להורדה קליפ מהמם של אלישיה Alicia Keys - Every Little Bit Hurts
M mc lyte New member 16/5/06 #1 להורדה קליפ מהמם של אלישיה ../images/Emo27.gif Alicia Keys - Every Little Bit Hurts
N NoWords New member 17/5/06 #3 יש לי אותו ../images/Emo9.gif קליפ פה אני מאוהבת בשיר הזה בייחוד כשאלישיה מופיעה איתו יש לך את דיסק האנפלגד שלה במקרה? היא מופיעה איתו שם ממש טוב
יש לי אותו ../images/Emo9.gif קליפ פה אני מאוהבת בשיר הזה בייחוד כשאלישיה מופיעה איתו יש לך את דיסק האנפלגד שלה במקרה? היא מופיעה איתו שם ממש טוב
M mc lyte New member 17/5/06 #5 ../images/Emo13.gif כן גם אני מאוד אוהבת את השיר הזה ובמיוחד את הקליפ לצערי אין לי את הדיסק אבל לחברה שלי יש אותו.
../images/Emo13.gif כן גם אני מאוד אוהבת את השיר הזה ובמיוחד את הקליפ לצערי אין לי את הדיסק אבל לחברה שלי יש אותו.
G Good 2b Me New member 19/5/06 #16 תודה רבה על הקליפ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo175.gif עוד לא ראיתי אותו אני אוריד אותו כשאחזור מביצפר... <...וואי כמה זמן לא הייתי פה...>
תודה רבה על הקליפ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo175.gif עוד לא ראיתי אותו אני אוריד אותו כשאחזור מביצפר... <...וואי כמה זמן לא הייתי פה...>
G Good 2b Me New member 21/5/06 #18 חחח אני משתדלת ../images/Emo13.gif ../images/Emo175.gif זה בגלל כל המתכונות והבגרויות... אבל אף פעם לא אנטוש חלילה
חחח אני משתדלת ../images/Emo13.gif ../images/Emo175.gif זה בגלל כל המתכונות והבגרויות... אבל אף פעם לא אנטוש חלילה
G Good 2b Me New member 22/5/06 #21 תודה../images/Emo70.gif גמלך../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo175.gif