להורים שביניכם ולכלל הפורום

canu7

New member
להורים שביניכם ולכלל הפורום

היי. אני בת 30.גרה עם בת זוגי. יצאתי מהארון בפני הוריי לפני מס' חודשים. התקופה הראשונה היתה נוראה. ריחוק פיזי ונפשי. הוריי ניסו בכל דרך לשכנע אותי לפנות לרבנים ו/או פסיכולוגים על מנת להשתנות. לדעתם אני לא לסבית והם טוענים ללא שום צנזורה שחברה שלי "הפילה"אותי לתוך זה. נשמע פתטי, הא? בכל אופן, לאחר שכבר כמס' שבועות אני לא רואה אותם כלל ומסרבת להיכנס לביתם(לאחר שמס' פעמים כשהייתי שם התייחסו אליי כמו אך אויר), הם צלצלו וביקשו שהגיע לשבת. לאחר שיחות עם אחי (שגם לא מקבל את עובדת היותי לסבית אך לדבריו מקבל אותי כאדם) החלטתי לתת להם צ'אנס ולהגיע. סופסוף הם החליטו לדבר איתי. דיברנו סתם כך על הא ודא ועל החיים כאילו כלום. אמא שלי ציינה במהלך הערב כי זה לא אומר שהיא מקבלת "את זה" אבל היא רוצה שנהיה בקשר ולא נתרחק ושהיא תעשה הכל כדי שאני אשתנה. היא מאוד חוששת מהתגובה של כלל המשפחה(דודים, סבתות וכו') ולדעתה אני בושה ותועבה למשפחה. מצד אחד אני לא מוכנה לשמוע מהם משפטים כאלה. מצד שני קשה לי להתנתק מהם לגמרי ואני רוצה את המשפחה שלי לצידי. אני מרגישה שאין עם מי לדבר שם כל כך ושגם אם הם מדברים איתי ומחייכים, הם עדיין לא מקבלים אותי וגם לא יקבלו לעולם.

שירה910

New member
לך canu

שלום לך , זה מאד קשה להורים ונופל לרוב די בהפתעה כשיוצאים מהארון, במיוחד אם מסרבים לראות סימנים מוקדמים . אז לא קל להורים ולוקח זמן עד שמקבלים שזה בלתי הפיך . אפשר להבין שכחלק מהקושי להשלים עם המצב ינסו לחפש רבנים או פסיכולוגים שיעזרו לבטל את הבשורה . אך אפשר למצוא אופטימיות ברצון שלהם לא להתרחק ממך . תני להם זמן . הם צריכים אותו כדי לעכל זאת . הם לא יוותרו עליך . ועם הזמן ישלימו עם העובדה . יקח להם גם זמן לצאת מהארון בעצמם . טבעי שאמא תחשוש מתגובת הסבתא והמשפחה . גם אין לדעתי מקום לשתף אותם לפני שההורים שלמים עם המצב . מה שהם לא מבינים שזה בלתי הפיך . שזאת נטיה והיא לא דבר הנתון לבחירה . כמו צבע העיניים וגון העור . נקווה שעם הזמן ילמדו את הדבר ויפנימו . את לא אשמה במי שאת , ולא בחרת להיות כזאת . אז היי חזקה , רגועה , אמיצה וסובלנית . אל תתני להם לרדת עליך , אך קבלי כל התקרבות שלהם , כי כך זה יהיה התקרבות של עקב בצד אגודל . שירה .

Master Stav

New member
יכול להבין את שני הצדדים ....

אבל מצד שני אומר לך דבר אחד ... עצם העובדה שאחיך מוכן לקבל אותך כבן אדם .....עצם העובדה שאמא ואבא שלך לא רוצים נתק זה המון קחי את זה בשתי ידים , האם במידה והייהת סטריטית לצורך הדיון היית מספרת לסבא על הזיונים שלך ? אני מניח שלא כך שאין שום סיבה לחלוק את נושא חדר המיטות אם המשפחה המורחבת , אלא מה ....ישאלו שאלות ....פה היתי ונה קצר קונקרטי ולא מתריס אישית אני מאד לא אוהב את המונחים לסבי הומו סטירט .....אם ישאלו תעני אני חייה עם חברה שלי , מה עם ילדים ? כאשר נגיע להחלטה נבדוק את האפשרויות . ברגע שאת לא תעשי מהנטיה המינית של אישיו ....לא תהייה להם ברירה אלא לקבל אותה כפי שהיא ולעבור הלאה ... תהיי גמישה ....החזקים נופלים לריצפה ומתרסקים .....

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לדעתי אתם בדרך הנכונה
ההורים שלך לא רוצים להתנתק ממך, למרות הקושי להבין ולקבל את נטייתך, ספרי להם עד כמה את מאושרת זה יגרום להם נחת למרות הקושי לקבל אותך כלסבית. אחיך מקבל אותך למרות התנגדותו לנטייתך. זה באמת צעדים ראשונים מבחינתי. הייתי מציעה להורייך להכנס לפורום ולקבל את התמיכה והעידוד להם הם כל כך זקוקים. ולך - חיבוק ענק ממני

canu7

New member
תודה על התגובות החמות

יחד עם זאת, יש לי מן תחושה כאילו ההורים רוצים להתקרב אליי ואז לתת שוב את הזבנג והניסיונות שלהם שוב לשנות אותי ו"להניא" אותי מנטייתי. אני רוצה לדבר איתם ולהראות להם כל כך הרבה דברים אבל הם נעולים בדעות שלהם ואני יודעת שהם לא ירצו לשמוע שום דבר על פורום או קבוצות. מבחינתם זה לצאת החוצה ולהודות שיש להם בת לסבית. הם מאוד בארון עכשיו ואני לא יודעת איך לגרום להם להיפתח לדברים נוספים. גם לדבר על זוגתי אני לא יכולה כי הם נכון לעכשיו לא ממש אוהבים אותה בלשון המעטה אבל היא חלק חשוב מאוד מחיי וההרגשה היא כאילו אני עדיין בארון כי אי אפשר לדבר על החיים שלי. התגובות שלכם מעודדות אותי אבל התחושה היא שזה לא כל כך פשוט, אני מכירה את הוריי וזה באמת לא פשוט עבורם.

כמו שאמרו קודמיי

אם הם רוצים לשמור על קשר - תני להם הזדמנות לעשות זאת. זו התחלה. הם זקוקים אולי לאשליה שהם יוכלו לשנות אותך כי זה נותן להם איזו הצדקה בפני עצמם או בפני הסביבה לעובדה שהם שומרים איתך על קשר רוב הסיכויים שעם הזמן הם יתרגלו ויטרידו אותך פחות עם פניות לרבנים ומרפאים למינהם. לגבי הפורום - את יכולה לספר להם שהם יכולים לקרוא כאן. הם לא חייבים לכתוב אם הם לא רוצים ואף אחד לא חייב לדעת עליהם כל מידע שהם לא ירצו לשתף בו. דווקא בגלל שהפורום הזה וירטואלי זה מאפשר להם לשמור על אנונימיות ועדיין לקבל תמיכה כלשהי. ולמרות שלא פשוט להורייך נראה שהם אוהבים אותך ורוצים לשמור איתך על הקשר. נסי גם את ללכת לקראתם. בהצלחה

למעלה