להזהר מההצעות המפתות של שחם.....

מושיקו94

New member
להזהר מההצעות המפתות של שחם.....

למיטב ידיעתי .... סוכנות שחם מנצלת את הלהיטות שלנו הסטודנטים למצוא התמחות ולדעתי אין לתת להם במה בפורום זה כיוון שהם רומסים את הזכויות שלנו ומנצלצים את תמימותנו וחוסר הניסיון שלנו בתחום הביטוח . ניתן ללכת לשמוע אבל לשים לב : 1) יש התחייבות על שטר חוב של 40,000 שלא יעזבו את שחם 3 שנים ואילו שחם יכולה לפטר אתכם בכל עת...... ולקחת את הלקוחות שהבאתם הלקוחות לא שלכם !!!11 2) אתם צריכים להביא "לידים " של בני משפחותיכם חברכם ומי שעושה את העיסקה זה המאמן כי לכם אין רישיון ..... ההבטחה של שחם שבעתדי התיק יעבור אליכם ואתם מקבלים סכום חודשי של 5000 ש"ח מה לא מספרים לכם................. 1) יכול להיווצר מצב שאתם תביאו את כל החבר'ה שלכם וכשיהיה לכם רישיון לא תקבלו כלום מזה ..... זה יכול לקרות אם שחם תחליט לפטר אתכם ... הלידים לא עוברים אליכם (תחשבו שאמא שלכם ואבא שלכם עשו שם ביטוח במאות שקלים ואתם לא תהנו מזה...... 2) יכול להיות מצב שאתם תתייאשו ולמה כי 5000 ש"ח זה לא כולל הוצאות רכב דלק ואת הרכב עצמו אותו אתם אמורים להביא.... 3) בקיצור ההסכם לא שוויויני בלשון המעטה ואין מציאות לא סתם רודפים אחריכם להיזהר שלא "יעקצו " אתכם כפי שעקצו הרבה אחרים ..... אנחנו ייחד נשנה את שוק העבודה !!!! יש לנו כוח !!!

מסכים לגמרי ../images/Emo45.gif

הייתי אצלם לפני כחצי שנה..ישר בלי שום הסבר מפורט והגיוני, הם העמיסו עליי מיליון חוזים וסיפורי אלף לילה ולילה. בקשתי לקרוא את החוזים בעיון, והם אמרו לי שאין זמן כי צריך לשלוח את החוזה "מהר" למגדל. הפעילו עליי לחץ בלתי הגיוני בעליל לחתום מהר על החוזה. לבסוף שלא הסכמתי ובקשתי הסברים מפורטים למה בדיוק אני נכנס..הבנתי את הטעות והלכתי משם ולא חזרתי. היום אני עובד בבית השקעות "פסגות" (מס' 1 במדינה!!!) ומקווה להתחיל התמחות ממש בקרוב.

משה999

New member
בקר אור, כנראה שדברי לא היו מובנים לכולם....

1. לגבי שטר החוב והחוזה, אכן עד לפני מספר חודשים כחצי שנה היה חוזה דרקוני שלא עמד בשום מבחן משפטי, ולכן כבר מספר חודשים לא חותמים על חוזה כזה או אחר, וציינתי את זה בהודעתי חשוב לי לציין שכיום בניגוד למה שהיה לפני כחצי שנה, מתמחי שחם לא חותמים על שום חוזה שמכריח אתכם לעבוד בשחם או משהו דומה. 2. לגבי מצב שבו אתם עוזבים ביוזמתכם או ביוזמת שחם , הפוליסות שהבאתם כאשר הייתם מתמחים אכן לא על שימכם מיכוון שאין לך רשיון, אבל ברגע שיש לך רשיון והפוליסות על שימך אף אחד לא יכול לקחת לך את הפוליסות!!! לטעון אחרת זו שטות מוחלטת!!! 3. ברור שה5000 ש"ח לא כולל דלק ורכב, אבל זה כן כולל משרד שאתה מקבל, טלפון שירותי מזכירות, קורסים מקצועיים ע"ח שחם ומגדל ועוד, משום מה את כל זה אתה לא סופר.... 4. בהודעה שלי כתבתי לפחות פעמיים שהעבודה עם שחם מתאימה אך ורק למי שרואה את עצמו כסוכן עצמאי בענף הביטוח מי שרואה את עצמו כשכיר, אין לו מה לחפש בשחם וחבל על הזמן היקר שלו ושל עובדי שחם, אני בטוח שישנם עוד מקומות בחוץ שישמחו לקלוט שכירים.... שיהיה לך יום נפלא.

