להוריד את התמונה
או לא

Lir האחת

New member
להוריד את התמונה../images/Emo35.gif או לא../images/Emo31.gif

סיפור של מישהי שקרובה אליי, סיפור שהעלה בי מחשבות. בחורה (כיום בת 22) סיימה מערכת יחסים של שלוש שנים עם בחור. אחרי חצי שנה בערך של לבד, היא הכירה בחור חדש, והם יוצאים קרוב לחצי שנה. בחדר שלה היו תלויות המון תמונות שלה ושל האקס יחד. היו לה הרבה מזכרות שהיא שמרה והעבירה את רובם לקופסא, לאחר הפרידה. [הם, ספציפית, היו זוג שהיה קונה אחד לשני המון(!) מתנות קטנות] חלק מהחפצים הרבים שהיו לה, נמצא עדיין בחדרה. חפצים כגון, שרשראות, כרית, בושם ועוד כמה. לגבי התמונות, תמונה אחת נשארה על המדף. החבר הנוכחי ביקש ממנה, לא מזמן, להוריד את התמונה שיש לה על המדף. הסיפור הזה גרם לי לחשוב, אם למשל היה לכם חפץ שקיבלתם מהאקס/ית, ואתם נהנים להשתמש בו/ בא לכם לשמור אותו, האם הייתם משתפים את הבן זוג החדש מהיכן החפץ? או פשוט הייתם מעדיפים שלא לספר? האם יש לכם כאלה חפצים שנשמרו מקשרים קודמים?
שתפו בדעתכם על הסיפור בפרט ועל הנושא באופן כללי.

Cobe Anan

New member
נראה לי שהוא צודק..

אני שומר בלבומים תמוות של אקסיות, אבל על הקיר/מדף /שידה? זה קצת מוגזם.לא הייתי רוצה להיכנס לחדר של דקלה ולראות תמונה שלה עם מישהו אחר. אני לא צריך תזכורות לזה שלא הייתי הראשון בלב שלה, ואני גם לא טורח להזכיר לה שהיא לא היתה הראשונה בשלי. יותר מזה- תמונת "יחד" שעדיין תלויהבחדר מביעה משהו בסגנון של "עדיין לא לגמרי השתחררתי"- שזה לגיטימי לגמרי למישהי שנמצאת לבד, אבל לא למישהי שיש לה חבר כבר חצי שנה. זה כבר סתם גורם לו להרגיש כאילו הוא לא יותר מתחליף חלקי.אני ממליץ לה להוריד, ולשים תמונה חדשה- עם החבר החדש. אגב- איך זאת בתור משהו לתלות על הקיר שלי

Lir האחת

New member
אהמ

יש בזה משהו, למרות שאני לא חושבת שזה שמשאירים תמונה זה מראה על אי התגברות..לא בהכרח לפחות. כמובן שאני לא מדברת על תמונה שבה מתנשקים
לא יודעת, כל עוד הקשר הנוכחי הוא קשר קרוב ואוהב, לא נראה לי שתמונה היא משהו שצריך ממש להציק. ומה דעתך במקרה שמדובר בשרשרת שניתנה במתנה מהאקס? התמונה ממש יפה!

comet9

New member
אני חושב שהבחור החדש שלה

טמבל. כי אם אני הייתי נכנס לחדר של מישהי ורואה תמונה שלה ושל האקס שלה על המדף, אוטומטית לא הייתי לוקח את הקשר לצד הרומנטי. דברים כאלה לא צריך לבקש. והיא.... היא צריכה לדעת ש"אקס" זה קיצור של "אקסטזי"..

להוריד..

למה זה טוב? בדיוק כמו שאני לא הייתי רוצה לראות כל מיני מזכרות ובמיוחד תמונות משותפות תלויות על הקיר או עומדות בספרייה. וחוצמזה, התחלת פרק חדש לא? אז למה להשאיר... אף אחד לא אומר לזרוק לפח אבל אין צורך להשאיר את זה ככה.

ChilD SouL

New member
להוריד... להוריד... להוריד../images/Emo88.gif

אני שומרת את כל החפצים והתמונות שיש לי מהאקסים, אולם ברגע שזה נגמר וברגע שאני מרגישה ש...זהו, פה צריך להתחיל דף חדש - אני מורידה הכל ושמה במקום אחד בשביל לא לראות את זה ולהעלות זכרונות. אישית, לא הייתי רוצה להכנס לחדר של בנאדם שאיתו אני יוצאת ולראות תמונות שלו עם האקסית שלו. זה היה גורם לי להרגיש נורא לא בנוח והיה מעלה לי תהיות ושאלות לגביי הקשר וההתגברות שלו עליה.

