להורדה- 17 פרקים מאנטרפרייז

להורדה- 17 פרקים מאנטרפרייז

17 פרקים ראשונים להורדה דרך אייסיקיו פרטים באתר אנטרפרייז ישראל

^hunter^

New member
אהבתי את האתר. אבל..

לא אהבתי את הציניות של התקצירים ואת העובדה שתקציר של כל פרק הוא בעצם הפרק בגרסת הטקסט שלו (עיין הודעה על סרט הטקסט ההולנדי של מלחמת הכוכבים
)

אילן די

New member
מסכים

אבל בדבר אחד הוא צודק - הפתיח של אנטרפרייז הוא נוראי.... It´s been a long time getting from there to here... it´s been a long road.... טוב נו די אילן Resistance is futile

_אלי_

New member
כדי לשפות את "אנטרפרייז", חשוב

להבין שבניגוד לשאר סדרות ההמשך בסידרה, אשר היו מיועדות בראש ובראשונה למעריצים ותיקים, ניסו הפעם ליצור סידרה חדשה שתהיה פחות תלויה בסידרות הקודמות. לכן, יש ניסיון לדחוס כמה שיותר דברים לכל פרק והסדרה נראית שונה ופחות טובה מקודמותיה. אולם מקריאת ביקורות על הפרקים הבאים, ניתן להבין שהסידרה תלך ותשתפר.

^hunter^

New member
בחלק מהדברים אתם טועים.

לדעתי הפתיח עצמו (הסרטון) הוא ממש יפה. האודיו זה משהו אחר לגמרי. עשו מזה אופרת סבון לגמרי. בכל אופן, הם באמת שינו בגלל שבדור הבא ובמקורית וגם בחלל עמוק ןאני מקווה (כי לא ממש ראיתי) בוויגאר הפתיח של כל הסדרות היה ממש עם מסר עמוק... מוזיקה של שליחות כזאת. יחד עם המילים של Space, the final frontier (אני מניח שאין צורך לרשום את זה, כי אתם יודעים לדקלם את זה בע"פ) וזה היה משהו שבאמת אהבתי. לעומת זאת, בסדרה החדשה אין את הדבר הזה... וזה באמת חבל. גם דיי לא אהבתי את הקטעים המיניים בסדרה. זה לא אמורה להיות סדרת ארוטיקה. זו אמורה להיות סדרת מד"ב ... תעשו לי טובה. הניסיון העלוב הזה למשוך עוד צופים.. ממש חבל. אפילו בדור הבא לא הייתה כזאת ארוטיקה... (למשל, טאפול ואחד מה"אהבלים" האחרים עושים מסאג´ חושני לאחר עלייה מכוכב... נו באמת!)

בחלק מהדברים אתם טועים

אז שים לב מפני שמתח מיני יהיה מוטיב מרכזי בסדרה הזו ולדעתי , חוץ מאשר שזה מאד סקסי, זה טוב כי הם בני אדם, ויש מתח מיני, וזה גם עובד טוב כי אנחנו יכולים להתקרב לדמויות כך וזה בדיוק מה שרצו המפיקים להשיג

להתקרב לדמויות?

אולי לא שמת לב, אבל טפאל (רק אני חושב שהשם מגוכח?) היא קצת, אהמ, וולקן... מתח מיני עם טפאל אמור להיות חד צדדי... בסדרה הם גורמים לזה להיראות כמו שגם לה יש אי אילו דחפים. ממש לחיי האהבה בחלל. מתח מיני כמוטיב מרכזי בסדרה מעמיד אותה באופן אוטומטי על אותו מדף מאובק של כל הסדרות פושט שמשדרים בערוץ 3. עוד פרמטר לשיפוט שלי על הסדרה הזאת... כשלון כשלון כשלון. רק חסר שיתברר שארצ´ר הומו והוא מאוהב בכושי, המתרגמת בהריון מטפאל כי היא דראג-קווין ממש מוצלחת והתחמושתן עם המבטא המעצבן מאוהב בטפאל כי הוא חושב שהוא בחורה.

dorrn

New member
ולוולקנים אין דחפים מיניים??

עד כמה שאני מבין,גם להם יש רגשות,הם פשוט שולטים בהם בצורה טובה יותר.

יש דחפים, אין גחמות.

בשום פרק בשום סדרה לא תמצא את ספוק, טובאק או כל אחת מהדמויות הוולקניות משמנת מישהו בצורה חושנית... או בכלל, כל מעשה שלא יעשה בצורה חושנית.

אילן די

New member
גם לטובוק זה קרה

עונת היחום מגיעה כל שבע שנים. ובוויאג´ר היה פרק שזה קרה לטובוק. טום פאריס סידר לו הולוגרמה של אשתו (של טובוק כמובן) בהולודק כדי שיתפרק.

Napoliya

New member
חיחי, נשמע פרק מרתק

מתי הוא יגיע ליס פלוס? (או את שמו כדי שאני אוריד)

תגובה

אתה צודק בדבריך אך זה לא מדויק אנו באמת עשינו שכתוב של הפרקים אך שימו לב שאנחנו מכניסים פנימה, מחשבות, הערות, רקע נוסף, היסטוריה, התפתחות על הדמות. התקצירים שלנו הם הרבה יותר מתקצירים נ.ב- אני אוהב אנשים שהם לא ציניים

dorrn

New member
ישונה הפתיח מיד!

מילא להתייחס לאנטפרייז כפיסגת היצירה של סטאר טרק,אבל להגדיר את DS9 ואת וואיג´ר כאכזבה??? זה כבר מוגזם.

תגובה ג

שלא תבין לא נכון, אני מת על חע9 וויאג´ר גם יש לי אותן בקלטות וראיתי אותן אבל הכוונה שלי היא שהן לא מגיעות לרמה של אנטרפרייז ביכולת שלהן לרגש אותי ולמלא אותי בהשראה כמו הדור הבא ואנטרפרייז. חכו לפרק cold front חכו לפרק dear doctor חכו לפרק sleeping dogs או shadows of pjem ותבינו על מה אני מדבר !!!!

dorrn

New member
עדיין,לא מגיע להן שהאיזכור היחיד

שלהן באתר יהיה כ"אכזבה".

כבר ראיתי את הפרקים המדוברים...

וכמו שאמרתי בהודעה קודמת... לחיי האהבה בחלל. פשוט כשלון.

למעלה