להוריד הילוך

eopeace

New member
להוריד הילוך

אני מבקר בפורום הזה כל יום, כמו ששמתם לב. וזה גם לא סוד שאני בעל עמדות, תומך ביעל גרמן ומועמד ברשימתה למועצת העיר. מספר פעמים ניסיתי להעלות נושאים שונים בצורה רצינית ולקיים דיון מעמיק. לכל נושא שעלה ניסיתי להתייחס באותה צורה. כאשר בכל פעם אני משתמש בנתונים אמיתיים ומלאים ובעובדות ברורות ושאינן מוצאות מהקשרן. בכל פעם הותקפתי בהודעות ארסיות שברובן נשארו בצורת סיסמאות כאשר רובן שקריות או חלקיות במקרה הטוב ומגמתיות ביותר. התקפות אלו הופנו אף אל כותבים אחרים כאן - למעשה, כל מי שהשתמע שהוא תומך בראש העיר הותקף בצורה בוטה ובלתי עניינית. האינטרנט הוא כלי נהדר לדברים שונים ומגוונים. העיקרי זה חילופי מידע וידע והיתרון של האינטרנט זה הגישה החופשית. לפיכך, כל מי שרוצה לצעוק - שימשיך ויהנה. אבל שיידע שהצעקות האלו פוגעות רק בו. אני אמשיך לכתוב כאן בפורום זה ואף בפורום הרצליה שפועל במקביל (למרות חוסר האובייקטיביות והמקצועיות של מנהליו) כיוון שחבל שייכנס לכאן מישהו תמים ולא יידע גם את האמת. בינתיים, כולכם יכולים להירגע קצת, יש עוד זמן עד לבחירות - בלי לחץ....

Tami me

New member
באמת צריך להוריד הילוך

כי יש עוד הרבה זמן לבחירות. ההשתלטות של אנשי הרצליה על פורום השרון מראה כי כאן יש התמרמרות רבה נוכח המצב. שמתי לב כי למרות גילך הצעיר אתה אחד השקולים והרציניים כאן. אבל מה שאחרים כותבים נראה לך כסיסמאות ואני דוקא חושבת כי אתה זה שחוזר כל הזמן על סיסמאות. אני רוצה לספר לך כי במפגשים חברתיים שהייתי בהם לאחרונה יש אי שביעות רצון גדולה ממצב העיר ותיפקוד ראש העיריה. היתרון שלכם שהאינטרנט כנראה עדיין בחיתוליו והרבה אנשים (בעיקר המבוגרים) בקושי יודעים איך לשלוח מייל ועוד לא שמעו על פורומים. עוד 10 שנים אחת כמו גרמן הייתה מובסת כאן לחלוטין. כי חוץ מעדת ילדי מרץ שמציפים כאן כל ערב עם אוסף שטויות והעלבות ממש אינכם משכנעים. למה שהגברת שלכם לא תבוא ותענה על שאלות כמו שעשתה רישפי? מפחדת? יש לה סיבה!

Salem

New member
אתה מאשים מחוסר הגינות בעצמך

"למרות חוסר האובייקטיביות והמקצועיות של מנהליו" - עדיין לא זכור שלי שמחקתי הודעה אחת שנגדה את דעותי. העובדה שאני מנהל לא קשורה לדעות הפוליטיות שלי. כל דבר שכותבים אתה וEmperorMollari פשוט עונים "זה שקר", אז למדנו את השיטה המדהימה מכם. אתם לא טורחים לענות ורק בכחישים "זה שקר", אז למה אתה בא בתלונות לאחרים

eopeace

New member
חוסר אובייקטיביות ומקצועיות

כשאתה מנהל פורום, לא רק העובדה שלא מחקת הודעה עושה אותך לאובייקטיבי ומקצועי. מוטלת עליך החובה להיות אובייקטיבי - לפחות כלפי ציבור הפורום וזאת לא עשית - בדיון עם אורית רשפי, ובכלל, אתה מביע הזדהות ודעות אישיות בנושאים פוליטיים כבדי משקל - זה עושה אותך ללא אובייקטיבי בהגדרה. אני מקווה שגם לא תמחוק הודעות בעתיד, אבל זה לא אומר שזה במקום להביע את דיעותיך כשאתה בתפקיד.

Salem

New member
ממש לא

זכותי בתור מנהל להביע איזה דעה פוליטית שאני רוצה. התפקיד שלי בתור מנהל פורום הוא לשמור על הסדר בפורום ולעזור לפתח דיונים. ואני עושה את זה כראוי.

eopeace

New member
עדיין לא אובייקטיבי

זכותך לעשות כל מה שעולה על רוחך, אבל זה עדיין חוסר אובייקטיביות. מעבר לזאת, הדברים שהיה לי לומר היו הרבה יותר נרחבים משאלה זו.

EmperorMollari

New member
אני מצטרף לדעתו של eopeace

אשמח מאוד אם נעשה הפסקה בהתקפות האישיות, הן בין חברי הפורומים והן בין המועמדים בהם הם תומכים, ונמשיך בדיון מהותי על סוגיות עקרוניות וחשובות בעיר. אם כל אחד ידבוק לעובדות ולדעות רציניות ויימנע מהתלהמות וססמאות, נוכל להפוך את הפורום לכזה שישרת את הקהל הרחב ולא רק תומכים שכבר קבעו, ככל הנראה, את עמדתם.

למעלה