להוציא את מה שבלב...

פלפלת85

New member
להוציא את מה שבלב...

עד מתי המצב הזה ימשך. אני באמת מרגישה שאני בשלה למערכת יחסים אמיתית, אני מרגישה שאני באמת רוצה את זה.
החלטתי לצאת לכמה שיותר דייטים מאתרי הכרויות, כי אולי אז אני אתרגל לכל העניין וזה יהפוך לשגרתי, אבל בינתיים לא הצלחתי לאזור אומץ ולצאת למסע הזה.
דייט מרגיש לי יותר כמו משימה, מאשר סתם פגישה נחמדה עם אדם זר. האנשים שנראים לי כאנשים שבאמת מתאימים לי, לא מעוניינים בי. והאנשים שאין לי חיבור איתם, לרוב יתעניינו בי. אולי אני בבעיה ובעצם סוג האנשים שאני נמשכת אליהם, לא נמשך אלי, ואז אין הרבה מה לעשות.
נמאס לי מהמבטים האלה, המבטים המרחמים או המבטים הלא מופתעים והרגילים כבר למצב שלי. זה כל כך קשה ומייאש בעיקר. בא לי לבוא הביתה ולדעת שמחכה לי שם מישהו שגורם לי להרגיש מאושרת, ושאני גורמת לו להרגיש מאושר.
השבוע אמרו לי כמה דברים לא נעימים בהקשר לכל עניין המציאת בן זוג, לא אפרט אותם כאן, אבל כן אגיד שזה ממש לא נעים. זה נראה כאילו לכולם מותר לבחור את הבנאדם המתאים להם, ורק לי אסור, רק אותי שופטים על הבחירות שלי.
יש לי גם מחשבה כזאת, כשאני יוצאת לדייט, האם הבנאדם שמולי באמת יצליח להתמודד עם ה"בשורה" על חוסר הניסיון שלי, האם הוא יצליח להכיל את זה.
גם לי בא קצת אושר, לפחות קצת...

זוגיות זה לא אושר

סורי זו האמת.
זוגיות זו עבודה קשה;
לדאוג למענה הצרכים שלו
ותוך כדי לתמרן שיהיה גם מענה לצרכים שלך..
שאת לא תיעלמי בקשר הזוגי...
&nbsp
זו עבודה קשה.
יש ימים של כייף ביחד
ויש ימים של מריבות.
&nbsp
זה ממש לא אושר 24/7 כמו שמבטיחים בסרטי דיסני/הוליווד.
&nbsp
בקשר לדייטם
מזדהה ומסכימה איתך.
&nbsp
רק מדגישה
שאם זה אתר הכרויות
אז אי אפשר לדעת האם את תימשכי לבחור
לפי תמונה.
רק בעולם האמיתי רואים האם יש משיכה...
כי משיכה זה לא רק תמונה יפה של גבר נאה.
זה גם שפת גוף
דיבור
והיחס שלו אלייך
&nbsp
ובכלל
איך אפשר לצאת לדייטים בחורף?
אני דחיתי את החיפוש זוגיות עד הקיץ. (נו לפחות יש לי תירוץ טוב והגיוני
עד אז חחח נראה)
&nbsp
בהצלחה
ותעדכני אותנו איך הולך

פלפלת85

New member
זוגיות זה לא רק אושר

אבל הבדידות היא עוד יותר לא אושר. וככל שהזמן עובר, זה גם נהיה קשה יותר ובודד יותר.
אני יודעת שלפי התמונה אי אפשר לדעת, לכן אני כן גם נפגשתי עם אנשים וזה לא עבד או מהצד שלי או מהצד השני, לא רק דרך אתרים, אלא גם דרך חברים ומשפחה.

אגב בקיץ חם ואין כוח לצד מהמזגן

dori78

New member
תפסיקי לחשוב שזאת כזאת בעיה עצומה.

1. את כולנו שופטים על הבחירות שלנו, אם זה בנוגע ללימודים, חברים, קריירה או בני זוג.
כל מה שנותר לך להחליט, זה האם את מוכנה להכניס ביקורת שלא בונה אותך לחיים שלך.

2. על משקל "לא כל הנוצץ זהב" - לא כל הזוגי מאושר הוא.
גם בזוגיות יש הרבה רגעים של באסה, לא כל זוגיות נראית כמו רעותה.
יש דברים מסויימים שהיו לי נכונים לזוגיות אחת ולא מתאימים בכלל בזוגיות הנוכחית.
אל תתלי את האושר שלך במציאת זוגיות. אדם מאושר (או שלפחות משדר שטוב לו)
מושך אליו הרבה יותר אנשים וחוויות חדשות מאדם שמתבוסס בבאסה.

ואחרי הכל - תזכרי שאת לא לבד, כולנו איפשהו בדרך אל האושר

tzachy

New member
לגבי המחשבה על אי-הניסיון, כבר כתבתי אי-ניסיון (לטעמי)=יתרון

אני שם לב לתופעה שבחורות חסרות ניסיון מציגות את זה כאילו זה יראה לא טוב בעיני גברים.
אני לא חושב שהיעדר הניסיון הוא בעיה.
להיפך הרבה גברים (לפחות כך אני מתרשם וכך אני אישית מעדיף (כפי שפרטתי אצלי בבלוג)) לדעתי יעדיפו בחורה בלי ניסיון מיני על-פני בחורה עם ניסיון (היה כאן, לא מזמן, שירשור ארוך שדן גם בנושא הזה). בכלל, כתבתי על זה לא מעט בבלוג שלי (למשל כאן).