L y c a n

New member
טוב

אני בכללי נגד לשים תמונות של חברה או הפוך, שהיא תשים את התמונות שלי הייתה לי מישהי ששמה את התמונה שלי במחשב :S לא יודע, A BIT CREEPY, I'D SAY אבל כבר שמת,אז בטח להוריד.. כאילו, הבחור בטח ירגיש מאויים

הממ אני הייתי עושה משהו אחר..

כמובן זה תלוי בנסיבות אפה הבחור הזה היום ועד כמה הוא קרוב לבחורה... ( הראשון שלה לדוגמא.. )... הממ אני הייתי אומר לה דבר פשוט... כשתחשבי שהתמונה הזאת צריכה לרדת תורידי אותה... כי הרי את התמונה היא יכולה להוריד לפי בקשתו... אבל מזה התמונות.. משנה מה חושבים בפנים.. ואם היא לא הורידה את התמונה עד עכשיו זה שהיא הורידה אותה מהקיר זה לא אומר כלום...

זכוכיות

New member
בואי נעשה הפרדה בין תמונות

לחפצים. אין לי בעיה עם כל מני מתנות קטנות שבן זוגי קיבל מהאקסיות שלו יקשטו לי את החדר, הן נתנו הוא קיבל זה שלו וזה חמוד וזהו. אני בכלל לא מתעמקת במאיפה זה ולמה זה, אנחנו גרים ביחד, אז תודה רבה לאקסיותיו של בן זוגי לדורותיו, שהשקיעו ובחרו בקפידה מתנות כ"כ יפות שעושות לי את החדר ורוד ופרוותי יותר!
אבל תמונה, מקומה במגירה, לא על השולחן. זה כמו פספורט של האקס בארנק. מה זה זה...

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif ממ..

התמונה, רוב הסיכויים, באמת לא במקום. תסכימי איתי שזה לא ממש נעים להיות במקומו.. הוא והיא מתעוררים בבוקר, נגיד, שוכבים מכורבלים במיטה.. עם חיוך על הפנים.. הוא מסתכל עליה, מסתכל קצת על החדר, על העולם מסביבו [נו, על הבוקר וזה], כשבום! מופיעה לו תמונה של האקס. זה מאיים. חפצים זה דבר אחר.. אבל שוב, תלוי איזה חפץ.. נגיד, לאקס שלי, בתור מתנת גיוס, קניתי קופסא עם לבבות, קישטתי בנצנצים אדומים [הצבע האהוב עליו], בפנים התזתי את ריח הבושם שלי, שמתי פתקים קטנים עם מילים של שירים שמתאימים לגיוס שלו, ולנו, כזוג, תמונות שלנו מכשהיינו ביחד, ומכתב, קצת ארוך, לכבוד הגיוס. להשאיר את זה במקום שהחברה החדשה תוכל לראות - יכול להיות חסר התחשבות מצידו, כי זה משהו מאוד סנטימנטלי, שקשור אליי ואליו כזוג, ולא אליו כאינדוודואל. לעומת זאת, דברים שנשארו, חפצים שימושיים וכ'ו, למה לא? גם מבחינתי. אם בנהזוג החדש שואל- אז כן, זה האקס נתן. אומרים, ולא מייחסים לזה חשיבות, והופ- גם הוא לא מייחס. [אלא אם כן הוא פרנואיד קצת
] לי אישית אין יותר מדי חפצים כאלה.. יש לי דברים שמזכירים, אבל לא משהו שהיה גורם לאי-נוחות, כי אי אפשר לדעת.. נר שהאקס נתן, שהוא שם בו לב כזה, ששקע בפנים, ויצא יפה.. [אבל כמובן- יש עוד נרות בחדר, אז מי ישים לב ד-ו-ו-ק-א לנר המסויים הזה?
] פתק שהאקס כתב עליו, אבל לא ברור מה זה וממי, ונמצא בחדר אחר מהחדר שלי.. ועוד כל מיני שטויות קטנות כאלה, שממש לא מייחסות חשיבות לאקס או לכל קשר קודם. תמונה- זה כן משהו מרתיע, ולכן אין צורך להראות ולשמור. היא יכולה להשאיר את התמונה על המדף, אבל עדיף שתוריד בכל פעם שהחבר מגיע אליה הבייתה, למנוע אי נוחות כלשהי

למעלה