מושיקו94

New member
אני עדיין לא ממליץ להתקרב ולהלן אפרט

1)מה קורה במצב שהאדם שאין לו רישיון מביא פוליסות שמנות מאוד לשחם .........עדיין יש לשחם זכות משפטית לפטר אותו והוא לא יקבל כלום גם אם הוא מאוד רוצה . 2) אני מתנצל על ההתקפה החזיתית פשוט נתקלתי בכל כך הרבה מקרים ששחם הפעילה על אנשים לחץ כל כך הסטרי בכדי שהם יחתמו על החוזה הדרקוני כפי שאתה מציין על שטר חוב , ועל דברים לא הגיונים... ולשטר חוב יש כיסוי משפטי .................. 3)כמו כן ההתייחסות של הבכירים בשחם הייתה פשוט גועלית וניצלה ניצול ציני את זה שאנחנו הסטודנטים היינו צריכים התמחות , ואת מצב המיתון ששרר בשוק ... 4) מסתובבים בעולם הביטוח הרבה מאוד סוכנים שנפגעו משחם בדרך כזאת או אחרת ויש להם בטן מלאה על שחם , בנושא של ההתמחות ,בנושא קבלה לעבודה כפי שציינתי מעלה ואפילו סוכנים שכבר התחילו לא ידעו לסיים איתם כמו שצריך ופגעו בהסכמי העמלות שלהם מול חברות הביטוח . 4) העניין הוא שמי שמתנהג בצורה כזאת של ניצול וחוסר הגינות ... שמו נפגע והיום שהמצב בשוק טוב יותר בהרבה אנשים לא ממהרים להיכנס להרפתקאות..... עם חברה שפגעה בכל כך הרבה אנשים . 5)אני שמח מאוד שהחלטתם להיות יותר הגונים והורדתם את הסעיפים המקפחים כמו כן אני שמח שהבנתם סוף סוף ששם טוב ,טוב יותר משמן טוב ,אולם לדעתי יקח לכם זמן לבנות את השם שלכם בגלל מעשי העבר. 6)לחברי הסטודנטים אני ממליץ בחום גם אם הגעתם לשחם לקרוא הכל ב4 עיניים ולנהוג לפי "כבדהו וחשדהו" , שכן אולי כפי שמשה טוען חברתו השתפרה ביחס לעובד אבל אני לא בטוח שיהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו ........

משה999

New member
נו שוייין....