מה שכן, היעדר הניסיון מגיל מסויים (ובחברה לא שמרנית, קרי לא דתית וכד') יכול להעיד על עניין הברירה הזוויגית (ע"ע). כולנו, גברים ונשים, נבררים (או נבחרים), ע"י המין הנגדי. יש יותר מבוקשים/ות ויש פחות, אז ייתכן שמי שפחות מבוקש/ת ישאר קצת (או הרבה) מאחור. יחד עם זאת אני רואה את הסוגיה הזו (של זוגיות) כ"סירים ומכסים" ("לכל סיר מכסה משלו"). ככל שה"סיר" ממוצע יותר, יש לו/ה יותר "מכסים" ולהיפך - ככל שה"סיר" שונה מהממוצע יש פחות "מכסים" מתאימים (ע"ע התפלגות נורמלית. ("עקומת הפעמון")) ולכן זה עלול לקחת יותר זמן, אבל זה לא אומר שאי אפשר למצוא.

dahoe

New member
עד כמה את יש לך את הכוח לחפש?

בגדול, הדבר הכי חשוב הוא שתרצי לעבור את התהליך הארוך של החיפוש. שתסתכלי על הדברים בזווית של הזדמנויות, ולא של מסע מייאש. האם ניסית "מסע" כזה בעבר והתייאשת? או שאת חוששת מהתהליך? או שאין לך כוח לתהליך הזה?
ואל תשימי על עצמך תוויות מיותרות שרק את רואה. אני באמת לא רואה למה מישהו שכבר יהיה מעוניין בך יוותר בגלל חוסר ניסיון.
בהצלחה!

פלפלת85

New member
לא ניסיתי מסע "אינטנסיבי" כזה

אני יוצאת לדייטים, אבל מרגישה שאני חייבת הפסקה בין דייט לדייט (הכוונה אם זה אנשים שונים, לא עם אותו האדם) של כמה חודשים לרוב. פה חשבתי לא לעשות הפסקה. העניין שדייט מתיש אותי, נפשית הוא מתיש אותי. זה בעייה כאשר בנוסף לחוסר ניסיון, יש גם עניין של חרדה חברתית.

dahoe

New member
מה מתיש אותך כל כך בדייטים?

אולי יש משהו בהתנהלות או ביחס שלך שמקשה עליך שם?

פלפלת85

New member
מה שמתיש...

זה כל הלחץ הזה של הפני במיוחד, גם בדייט עצמו אני לא מצליחה להנות. וזה מצב שהוא לא טבעי מבחינתי, הלוואי שהייתי יכולה להכיר מישהו שלא בצורת דייטים, אבל זה לא יוצא.

dahoe

New member
למה לא?

את לא פוגשת אנשים נחמדים וחדשים ביומיום?

redhead8

New member
כאילו הוצאת לי את המילים מהפה

אני ממש מזדהה עם מה שרשמת..
אין לי איך לעודד אותך, חוץ מלומר לך שתצאי יותר לדייטים..אפילו סתם
כי אי אפשר לדעת מי ייפול ברשת ומי ימצא חן בעינייך
מראה זה לא הכל :)
וכשיגיע מישהו שירצה אותך, אני מניחה שזה לא יזיז לו..החוסר ניסיון שלך
לפחות אני מקווה ( גם במקרה שלי)
שיהיה לנו בהצלחה!! :)

Matzeket

New member
קודם כל- דייט זה משימה!

צריך להתכונן, צריך להרשים, צריך להתרשם, צריך להיות מנומס ובתוך כל זה להיות עצמך.
יש כללים- כתובים יותר או פחות, נימוסים, נורמות, ציפיות ודרישות.

אני לא מאמינה ב'סוג האנשים שאני נמשכת אליהם לא נמשך אלי', אלא בלהבין למה זה קורה;
לדוגמא:
אם משהי נמשכת לספורטאים, היא לא יכולה לזלזל בספורט הן באורח החיים שלה והן בתחום בכלל.

את צריכה לבדוק עם עצמך מה יכולה להיות הסיבה שאנשים שאת נמשכת אליהם לא נמשכים אליך;
יכול להיות שזה בגלל שאת משדרת משהו שהוא הפוך למה שאת מחפשת.
יכול להיות שזה צרוף מקרים ומה שאת משדרת זה בכלל 'ריחוק' או 'יאוש' ששם מחסום כלפי כאלה שבסטייט אוף מינד אחר שלך היו רוצים (קוראים לזה אפקט פיגמליון או נבואה שמגשימה את עצמה: בגלל שאני בטוחה שלא רוצים בי, אני עושה דברים שיגרמו לאחרים לא לרצות והנה באמת לא רוצים)
ויכול להיות שזה חוסר מזל.

לכל אחד מותר לבחור את האנשים שמתאימים להם, אבל צריך ריאליזם ואיזון בין הדרישות שלי ליכולת של המציאות לספק לי אותן.
לא רק מותר שיהיו לך דרישות- זה חובה.
השאלה אם הדרישות האלה רלוונטיות או משהו שהתרגלנו לרצות
(לדוגמא: מכירה מישהו שחושב שהוא רוצה בחורות רזות, בפועל מערכות היחסים שלו היו דווקא עם בחורות מלאות מהן הוא בסופו של דבר נפרד על בסיס זה. הוא אפילו לא ידע מה הוא רוצה, אלא הלך לפי איזשהו אידיאל שבכלל לא היה שלו והוא לא היה מסוגל לראות את זה).

את היכולת להתמודד עם חוסר הנסיון שלך תשאירי למי שמולך ולשלב המתאים בקשר. אל תחליטי בשביל אחרים מה הם רוצים או לא רוצים, יכולים או לא יכולים.
את אל תשימי את החסמים ואם יש כאלה- חשבי מה גורם להם ואיך אפשר להסיר אותם

אושר זה לגמרי אפשרי
אבל זה אף פעם לא בא בלי מאמץ
בהצלחה

למעלה