להוריד את שימרון משידור

merida

New member
להוריד את שימרון משידור

הגיע הזמן להעיף את יורם שימרון וכל הפרשנים שמבלבלים את המוח מהשידור !!! משעמם, מרדים, מדכא - אלו המלים לתאר את השידורים העייפים מטורניר ווימבלדון, יותר גרוע מאולפן המונדיאל של ערוץ 1 !!! כתבו בהמוניכם לספורט חמש פלוס ונוריד אותו מהשידור, הגיע הזמן לראות טניס כמו שצריך בלי שדרן ופרשן שמדברים במהלך הנקודות !

חחחח זה ממש אירוני מה שהם עושים

קודם כל הם לא משדרים את המשחקים בערוץ הרגיל כדי שהרבה אנשים ייתקרבו לטניס, וגם למעט שיש את חמש פלוס, הם מקבלים פרשנות גרועה....... באמת צריך לפנות, אולי אפילו לרובי ריבלין
))

hillly377

New member
אז ככה

קודם כל, כל הכבוד להם שהם בכלל משדרים בניגוד לטורנירים אחרים שהם לא שידור. זה די טבעי שהם ירצו לשדר את וימבלדון בערוץ 5+ ולא בערוץ 5 הרגיל בשביל למשוך צופים לרכוש את הערוץ, המטרה של ערוץ הספורט היא לא לקרב אנשים לטניס אלא להצליח ולמשוך כמה שיותר אנשים לרכוש את ערוץ 5+ ולהרוויח. בקשר לפרשנים, הפרשנים הישראלים באמת מעצבנים והרבה פעמים אומרים הרבה שטויות אבל לדעתי זה לא נכון שצריך לראות טניס בלי פרשנות. הפרשנות הישראלית באמת גרועה ועדיף בלעדיה אבל אני מאוד נהנית מהפרשנות ביורוספורט, הפרשנים שם באמת ברמה גבוהה ויש להם ידע עצום, כדאי שבארץ ילמדו מהם משהו.

galitay

New member
כל מילה ../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo176.gif

אכן אלו פני הדברים.... אני אגלה לכל מי שקורא את הודעה זו סוד, אמא שלי נמצאת בקשר מדי פעם עם סחי - סמנכ"ל ערוץ הספורט ואחראי על ספורט 5+.... אני צריך למצוא את האי מייל במחשב ואני יפרסם אותו פה

רפי2002

New member
אפשר לעשות

שרשור גדול שבו מביעים את האכזבה מהפרשנים ורק את הקישור הזה לשלוח לאותו סמנכ´´ל..... או פשוט להציף אותו...

למעלה