להוציא קצת יותר מהשקלים שלנו בפרט ו

sarashin

New member
להוציא קצת יותר מהשקלים שלנו בפרט ו

להוציא קצת יותר מהשקלים שלנו בפרט ומהחיים הבריאים שלנו בכלל... אני רוצה לספר לכם על חנות שהיא חוויה ממש כבר כשהגעתי לפתחה של החנות שאפתי עמוק את הניחוחות המשכרים שהגיעו לאפי והתמכרתי. הסתובבתי בחנות כמו דבורה מפרח לפרח, הרחתי, שאפתי, נגעתי לקחתי. קיבלתי הסבר מעמיק וממצה על כל מוצר ומוצר שרכשתי ויצאתי משם היישר לאמבטיה שלי. בחנות הזו מייצרים ומוכרים סבונים טבעיים ריחניים יפהפיים שלא יודעים אם לאכול אותם או להסתבן לדוגמא: סבון בניחוח מדהים של אפרסק או סבון שעשוי מחלב עיזים בריח עדין של תינוקות) סרומים וקרמים מדהימים (גם אנטי אייג'ינג לעור מבוגר וגם קרמים טיפוליים שמטפלים ביובש של העור וגם בכפות הרגליים)בהם חמאות ושמנים, לעור הפנים והגוף, כולם עשויים משמנים צמחים ושמנים אתריים ניחוחות וצבעים ישר מהטבע. לאימי קניתי קרם עיניים, סרום לעור יבש, קרם לחות ליום ואחד ללילה כולם אנטיאיג'ינג. לאחותי קניתי שמן גוף, חמאת גוף ובושם. השנה אני לא צריכה להתרוצץ ולחפש מתנות לחג כי זו מתנה מדהימה לחג הפסח שכל אישה תשמח לקבל. אני שמחתי.. הייחוד במה שיש שם ולכן גם מצאתי לנכון להמליץ על החנות הזו הוא שאין שם מוצרים ש"מועשרים" בשמנים ושאר המרכיבים הם כימיקלים תוצרי נפט שמסוכנים לעור אלא שכאן כל המוצר כולו, על טהרת הטבע , שמנים צמחיים ואתריים, חמאות צמחיות כמו מנגו וקקאו, ויטמינים ומינרלים ללא חומרים משמרים, ללא חומרים רעילים, לא נוסו על בעלי חיים, אלא על בעלי הבית שראו כי טוב. החנות נמצאת באזור כפרי בתוך העיר תל אביב. למי שמעוניין (כי אני חושבת שאסור לפרסם בפורום כתובות או לינקים) שיפנה אלי במייל ואשמח לתת את הכתובת: [email protected]

טוב לדעת על חנויות כאלו

בהזדמנות הראשונה, אקפוץ לשם.

למעלה