להוציא את הצילום מחוץ לחוק

נעל

New member
להוציא את הצילום מחוץ לחוק

צריך להוציא את הצילום הפרטי מחוץ לחוק. לחייב רישיון לדברים כאלה, היתרים מיוחדים מאיזו מערכת בירוקרטית זו או אחרת, שימציאו אחת. על אף שכבר יותר מ-100 שנים קיימות מצלמות ותצלומים מדוייקים של אנשים, אנשים עדיין פורצים בצחוק בלתי מוסבר ובלתי ניתן לעצירה כאשר הם צופים בתמונה של עצמם, וכאשר זה סרט - הצרה גדולה שבעתיים. מפורסמים בורחים ממצלמות, מנסים לכסות נואשות עדשות מצלמה בכפיהם, העיקר שלא יראו בלי איפור. ילדים קטנים מפחדים, מסתתרים (אבל דווקא הם נראים הכי טוב). נערות נכנסות לדכאון. מבוגרים ממהרים לתפוס את החיה המאיימת מהצד הנכון ולצלם ככל האפשר, רק לא להצטלם (בגלל זה אבא תמיד מצלם?). האלטרנטיבה הכמעט יחידה היא להכניס למצלמות קצת בינה מלאכותית, כמו לציירים של פעם, שידעו איך נאהב לראות את עצמנו בתמונה. למה לעזאזל אנחנו נראים כל כך נורא בתמונות? נעל ;-)

הכל עיניין של דימוי עצמי....

אם זכרוני אינו מטעני כתבתי על כך הודעה לפני זמן לא רב מדי אבל אין לי ממש כוח למצוא את הלינק... אז בפרנציפ זה הולך כך : מוחה הקודח של נעל (כמו מוחו של כל אדם אחר על פני גלובוס זה) מייפה (נוכחתי לדעת שרק מזוויות מסויימות אם למשל משהו חביט בזוג מראות שיגרמו לו לראות את אלכסון גופו הוא יקבל את אותו אפקט של תמונה) את המציאות החיצונית של אותו אדם... אגב יש גם אנשים רבים שהמנגנון המייפה פועל אצלם בצורה הפוכה כגון: אנורקטים למיניהם וסתם אנשים שחושבים שהם נורא מכוערים(והסביבה טוענת אחרת)... רדום ונוח לו שחושב שהוא נראה לא רע היום.

בלה בלה

New member
מפחדים מהמצלמה..

כן רובנו מפחדים מחפץ הקטן (בדר``כ שחור) הזה.. בתור אחת שמצלמת הרבה ניסיתי להסביר כאן כמה דברים, מצטערת שיצא ארוך :) אוי, גם אני שונאת להצטלם (וזה קצת קשה כשכולם במשפחה שלך הם צלמים..) לכן הפתרון הכי טוב הוא פשוט להסתתר מאחורי המצלמה, להיות תמיד זה שמצלם את כולם. וכשיגיעו התמונות מהפיתוח לא תזכו לראות את פרצופכם ולהיות מודאגים כמה מוזרים/מצחיקים/מכוערים אתם נראים אלא פשוט תוכלו להנות מהתמונות שצילמתם. וזה גם ממש לא נכון שכולם שונאים להצטלם, יש די הרבה שנדחפים מול המצלמה באופן קבוע (ולא רק ילדים קטנים שמשום מה העדשה נורא מסקרנת אותם) ולמה אנחנו נראים כל כך רע בתמונות? מסתבר שאנחנו בעצם לא נראים כל כך רע.. יצא לי כבר הרבה פעמים להביא תמונות מהטיול/אירוע האחרון לכיתה או לחברים וכמעט כל פעם חזר על עצמו אותו הקטע: אנשים נורא מתלהבים מתמונה מסויימת ומאיך שx נראה בא נפלא, ואז כשמגיע x בכבודו ובעצמו טוען שהוא נראה נורא.. בעצם, הפעמים היחידות שאנחנו מסוגלים לראות את עצמנו הם מול המראה ובתמונות.. השוני ביניהם הוא שהתמונות לרוב מביאות לנו את המציאות כמו שהיא ואילו בזמן שאנחנו מסתכלים במראה אנחנו נוטים לייפות את המציאות (הפנים שלנו..), נכון שגם לפעמים אנחנו מכערים אותה, אבל זה יותר נדיר... הנטייה לחשוב שהמצלמה מכערת אותנו היא מוטעית, להפך יש כיום הרבה עדשות ``שמייפות`` את המצולם (הכוונה כמובן לא למצלמות כיס קטנות שמקבלים במבצעים..) אז תעשו טובה ותפסיקו להאשים את המצלמה המסכנה (הרבה פעמים גם מרוב בושה אנחנו נוטים לעשות פרצופים מוזרים בלי לשים אפילו לב).. יום טוב :) החיים נראים יותר יפים מהצד השני של העדשה..

the me and i 16

New member
זאת עוד קונספירציה

אני לא בטוח איך ולמה אבל זאת קונספירציה שכוללת בתוכה את מיצרי המצלמות. ומי אמר שלמצלמות אין בינה מלאכותית? ועוד איך שיש להם אבל הן מרושעות אני אומר לך מרושעות כולן. הן סתם רוצות שתרגיש רע אז הן גורמות לך להראות מכוער... חכה חכה יום אחד נתפוס את כל המצלמות על חם אתה תראה. ``די לאלימות``

למעלה