוניברסיטה הפתוחה לקחתי קורס לתואר אקדמי. תשאלי אותי למה אני רץ-כי אני מרגיש לחוץ מבחינת הזמן. מה איתך? כבר נרשמת למשהו או שעדיין לא בחרת תחום הלימודים? אל תשאלי אותי איך אני מעביר את שבתות-על הפנים. או מול הטלויזיה, או קורא ספר או עוד משהו מסוג זה. שום פעילות אקטיבית. אבל לא נורא, כל עוד אתה נהנה, ואפשר להנות לפעמים גם מדברים כאלה. העיקר לעשות דברים שאתה נהנה מהם, לחיות בשלום עם עצמך. תגידי, מה הבעיה בקשר לדיבור טלפוני? תרשמי לי את מספר שלך ואני מבטיח לך להתקשר. הרי בעיה שלי הכי גדולה-זה בדידות. אבל בדידות לא בהכרח מקור שלה בחוסר ידידים. מקור שלה בכך שאתה לא שלם עם עצמך. אתה מתבודד מעצמך. ואם המצב הוא כזה, איך אפשר לצפות שאנשים יתחברו אליך ברגע שאתה לא מתחבר עם עצמך. אני לא הייתי אף פעם במפגשים מסוג כזה, אבל זה נשמע מעניין ובהחלט כדאי מאוד. ע"י מסך לא נצא מבידוד. כך שאין לך מה לחשוש. אם המפגש יתקיים-אני מאוד ממליץ לך להגיע. ביי בינתים.

aries34

New member
היי אביר ../images/Emo11.gif :),היי צפוני ../images/Emo41.gif

כל הכבוד אביר,על ההרשמה ללימודים, אז מה אם זה גם במכללה וגם באו"פ, כל עוד החלטת מה אתה רוצה ללמוד.....זה כבר צעד חשוב אני......לצערי , עדיין מתלבטת...אין לי שום מושג במה לבחור אני מתקשה בלקבל החלטות. לגבי הבדידות, במקרה שלי זה ממש בגלל חוסר בידידים , זו בדידות לא רק בסופי שבוע, זו בדידות בכל שעה בכל דקה בכל יום ובכל שבוע...כל הזמן וזה נמשך כבר שנים! בעבודה לא טוב לי, אני לא אוהבת את מה שאני עושה שם ולנוכח מצב האבטלה זה רק מתסכל, להבדיל מהופ, שמחכה בקוצר רוח לחזור לעבודה, אני ממש לא שמחה לחזור לשם כל יום ראשון...פשוט נמאס לי מהמקום ומהעבודה עצמה למרות שזה מקום עבודה מסודר, זה כמו...תלמיד בית ספר שממש שונא מקצוע מסויים והולך ללמוד אותו כי הוא חייב. אז אומרים לי..מה הבעיה תעזבי!, לעזוב אפשר תמיד, השאלה היא איך מסתדרי אחרי שעוזבים..ומזה אני חוששת אני באמת לא שלמה עם עצמי, אבל אני לא דוחה אנשים שפונים אלי, לבחורה קשה הרבה יותר לצאת למקומות מסויימים לבד! לי למשל, זה לא נראה לעניין ללכת לקולנוע לבד, או לראות הצגה לבד, רק המחשבה כבר מוציאה את כל החשק...... אתה שואל מה העניין בקשר לדיבור טלפוני?, אז העניין הוא, שאין למי להתקשר ומי שיתקשר....לגבי מספר טלפון....זה לא ממש בטוח לרשום כאן מספר טלפון אז...... צפוני ואביר, לגבי המפגש המדובר , אתם די צודקים, אם יהיה כזה אז כנראה שאגיע....אבל....אני חושבת שכדי לארגן מפגש כזה צריך לבדוק מאיפה מגיעים האנשים ולקבוע מקום וזמן שיהיה נוח לכולם. אז יש חדש? ....ארי

lance-knight

New member
aries

לגבי מספר הטלפון את יכולה לשלוח אותו בדואר אלקטרוני-תבדקי בכרטיס שלי. תלחצי על lance-knight שעל יד שם ההודעה עם האכבר ואז תראי. בקשר למפגש-נכון, צריך לבדוק את מקום המגורים של אלה שמעונינים להפגש. לא נראה לי שיש הרבה כאלה. אני גר בצפון. הבנתי שאיש גר עוד יותר צפונה. מה איתך? ביי בינתים.

aries34 ../images/Emo29.gif

נראה לי שהעניין הוא להסיח את הדעת ממחשבות על הבדידות ועל הלבדוית. ובעניין הזה כל האמצעים הכשרים - כשרים כלומר......כל מה שלא פוגע בך או בזולת - לגיטימי מהבחינה הזו כי אף אחד לא ראוי להרגשה הזו.

hope_29

New member
לarias וגם לרחל-נשמה

אכן המצב דומה... לגבי פגישה...הייתי רוצה להכיר אנשים חדשים אך החשיפה ובייחוד בהקשר הזה קשה לי ביותר... אולי בהמשך. אני מהאנשים שצריכים לרכוש אמון ובטחון באחרים לפני שאני יכולה להחשף וליצור קשר. אני מניחה שגם זה איזשהוא תהליך או שינוי פנימי שאני צריכה לעבור כדי להיות מסוגלת לכך... תודה ואולי זה עוד יקרה hope

lance-knight

New member
hope, I hope so ../images/Emo45.gif

שזה יקרה ובקרוב מאוד. אם רק נשב ימים שלמים מול המסכים ונתלונן אחד לשני ונבכה וכו´-מה ייצא לנו מזה? כדי לצאת מהבדידות צריך לפעול. צריך לעשות דברים מהנים, להפגש עם אנשים אחרים. אני מבין אותך בהחלט. לפני שבוע גם אני לא הייתי חושב על פגישה מסוג זה. בגלל הבדידות והדכאון לא היה לי חשק ליצור קשר עם אנשים חדשים שאני לא מכיר ולהפגש עמם. רק המחשבה על כך הייתה מלחיצה אותי. אך אחרי שהתחלתי לקרוא ספר "בוחרים להרגיש טוב" התחלתי לחשוב בצורה אחרת. אז מה מדעיג אותך? זה שאת גילית פה משהו על עצמך? בסדר, גם אני, גם כולם. אז מה? והנה עוד סיבה שאף אחד לא ילעג לך בפגישה- הרי כולנו פה עם בעיות מסוג זה או אחר.
כך שאין לך ממה לחשוש. אני מקווה שהצלחתי לשכנע אותך לשנות את דעתך.

hope_29

New member
lance -knight ../images/Emo39.gif

תודה, אך במקרה שלי עוד ארוכה הדרך עד לפגישה המיוחלת עם חברי הפורום.... אתה צודק, התלונות שלנו אחד לשני אולי אינןמועילות בכך שאינן מביאות אותנו לפתרונות אך לפחות עבור חלקינו זה מהווה פורקן לתסכול ועצב כך שזה חשוב לא פחות.... תודה לך בכול אופן!! שמחה להכיר את כולם (לפחות מעל מסכי המחשב) ובאמת חושבת שיש כאן בפורום זה (וגם באחרים) אנשים מאוד מיוחדים, נבונים ורגישים. שיהיה לנו לילה טוב והמשך שבוע טוב!

למעלה