להוציא את המג"ב מחוץ לפלורנטין

NorthernStar

New member
להוציא את המג"ב מחוץ לפלורנטין

יום שני הקרוב: משמרת מחאה בשדרות וושינגטון בפלורנטין בשעה 14:00 בעקבות ההטרדות לתושבים, הרצח ביפו, התנהגות המג`בניקים הדוחה, העובדה שהגבול היחיד שהם שומרים עליו זה בין דרום ת`א וצפון ת`א, העובדה שהנחיתו אותם כרעם ביום בהיר, כי העירייה והמשטרה חושבים שמדובר בשכונות חלשות שלא יתנגדו. הם טועים Xלהוציא את מג`ב עכשיו לפני הרצח הבאX

NorthernStar

New member
הפגנה מול בית רה"מ

מסרבים לשרת את הכיבוש הפגנה מול בית ראש הממשלה ביום שבת 14.10 ביום שבת הבא (14.10) תערך הפגנה מול בית ראש הממשלה בירושלים בשעה 18:30, לקראת כניסתם לכלא של סרבני המצפון ליאור וולניץ (18) ועמרי עברון (19) בשבוע שלאחר מכן. פרטים נוספים והסעות יימסרו במהלך השבוע. מי שמעוניינ/ת לעזור מוזמנ/ת לפנות לעמרי: 054-2044485 shministim@gmail. com

EverMan

New member
מג"ב הם שוטרים. לא חיילים.

יש להם כל סמכות וכל יכולת של שוטר רגיל. רק שהם לרוב יושבים על הגבול. הסיבה שהתושבים מתנגדים למג"ב, זה שזה יוצר תדמית רעה לשכונות. וכנראה כי המג"בניקים מטומטמים. הסיבה שהשמאל ה"אמיתי" שלך מתנגד למג"ב שם, זה משום שהם פשוט לא מסוגלים לראות סוג כלשהו של מיליטנטיות. גם כשזה נגד האלימות הגואה באזור. מעדיפים לראות דקירות ברחובות ולא אנשים על מדים.

NorthernStar

New member
אולי השמאל האמיתי

ושוחרי זכויות האדם כמוני מעדיפים למנוע מקרי רצח של ערבים על ידי שוטרים או חיילים.

Wing Chan

New member
שאלתי שאלה. תעני.

כי ברור שהיית מעדיפה חוסר אכיפת חוק באופן הזה, אז שאלתי אם את מעדיפה את המצב ההפוך. אבל כהרגלך - אמירות פופוליסטיות ש-"נטפלות לקטנות" כשאין לך מה להגיד.

somebodddy

New member
ננסח את השאלה בצורה פחות מתלהמת

האם לדעתך עדיף שלא יהיה שיטור בכלל באיזור מאשר שיהיה שיטור ישראלי?

EverMan

New member
אולי ה"שמאל האמיתי"

ו"שוחר זכויות האדם" (איזה אדם ... בעיה) כמוך מעדיפים שהאלימות תמשך בלי לעצור אותה. כי ברור שהזכות של הפושעים לאלימות, גדולה מהזכות של האזרחים שומרי החוק לחיות בשלום. למה ששוטרים (ולא חיילים, שוטרים) יהרגו ערבים ? נשמע שאת יותר גזענית כלפי שוטרים מאשר מג"בניקים גזענים כלפי ערבים.

NorthernStar

New member
זכויות אדם הן אוניברסליות

וזה משהו שגזענים למיניהם לא מבינים. יש זכויות בסיסיות שכל בני האדם זכאים להן, ולא רק כאלה ששייכים לקבוצה אתנית או דתית מסויימת. בעולם שלך "צריך להרוג ערבים". טוב, זה מה שאתה עושה למחייתך. בעולם שלי, לכולם זכות שווה לחיות.

EverMan

New member
והאמת שתפקידי הוא חובש.

ומתוקף תפקידי - אני מציל את כל בני האדם. אבל זה רק בינינו. האנשים שאני הורג, זה האנשים שמרימים עליך נשק, וצריך לעצור אותם בכל מחיר. ולא ע"י התרפסות בפניהם. לכולם יש זכות לחיות, מלבד מי שמאיים על זכותי לחיות. זכויות אדם הן אוניברסליות. אבל יש זכויות שהן לא טריוואליות. בדיוק כמו שלא היית מצדיקה אותי לו הייתי מעוניין לעבור לגור בצפון קוריאה ולא היו נותנים לי - ולא מאשימה את הממשל בגזענות. כך גם פה.

NorthernStar

New member
אתה חלק ממנגנון מדכא וכובש

ולכן האשמה מוטלת גם עליך. בדיוק מהסיבה הזאת לא התגייסתי וסייעתי לאחרים שלא להתגייס. זכויות האדם הן אוניברסליות, ואינן תלויות במקום, בזמן או בשייכות האתנית, דתית או מיגדרית של האדם. לכולם הזכות לחיים, לחופש, לכבוד האדם, לקיום ראוי - באופן שווה. דמך אינו שווה יותר מדמו של האחר, כן, גם ערבי.

EverMan

New member
ויש זכויות שעומדות מעל.

הזכויות לחיות, והזכות לביטחון, עומדת מעל זכויות אחרות. מה לעשות. ככה זה. תאמיני לי, שבתור "שמאלן", הייתי כבר מזמן מחוץ למרבית איו"ש ועזה - אלמלא הטרור. לא הייתי חלק מאותו "מנגנון כיבוש" מרושע, אלמלא האיום המתמיד עליי.

למעלה