להזיז את שרון- לצאת מעזה!

shayneese

New member
להזיז את שרון- לצאת מעזה!

להזיז את שרון- לצאת מעזה! http://www.epka.co.il/avoda/page/ יוזמה יפה של צעירי העבודה- חתמו ואולי נצא מזה!

ש

שלמה איזקסון

Guest
היי אני מנוער עבודה

אני שלמה מנוער עבודה פעיל מרכזי אשמח לדעת מי את/ה:) ולצרף אותך ליוזמה של יציהא חד צדדית מרצועת עדה עד פסח סמבגרתה אנחנו עורכים גם הפגנות ופעילויות צמתים..אז אנא רק תאמר לי מי את/ה?:) אולי אתה מנוער עבודה

מורשת ברק

יציאה חד צדדית מעזה, כמו היציאה החד צדדית מלבנון, היא דרך לעקוף את הצד השני ולהימנע מלנהל איתם משא ומתן. היציאה מלבנון יצרה מצב בו, כביכול, אין אינטרס לעשות שלום עם סוריה. בטח לא כשיש דרישה סורית לפנות את הגולן במסגרת ההסכם. פעולות חד צדדיות בשטחים ישיגו אפקט דומה. פעולות חד צדדיות מוטעות ופסולות, בין אם מדובר בהקמת התנחלויות או פינוי שלהן. הסיסמא של השמאל צריכה להיות: "לא לנסיגה חד-צדדית. כן למשא ומתן"

wendigo

New member
אבל אם לא תיסוג מהשטחים

אז הם לא ירצו לנהל איתך משא ומתן. חשבת על זה?

נסיגה כחלק מתהליך

נסיגה מהשטחים צריכה לבוא במסגרת משא ומתן וכחלק מתהליך מדיני, שהסכם כולל בסופו. אין ספק שצריך לצאת כבר עכשיו מהערים הפלסטיניות שפלשנו אליהן, ולפנות מאחזים בלתי חוקיים. אך נסיגה חד-צדדית מהשטחים, אינה פתרון אלא דרך עוקפת פתרון. אחרי שתצא חד-צדדית מכל השטחים, על מה תדבר איתם? זו דרך לרצות את הציבור הישראלי ולהימנע ממו"מ אמיתי עם הפלשתינאים.

wendigo

New member
אתה קודם כל צריך

לפנות את ההתנחלויות כדי להראות להם שאתה באמת רציני בנוגע למשא ומתן ובנוגע לישראלים זה לא נורא אם יהיו קצת מאוכזבים (למרות שהרוב דורש פינוי מההתנחלויות) כשהם יראו שאחנו עושים את הצעד הראשוני לעבר המשא ומתן.

למעלה