להוריד את בני יהודה ליגה.

הסקורר

New member
להוריד את בני יהודה ליגה.

חד משמעית ! בהמות אדם ורוצחים מגעילים. הייתי מוסיף עוד הרבה עקיצות וקללות על הגן חיות המגעיל הזה שנקרא אוהדי בני יהודה אבל ברור לי לגמרי שאין לקבוצה הזאת אוהד אחד מספיק אינטילגנטי לגלוש באינטרנט ולקרוא את זה. אז אם יש מישהו שיש לו חבר אוהד בני יהודה שימסור לו שיתביישו להם. בושה וחרפה. ילדה בת 19 רצו לרצוח. אתם בהמות והמקום שלכם בכלא יא חולרות זבל.

צודק אבל אגרסיבי

ברוך שובך הסקורר אתה לא רק מאה אחוז צודק אלא מליון אחוז צריך להוריד פעם אחת ולתמיד את בני יהודה מספר ליגות או לסגור את המגרש שלהם. אני יכו להעיד באופן אישי שכל פעם שאני מגיע למגרש הזה אני פשוט מפחד בטדי אני לא מרגיש ככה אבל סקורר נסחפת במילים הקשות למרות שכל הענין עם דני לוי ובתו מצדיק כל טענה, אל תיגרר לשפתם של אלו שפוגעים ברוח הספורט

הסקורר

New member
עזבו אותכם...

חברים, בואו נכנס פה להגיון. עומדים שלוש מאות איש ועושים פוגרום בנאדם מבוגר ובילדה בת 19 ואנחנו משחקים אותה אינטילגנטים ורגישים וכאלה. בוא נקרא לילד בשמו - ערמה של קופים אלימים ומסוכנים. חברה, זה משחק,זה ספורט, זה אומנות, זה רגש.... אוהדי בני יהודה לא מבינים את זה וכוס אימם הצולעת. לא רואה אותם ממטר. וכולנו יודעים שאם בני יהודה יורד ליגה - הוא לא חוזר. ברוך שפטרנו. לא ככה ?

מה זה יעזור ?

מה זה יעזור אם תוריד אותם ליגה ? מה שם הם לא ירביצו ? להיפך אם תוריד אותם ליגה הם רק ישתוללו עוד יותר. וכך סתם תדפוק את האוהדים שלא מתפרעים.

נקמן

New member
עושים סרטים

כדי שיעשו עליך סרט בטלויזיה אתה צריך להתנהג כמו בהמה בית שאן עשו עליהם סרט והם שיחקו אותה :``הזונות מהבקעה`` ביתר י``ם גם עליהם עשו סרט והם כל שבת משחקים אותה בתור הוילדה חייס מהזונגל על בני יהודה עשו עכשיו סרט והם נתנו הצגה: הבהמות מהשכונה בקיצור פה לא עושים עליך סרט סתם כך אלא אם אתה בהמה כהילכתא אצלנו מזדהים רק עם כאלה !

הגזמת סקורר !

קצת הגזמת סקורר ! שכמה אנשים זורקים אבנים על ילדה אז זה הופך את אוהדי בני יהודה לרוצחים, וחוץ מזה מה זה יעזור שתוריד אותם ליגה מה בליגה א` הם לא יתפרעו?. שלא תהיה לכם טעות אני לא ממש אוהב את האוהדים של בני יהודה אבל לקרוא הם רוצחים? הגזמתם למה רוצחים כי הם קיללו מישהו ? נ.ב באתה תראה התכוונתי למה שכתבת על דגו

הגזמת סקורר !

קצת הגזמת סקורר ! שכמה אנשים זורקים אבנים על ילדה אז זה הופך את אוהדי בני יהודה לרוצחים, וחוץ מזה מה זה יעזור שתוריד אותם ליגה מה בליגה א` הם לא יתפרעו?. שלא תהיה לכם טעות אני א ממש אוהב את האוהדים של בני יהודה אבל לקרוא הם רוצחים? הגזמתם למה רוצחים כי הם קיללו מישהו ? נ.ב באתה תראה התכוונתי למה שכתבת על דגו

אתה תראה !

