להזכירכםםםםםם

ספירושש

New member
להזכירכםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

מחררררררר מתחיל "הדוגמנית- גלי את הדוגמנית שבך" בערוץ 10 בשעה 21:00 לפחות משו להעביר את הזמן עד שיבאו את "הטופ מודל הבאה 3" חחח סתם ניראה לי משו חמוד!

חחח סתכלי על התאריך של ההודעה שלה..

ההודעה שלה..
היא כתבה את זה אתמול.. אז היום זה מתחיל...

flymy

New member
לא לשכוח! הערב הדוגמניות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הערב ישודר פרק המיונים של סדרת הריאליטי הכי ממכרת שיש הדוגמניות ... חובה לצפות ... הערב, בשעה 21:00 רק בערוץ 10

../images/Emo44.gif"זה לא מיונים לדאנג'ן" ../images/Emo6.gif

אני היחידה שהבינה את זה
או שעוד אנשים כאן יודעים מה זה הדאנג'ן

flymy

New member
דאנג'ן זה מועדון סאדו מאזו

פרק די אומלל ומלא ספוילרים ...

Jastar

New member
אג'ל מדוגמניות

אני מכירה אותה היא הייתה איתי במועצת נוער, לפני שנים. היא בחורה מאוד חמודה ומופרעת והרבה יותר יפה במציאות.

MaYuShKuSh

New member
בקשר ל"דוגמניות"

היו שם כמה יפות אנג'ל בכלל לא אהבתי היא הגזימה עם התחתונים ועם הגישה הזאת שלה מיתר- לא כ"כ יפה לדעתי.. אולי היא תפתיע כמו שנדי הייתה תגמדה החוצפנית המטומטמת הזאת שגם כן הגזימה עלק היא אומרת לשופטים אני מוכנה לדרוך על בנות כאילו מי נראה לה שהיא? לא אומרים כזה דבר לשופטים... וגם בכלל היא דיברה כמו פוסטמה הייתה את איוון משו כזה זאת עם הסיליקון קצת הגזימה עם הסיליקון באמת היא יפה אבל גם כן מטומטמת יש לה ילד ובטלויזיה היא אומרת יש לו אמא כוסית, גברים זה רק לסקס וזה והייתה אחת 160 שאמרה שהיא 170 מה נראה לה לא ישימו לב? והשאר אני לא זוכרת כ"כ אבל לא משנה

yaya1989

New member
התפוז משתגע לי!!

נראה לי זה הולך להיות ממש נחמד... חוצמזה שיש שם בנות בכלל לא משו!! רובם שם דיי מכוערות!! ואינס היא פשוט כלבה!!!!! שונאת אותה

למעלה