להורים ולילדים.

ל ו ל ה 1

New member
להורים ולילדים.

ההורים שלי פרודים כבר דיי הרבה זמן. לאמא שלי יש עדיין רגשות טעונים והמון כעס [ואולי גם שנאה על בסיס אהבה] כלפי אבא שלי. שבוע הבא יש אירוע של אח של אמא שלי. הוא הזמין את אבא שלי. אבא שלי שאל אותי אם אני רוצה שהוא יבוא. מצד אחד, אני לא מסוגלת להגיד לאבא שלי לא להגיע לאירוע [בגלל אמא שלי] ולגרום לא תחושה שהוא לא רצוי, חוץ מזה, מצד אח של אמא שלי [בעל האירוע] אין סיבה שהוא לא יגיע. מצד שני, אמא שלי מאוד תכעס אם הוא יגיע וגם המשפחה מעין תחלק למחנות נפרדים שכן הם הרי לא ישבו ביחד סביב אותו השולחן וגם אז תהיה לי הבעיה של לבחור עם מי לשבת ואני אבחר באבא שלי כי אני הרבה יותר קרובה אליו ורק איתי הוא מדבר. מצד ההורים - מה הייתם מצפים מהילדים שלכם במצב כזה? מצד הילדים - מה הייתם עושים? תודה

עינת

New member
לולה

כהורה אני חושבת שלא תפקידך להכריע האם אבא יבוא או לא, זו צרכה להיות החלטה שלו ואפילו הייתי אומרת שלא הוגן מצידו לשאול אותך... לדעתי את פשוט צרכה לומר לאבא שבהחלטה הזו את אינך מתכוונת להתערב. ו...מזל טוב

jessy19

New member
../images/Emo45.gif

תשאירי לאביך את ההחלטה אם לבוא או לא לאירוע.

faith2

New member
מסכימה, ובנוסף...

אם הוא יחליט כן לבוא...ממליצה לדבר עם אמא קודם ולבקש ממנה שבשבילך תסכים לשבת איתו באותו שולחן, כי הוא לא מכיר אף אחד ואת לא רוצה שהוא ירגיש מעין "מנודה".

למעלה