קודם כל מה זה ל``קבוצה כמו מכבי`` למה מי היא ? לנצח את חולון זה לא ממש חוכמה. וכמו שכולם יודעים מכבי לא תיקח השנה אליפות ( וגם לא גביע ומקום 2) . יש שני סיבות לבואו של דגו: 1.הלחץ: כבר בשלב מוקדם מכבי מאכזבת , ולוני וניר לוין חושבים ( שלא בצדק ) שאם דגו יבוא אז ה כ ל יסתדר וזה ממש לא נכון כי שחקן ( ובטח שלא דגו עם כל הכבוד ) לא עושה לבד קבוצה, לפחות זה הרגיע את האוהדים לשבוע. 2.הכסף: בכל זאת לוני הוא איש עסקים רציני והוא הבין שלדגו יש פונטציאל אדיר להימכר לאירופה , וכך ירוויח עליו לוני בערך פי שלושה ממה שהוציא עליו. בקיצור אני חושב שגם ניר לוין יודע בעצמו שדגו לא יעזור לו מכבי פשוט לא טובה מספיק כדי לקחת אליפות היא סתם עוד קבוצה !!!

הסקורר

New member
צודק

אתה צודק, מכבי לא ייקחו אליפות השנה ולא בגלל שאין חומר שחקנים, אלא בגלל שאין משמעת ואין הנהלה מקצועית. אם כל הכבוד לניר לווין, שדווקא הצליח יפה בפתח-תקוה, הוא גם הוכיח שהוא לא מסוגל להכין את הקבוצה שלו למשחקים גדולים (ראה פתח-תקוה של העונה שעברה). אם יש דבר שמכבי צריכה זה מאמן שיידע להכין פסיכולוגית את השחקנים שלו למשחקים גדולים וזה בטח לא ניר לוין. מה לעשות אחי - הסקורר מכביסט בנשמה :-(

קשטן דחוף !

קודם כל אני משתתף בצערך על זה שאתה מכביסט - בכל זאת לא קל להתייאש כל פעם מחדש לראות לאיזה ``שיאים`` הקבוצה שלך מגיעה. ולעניננו - נכון שניר לוין לא יצליח במכבי הוא עשה טעות גדולה שהסכים להיכנס לקבוצה המתפוררת הזו מה היה רע לו נגיד באשדוד גם קבוצה סימפטית וגם אין לחץ וממילא מכבי תסיים שניים שלושה מקומות מעל אשדוד ( ולא שמכבי תהיה ראשונה ואשדוד רביעית ). לפי דעתי מכבי צריכה מאמן כמו קשטן אבל כזכור לוני כמו לוני העיף את קשטן אחרי שהביא לו דאבל ולא שהוא הביא איזה מאמן תותח במקומו - אברם גרנט. לפי דעתי הטעות הגדולה ביותר של מכבי היא שסילקו את קשטן אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הוא היה ממשיך שם, אבל בטוח שהוא היה מביא יותר תארים מאשר גרנט. ובגלל שאני לא ממש מאמין שקשטן יחזור למכבי אז לפי דעתי מכבי צריכה להביא את יוסי מזרחי מאמן עם ניסיון, הצלחות, והכי חשוב קשוח אבל לא מהסוג של שרף. אבל במכבי כמו במכבי לוין ימשיך עוד איזה 10 מחזורים ``יתפוטר`` לאחר שורה של כשלונות ובמקומו יבוא המסכן הבא. קצת שכל לא היה מזיק ללוני. :)

Ash Ketchum

New member
אוהדי בני-יהודה

הם סתם מפגרים הם לא יודעים אפילו לשחוט מכונית כמו שצריך

למעלה