1)מה קורה במצב שהאדם שאין לו רישיון מביא פוליסות שמנות מאוד לשחם .........עדיין יש לשחם זכות משפטית לפטר אותו והוא לא יקבל כלום גם אם הוא מאוד רוצה . תשובה: כמו בכל סוכנות אחרת, הפוליסות חוקית לא שייכות למתמחה, למתמחה יש אפשרות לאחר מכן במקום אחר, לעשות מינוי סוכן ולקחת את הבעלות לעצמו. בשנה האחרונה שאני נצא בשחם לא פוטר אף אחד שהביא תפוקה יפה, וזו עובדה. 2) אני מתנצל על ההתקפה החזיתית פשוט נתקלתי בכל כך הרבה מקרים ששחם הפעילה על אנשים לחץ כל כך הסטרי בכדי שהם יחתמו על החוזה הדרקוני כפי שאתה מציין על שטר חוב , ועל דברים לא הגיונים... ולשטר חוב יש כיסוי משפטי .................. אף אחד לא חתם על שטר חוב, וגם אם מישהו חתם הכל נזרק לפח, בסניף שלי היה מתמחה שגמרהתמחות ואמר להם שלום ולא להתראות, לא עשו לו כלום, כי לא יכלו לעשות לו כלום. 5)אני שמח מאוד שהחלטתם להיות יותר הגונים והורדתם את הסעיפים המקפחים כמו כן אני שמח שהבנתם סוף סוף ששם טוב ,טוב יותר משמן טוב ,אולם לדעתי יקח לכם זמן לבנות את השם שלכם בגלל מעשי העבר. אני לא מייצג את שחם ואין לי לצערי הרב מניות בשחם. שחם הינה אחת מחש הסוכנויות הגדולות בארץ והגדולה מסוגה. 6)לחברי הסטודנטים אני ממליץ בחום גם אם הגעתם לשחם לקרוא הכל ב4 עיניים ולנהוג לפי "כבדהו וחשדהו" , שכן אולי כפי שמשה טוען חברתו השתפרה ביחס לעובד אבל אני לא בטוח שיהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו ........ אני חייב לציין שהחומר האנושי בשחם ברמה מאוד גבוהה,ואני לא מצטער על הרגע שהחלטתי לפנות אליהם. ושוב, ישנם הרבה מקומות שניתן לעשות בהם התמחות, אבל מי שרוצה להיות סוכן עצמאי, שחם זה המקום עבורו, ואם למישהו יש עוד ספק או חושש ממה שנכתב לעיל, אני מזמין אותו להתקשר אלי (טלפון דרך המסרים) בהצלחה לכולם. אגב, למען הגילוי הנאות, היכן אתה עובד?

מושיקו94

New member
אתה לא מדייק וחבל ..

תשובה: כמו בכל סוכנות אחרת, הפוליסות חוקית לא שייכות למתמחה, למתמחה יש אפשרות לאחר מכן במקום אחר, לעשות מינוי סוכן ולקחת את הבעלות לעצמו. בשנה האחרונה שאני נצא בשחם לא פוטר אף אחד שהביא תפוקה יפה, וזו עובדה. הפוליסה לא שייכת למתמחה אבל הוא לא נדרש להביא את הלקוחות להביא את הלידים שזה חלק גדול מהמכירה כמו כן יש הסכם שגם אם הוא יהיה עצמאי במקום אחר הפוליסות יעברו אליו זה לא קיים בפוליסה לגבי הנושא של מינוי סוכן זה לא מדוייק העמלות שמקבלים בגין מינוי סוכן הוא חצי מהעמלה כלומר שחם תמשיך לקבל חצי מהעמלה הנפרעת ואת העמלת הקף המתמחה לא יקבל ולאוזניים שלא מבינות את מה שאני אומר מינוי סוכן זה פיתרון טוב לשחם ולא לסוכן מדוע כי את רוב העמלות שחם יקבלו גם אם תבצעו מינוי סוכן עדיין מחצית מהעמלה תלך לשחם לכל הזמן................... לגבי השטר חוב אני בעצמי התבקשתי לחתום על מכתב כזה כך שמה שאתה אומר לא מדוייק בעליל ואם זורקים לפח מדוע מתעקשים שיחתמו על זה ? לגבי העניין שלא יכלו לעשות לו כלום שטר חוב זה מסמך מחייב שטר חוב על 40000 ש"ח זו חוצפה שאין כדוגמתא !!!! זה מנצל את הלהיטות להתמחות !! כשאני הייתי ממש עמדו על הרגליים האחוריות שיחתמו על מסמך זה כמו כן אני יודע על עוד מספר אנשים שהתבקשו לחתום על מסמך זה אז דייק דייק ודייק

משה999

New member
שיהיה לך יום נפלא, אין לי עניין להתווכח איתך.

לכל אלו ששלחו אלי קו"ח, בימים הקרובים ייצרו איתכם קשר. בהצלחה לכולם.

למעלה