להורדה-יפתי אצל שי ודרור-מהיום

yanivm1

New member
להורדה-יפתי אצל שי ודרור-מהיום

טוב, האמת אני מעריץ ענק של שי ודרור ומקליט את התוכנית שלהם מידי יום. יש לי חבר שמאוד אוהב את יפתי אז הוא ביקש ממני להעביר לו את הקטע, אז החלטתי לשתף עם כולם. יפתי הרג אותי עם "אשכי הבטון" חחחחחחחחחח בבקשה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואייייי זה היה כל כך מצחיקק

S16 זה אני

New member
יפתי תשמע

שמעתי תקטע, אבל לא ממש אהבתי את הגרסא סוג של הריסה של השיר, או שאתה לא ממש טוב באנפלגד (לייב) אל תעלב אני רק אומר לך תאמת כי זה לא היה יפה משהו, ובשביל אנשים שזה פעם ראשונה שהם שומעים אותך, נשמע להם מוזר אני יודע שזה קשה בלייב, עם הנשימות והכל אבל אם עובדים על זה מספיק אפשר להצליח לעשות את זה טוב מאוד

אני "אנסה" להגיב על מה שכתבת...

למרות שאני לא יפתי
אז ראשית אני ראיתי את יפתי שר את זה גם לייב בהופעה וזה נשמע אחרת והרבה יותר טוב. הגרסה שהיתה באולפן של שי ודרור היא שונה מאד בכל , ממש אפשר לשמוע אותו צוחק בין שורה לשורה (אני גם הייתי צוחק במקומו באולפן עם שי ודרור המצחיקולים האלו) והם גם נכנסים באמצע ועושים שטויות באמצע השיר...זה אחרת מהופעה חיה רגילה, בקיצור אל תשפטי את יפתי לייב רק לפי הגרסה הזאת כי היא ממש לא משקפת לדעתי.

S16 זה אני

New member
דבר ראשון

מזה "תשפטי"? אני גבר גבר סתם שתדע עכשיו אני מכיר את יפתי ושטויותיו למינהם רק אומר שלדעתי הגרסא הזאת ממש גרועה ולא רק בגלל הצחוקים לא משהו שהייתי יוצא איתו לרדיו

הווווווורס! שלום שלום לכולם! ../images/Emo13.gif

אני החבר שמאד אוהד את יפתי שי ודרור בכלל ענקיים והיה פשוט מצחיק ! הכי הרגו אותי בסוף שאמרו לו "תודה איבגי !" חחחח

yanivm1

New member
שמח שאהבת נשמה,

עכשיו ששי ודרור חזרו אחרי החגים, אמשיך לשלח קטעים הורסים למייל שלך :)

למעלה