להוריד בהקפים

בצה2

New member
להוריד בהקפים

איך אני מורידה בהקיפים ארובי אני עושה שעה אנטנסיבית ביום ? אחוזי השומן שלי 32% ולפי הטבלה זה גרוע מפני שאני בת 25 1.73 המדריך אמר לי שהכל מרוכז לי בבטן ובאגן ...מה עושים ?אני מתחתנת בס"ד עוד 3 חוד'

חן M

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifהמון מזל טוב

בקשר לחתונה.... מה מצב התפריט שלך?? האם בנית תפריט מותאם למטרותייך ?

בצה2

New member
כן התפריט שלי הוא

בוקר יוגורט עם כפית סובין צהריים ארוחה חמה דיאטטית כמובןובערב סנדביץ מלחם קל...הבעיה היא שאני אוכלת כל יום 12 אפרסקים

כתרייסר אפרסקים../images/Emo2.gif

כל אפרסק בינוני זה בסביבות 120-140 קלוריות..... כלומר את צורכת ביום ............ 1440 עד 1880 קלוריות רק מאפרסקים!! נוסיף לזה גביע יוגורט וסובין160 קלוריות+ארוחה דיאטתית בערך 400 קלוריות+סנדוויץ' מלחם קל150 קלוריות = 2600 קלוריות ביום.....לבחורה בדיאטה.. ואגב 32 אחוזי שומן לפי מכשיר בדיקה אלק' עם זיוף של 30% בערך... מתוקה... הכמות הזו של האפרסקים...לא עושה לך איזו תגובה אלרגית.. לא.. כי אם אני אוכל כמות כזו ישתלו אותי בגינה כי תהייה לי פריחה על כל הגוף
לפי החשבון שלי את ביסף קלורי ולא בגרעון.. את לא תרדי גרם!! גשי מייד לתזונאי מוסמך והרכיבי תפריט שקול הגיוני וריאלי!!!!!

המממ..... מוגזם בעליל ../images/Emo12.gif

אפרסק = 140-120 קל'???? תציצי לפה נראה לי שאת טועה.... אלא אם האפרסק שוקל חצי קילו
בכל מקרה מדובר בכמות מוגזמת!

לא מחייב שהמחשבון הזה ...

מוזן בנתונים אמינים ו אולי יש בו טעות? יש סיכוי... וגם אם המחשבון טוב ומדוייק... אפרסק ממוצא שוקל בין ה150 גרם ל200ואף 250 גרם, וזה מעמיד את הנתונים שלי לקרובים מאוד לנכונים...

B o o o o M

New member
אחותי

מצטערת אבל הם די צודקים... את חייבת להפסיק לאכול אפרסקים ולבנות לעצמך תפריט מאוזן...

בד"צית יקירתי... את טועה...

תתגידי, לפי שוברי משקל..כמה נקודות זה מנה פרי, וכמה אפרסקים או כמה בגרמים של אפרסק יש במנת פרי אחת? אם ידידתינו המאורסת(שיהיה במזלטוב!!) תאכל 12 אפרסקים, לפי שוברי משקל היא אוכלת 6-8 מנות פרי, תלוי בגודל האפרסקים..ואת יודעת, 4 אפרסקים גדולים סוגרים קילו.. אני נאלץ להסכים עם גפילטע ספין...

דבשי... אתה טועה!!!

שקלתי ובדקתי בעצמי ומשקלו של האפרסק היה 150 גר'. אההה וגם גירת את סקרנותי לחלוטין אז שיגעתי את אחי (בעל חנות לירקות ופירות) לשקול עבורי אפרסקים והתוצאה היתה בין 100-150 גר'... רבע קילו של אפרסק? מאיפה אתה מביא אותם? ותגיד, אתה וגפילטע... לא אוכלים יחד ארוחת צהרים?

לא...

...אבל אני לפעמים אוכל גפילטע לארוחת צהריים..
בכל אופן מסכימה ש12 אפרסקים זה קצת יותר מידי מנות פרי ליום אחד?! משהו פה קצת לא מסתדר עם חלוקת האוכל המאוזנת למשך היום...

atpaddict

New member
את אמורה

לעבוד אירובי בקצב של כ-70 אחוז מהדופק המירבי (שהינו 220 פחות גילך, לערך), אבל איזה אירובי את עושה ? מנסיוני הליכה זה לא לא וריצה זה כן כן. הסי לעבוד חלש יותר ממה שאת עובדת והגדיל את זמן האימון. כמו כן את יכולה ללכת לדיאטנית שתצמיד לך תוכנית תזונתית מתאימה. שימי לב שאם תתחטבי ואחרי החתונה תתפדלאי - הכל יחזור. אודי

חן M

New member
אודי טיפ קטן...

אני שמח שאתה מנסה לעזור ולתת המלצות אך מאחר שאינך מכיר את מציגת השאלה אינך יכול לומר לה שהיא צריכה לרוץ כלומר אתה לא יכול לומר משהו גורף אלה לתת תשובה מסויימת + התנייה... +נימוק..

atpaddict

New member
קיבלתי, אני מתנצל.

לפי דעתי פעילות ההליכה אינה מספיק אינטנסיבית עבור אנשים בריאים ומטיבה מעודדת למאמץ מינימלי ולא מספיק.

חן M

New member
אודי

אדם יכול להיות אדם בריא אך עדיין לא יהיה מסוגל לרוץ!! עוד טיפ: נסה כשאתה מאמן אנשים לא לאמן לפי המודל של היכולות שלך אלה על פי היכולות של כל אדם שאתה מאמן!!! מה שאמרתי עכשיו הוא מאוד מאוד חשוב!!!

למעלה