להזכירכם,אולמרט הוא מיוזמי ההתנתקות

surfEU

New member
להזכירכם,אולמרט הוא מיוזמי ההתנתקות

לכל מי שמנסה לצייר את אולמרט כהולך אחרי אריק, אז זה לא נכון אולמרט היה בין יוזמי תוכנית ההתנתקות, והראשון שיצא לתקשורת בנושא זה (הרבה לפני שרוה"מ הודיע על החלטתו) אולמרט היה גם בין יוזמי המפץ הגדול ומהמקימים של מפלגת קדימה. אולמרט כיהן בהצלחה שתי קדנציות כראש עירית ירושלים וניצח את טדי קולק האגדי. אולמרט כמי שמשמש בחצי השנה האחרונה הן כשר אוצר והן כשר התעשייה והמסחר יוכל לדאוג לייצוב המשק כשאנו במצב של חוסר וודאות ולפני כן שימש כשר במשרד תפקידים (אולמרט היום בן 60 והוא אחד מוותיקי הכנסת) לצידו של אולמרט יושבים אנשים טובים כמו, פרס, ליבני, מופז, רמון, דיכטר, רייכמן ועוד לי אין ספק בעבור מי אני מצביע קדימה היא מפלגת המרכז והאופציה היחידה עבורי.

surfEU

New member
| כן| קדימה מנצחת בגדול

החזון של אריק שרון חי וקיים

mean girl 16

New member
"החזון"

שרון אדם שרואה הכל רציונאלית לטובת ביטחון היהודים. הנסיונות לצייר אותו כאיש שמאל שהחליט "דיי לכיבוש" פשוט נוראיים.

surfEU

New member
נ.ב אנשי הליכוד לא אוהבים את אולמרט

כי הם רואים בו איום כאדם בעל דעות עצמאיות (כמו שהוכח בנושא ההתנתקות) אולמרט הוא גם לא איש מנגנון ושחיתות ולכן לא "סידר" לאנשי הליכוד "תפקידים". אבל אחרי פרס (שמבוגר מידי) הוא האיש בעל הנסיון הרב ביותר בקדימה. ולבטח בעל נסיון רב יותר מתנתניהו ופרץ.

כן ,אדם בעל דעות !!!

פשוט מגוחך לראות את מסע הדה לגיטימציה כנגד אהוד אולמרט בפורום הליכוד. לאולמרט ניסיון עשיר מאוד , 33 שנה בכנסת ( מאז 1973) , 10 שנים מוצלחות כראש עיריית ירושלים. אולמרט היה גם זה שהגה את תוכנית ההתנתקות , הוא אפילו חשב על זה לפני שרון , והוא היה שותף נאמן למדיניות ששרון הוביל. הוא בהחלט ראוי ומתאים להיות ראש ממשלה , וכל מסעות ההפחדה כנגדו לא יעזרו. העם לא מטומטם וטיפש , ואם הוא יראה את מפלגת קדימה כמפלגה אחת ומאוחדת שרוצה להציע לו סדר יום חדש , הוא יצביע לה בהמוניו - גם אם אולמרט יוביל אותה.

mean girl 16

New member
נחמד. פרס 50 שנה בכנסת.

ואני לא רוצה אותו ראש ממשלה. צודק- העם לא טיפש. העם לא רוצה אחד כמו אולמרט בתור ראש ממשלה. ועכשיו אני זאת שאגיד- נתראה ב28 למרס. אם נתניהו לא יבחר לראשות הממשלה- אני אוכלת את הכובע.

למעלה