להזכירכם - היום אנחנו ב
...

להזכירכם - היום אנחנו ב ../images/Emo125.gif...

בתוכנית אינטרבית ברשת ב´, בין השעות 19.00-21.00 (לא ידוע בדיוק באיזו שעה... אם אתם רוצים להציע משהו שחשוב להגיד בתוכנית, אנא כיתבו כאן. ארנון

alonher

New member
בוקר טוב וגשום לכולם!

בוקר טוב ארנון ובוקר טוב לכל חברי הפורום! בחוץ קר וגשום, וכאן - חמים ונעים... שמחתי להיווכח בהתפתחות הפורום והקהילה, קראתי את סיכום החודש המעניין ונותר לי רק לאחל - שימשיך ויתפתח בכיוון הנכון... שיהיה בהצלחה בשידור הערב! אלון (מהדרום הרחוק)

היי - מן הצפון (הלא רחוק כל כך...)

מה העניינים? אני מקווה שתוכל להקשיב ל -
היום (רק שזה לא יפריע לך יותר מדי בלימודים
)... טוב לראות אותך פה ותודה על האיחולים
כולנו כאן, כמו שאתה רואה, נהנים מאוד להתאסף ולדון בעניינים הכל-כך חשובים לנו. מקווה שבעתיד, הפורום ימשיך לעניין אותך. אם יש לך הערות/הצעות, נשמח לשמוע
ארנון

alonher

New member
קול קורא מן הדרום...

הי ארנון! אכן אני אשתדל להאזין לתוכנית (הי! רוצים להשוויץ בך...). אגב התפתחויות - האם מצאת אפיקים חדשים במחקר העץ המשפחתי שלך? האם יש התקדמות? שמות חדשים? התפתחויות מסעירות?... אגב (2) - מדוע אינכם מעלים את עצי המשפחות השונים של חברי הקהילה? האם זוהי בעיה טכנית בלבד או שיש סיבות אחרות? א.

נגעת בבעיה מעניינת - קול קורא לכולם

עניין "העלאת" עץ המשפחה לפורום - ובעצם לכל אתר שהוא - מצריך, קודם כל, את הקלדת הנתונים למחשב
בנוסף, יש להצטייד בתוכנה מתאימה, אשר תוכל לקלוט את הנתונים בצורה נוחה. לאחר מכן, יש להעביר את הנתונים המוקלדים לפורמט כלשהו אשר ניתן להציגו בצורה גרפית. כמו שאתה רואה, מעורבים כאן כמה שלבים חשובים: 1. איסוף הנתונים; 2. תוכנה לאחסון הנתונים; 3. תוכנה להצגת העץ; 4. והכי חשוב... זמן לעשות את כל זה
רבים כאן בפורום, עדיין לא חצו את מכשולי השלב הראשון, ולכן לא יכלו להמשיך הלאה... אלו שכן רצו, נתקלו בבעיות כמו: באיזה תוכנה להשתמש וכו´? העניין נדון כאן בפורום, למשל פה או פה. אני, אישית, עובד על האתר המשפחתי כבר זמן רב (עם הפסקה יחסית ארוכה בזמן האחרון
), אך אני כל פעם דוחה את השקתו לטובת שיפוץ/שיפור/הוספה/עדכון... בקרוב אני אעשה את זה. השאיפה שלי היא, אכן, להציג כאן עצי משפחה של כמה שיותר משפחות - ואפשר להשתמש בהודעה זו כקול קורא לכולם לעשות כן! תודה, ארנון

אילה1

New member
בל נשכח גם את צנעת הפרט

בד"כ נאספים פרטים אישיים רבים על האנשים הנכללים בעץ המשפחה, כגון תאריכי לידה, מצב משפחתי, כתובת, טלפון וארועים שונים ומשונים (יש גם תוכנות בהן ניתן לתאר בעיות רפואיות וכיו"ב. העלאת העץ בפורום פתוח מחייבת לפחות את הסכמתם של הנכללים. או לחילופין יצירת עץ "ייעודי" עם מינימום פרטים העלולים לפגוע בצנעת הפרט אילה

לבעיה הזו יש פתרון פשוט ונפוץ../images/Emo70.gif

רוב התוכנות אשר מקימות עץ-משפחה להצגה באינטרנט, מעבירות את הנתונים דרך "פילטר", אשר מוריד את כל הפרטים לגבי האנשים החיים (ניתן לזהות אותם, למשל, על ידי העובדה שאין להם תאריכי פטירה או בצורות אחרות). אם התוכנה עצמה לא עושה זאת - ניתן להוריד מהאינטרנט תוכנה קטנה שמבצעת את ה"פילטריזציה" הזו. כך, ניתן להציג את מירב האינפורמציה במינימום מאמץ
ארנון

גודי

New member
בוקר טוב ארנון

ראשית, כל הכבוד על ההצלחה להגיע לתכנית רדיו, לדעתי הכי חשוב להסביר את מטרת הפורום, ומה שהפורום הזה מסוגל לעשות ולעזור לאנשים בתחומים השונים. פרסום - זו תמצית הדברים, כמובן להדגיש שכאן המקום לחפש בני משפחה, וכמובן להזמין אנשי מקצוע לתרום בתחומם. יום טוב ג´ודי

איריסא

New member
ראיתי בבוקר באתר אינטרבית שהיום

מדברים על הפורום כל הכבוד אני שולחת לך הודעה לתיבת מסרים ארנון

keren1

New member
ארנון בהצלחה היום. אני מחזקת

את דברי גודי. לנסות להעביר את המסר שאנחנו קיימים לכמה שיותר אנשים. וגם לנסות שיבואו מומחים ויעזרו. אז בהצלחה (לא לגמגם
)אני אנסה להקשיב.

יובלים

New member
אולי מישהו שהקשיב לתוכנית ידווח

לטובת אלה שרוצים אבל לא יכולים להקשיב לתוכנית?

איריסא

New member
יש אפשרות להקשיב דרך האינטרנט

באתר של אינטרבית http://interbet.netvision.net.il/

תכנית הרדיו

שלום לכולם ! שמעתי עליכם לראשונה בתכנית הרדיו - כבר הישג אחד של התכנית. הנושא מאוד מעניין אותי ואתם גם " נראים " מאוד יעילים ומפרגנים . נעים לפגוש חבורה כזאת בארצנו רווית האלימות . בינתיים אני מתבוננת ולומדת .כבר הורדתי את תכנת " אילנות " שהומלצה כאן וכן שלחתי את את קישור האתר לבן דודי שיחד איתו אני מתכוננת לחפש את שורשינו . יישר כוח !

למעלה