להוריד א המסכות

אורן...

New member
להוריד א המסכות

לאחרונה נחשפתי לפורופ זה והשתמשתי בכינוים "פרח שבוי" ו- "goto". מסכותהשמות לא נוחה לי, לכן השתמש בשמי האמיתי והוא - אורן. השמח להמשי להשתתף בפורום זה ולתקשר עם האנשים הנפלאים בו. לילה טוב אורן

בוקר טוב אורן ../images/Emo42.gif

ותודה על התגובות שכתבת לי בבמה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום אורן

אכן אנשים נפלאים ישנם כאן, משמח שאתה מרגיש כך ומרגיש טוב להוריד את המסכה

אורן אני גאה בך

א-בכלל שם פרטי לא חושף כלום ממילא יש שם פרטי אורן מלא בעולם. ב-הרבה יותר נעים לי לשוחח , עם מישהו שיש לו שם שקיים במערכת השמות שיש אצלי בזיכרון מאשר משהו מוזר. ג-והכי חשוב אני שמחה לקרוא שאתה מרגיש בטוח עם האנשים המקסימים כאן , כדי להזדהות בשמך הפרטי, יש כאן באמת אנשים נפלאים. אז ברוך הבא אלינו אורן המחודש
טוב נעשה לך בקשיש צהריים וכזה אפילו תקבל קפה כי אני הולכת להכין לעצמי, ולא רוצה יסורי מצפון ששתיתי לבד
רחל-נשמה

Mאיה

New member
היי אורן,

רק חהגיד שיש לך שם יפה מתחת למסיכות. ברוך שובך

אורן...... ../images/Emo24.gif

יש לך הרבה אומץ!!!!!!!!!! קשה עם מסיכות... וזה נהדר שאתה מסוגל לצעוד צעד אחד קדימה.... ודרך אגב יש לך שם מגניב.... אוהבת ילדה

לאורן

קודם כל סחתין על האומץ ועל הכנות.בסכ הכל יש אנשים מופנמים וסגורים שנוח להם עם ההגנה שלהמסכה ודוקא ככה הם מתבטאים אפילו טוב יותר. הנה למשל יש לי ידיד שהוא כבר בן שישים פלוס והוא בן אדם נפלא רק מה? מעדיף מסכות בהתחלה זה הפריע לי אבל בהמשך למדתי לקבל אותו כמו שהוא והוא למד שמותר לתת לאנשים להיות איכפת ממך(הוא עדין לומד). שלך חנה גונן

אורן...

New member
כינוי הוא מסכה או חלון לנפש האדם

ראשית, תודה לכם על התגובות התומכות. השאלה,האם שם כינוי הוא מסכה, עברה במוחי במשך היום והגעתי להבנה שלא תמיד זה נכון. לדעתי השם שניתן לאדם ע"י הוריו הוא לרוב ´רשמי´ ומציג את החיצוני שבנו. לעומת זאת, הכינו שאנו בוחרים לעצמנו חושף יותר מאשר מכסה. למעשה זהו חלון שאנו פותחים לנפש שלנו. תחשבו על כינוים הקימים כאן בפורום: "רחל-נשה", "מרגישה ילדה"...ועוד... זה חושף הרבה יותר מאשר השם הפרטי. אולם, כנוי מציג רק פן אחד בנו. אולי הדומיננטי ביותר?? אורן

למעלה