להזכירכם, רשימת המתמודדים לליגה

להזכירכם, רשימת המתמודדים לליגה

תסגר בחצות הלילה. עד עתה הגיעו אלי רשימות רבות. לצערי, רובן כוללות בדיוק את אותם אלבומים, כך שאלמנט התחרות (שלא לדבר על אלמנט ההפתעה) קצת יתמסמס. אבל נראה איך זה יתקדם.

אני זקוקה לעוד רשימה אחת

ע"מ שייצא מספר זוגי. מי שעוד לא שלח/ה רשימה, ורוצה בכ"ז להשתתף - נא לשלוח אלי רשימה.

וגם ....

מישהו עלום שם שלח לי הערב הצעה לארוע - יום הולדת בחודש דצמבר השנה. אשמח אם הנ"ל יודיעני מי הוא או היא, ע"מ שגם נוכל לחגוג את יום ההולדת ברוב עם, בתאריך היעוד. תודה.

נו, עוד רשימה אחת...

(הגיעו אלי שתיים, אז המספר עדיין אי-זוגי
)

מכיוון שחסרה רשימה אחת

אני נותנת הארכה עד מחר בבוקר. שני המשחקים הראשונים - עם הנחיות כיצד להצביע ואיך הליגה תתנהל - יועלו בשעה 8 בבוקר.

Elinor BC

New member
חחח ציףציף כמה דברים:../images/Emo26.gif

1. אממ האם קיבלת את הרשימה שלי למשחק? 2. אם המשחק יתחיל ב8, אני לא אשתתף בהתחלה, יש בי"ס
3. ההזמנה הזאת.. חחחחחחחחחח.. זאת לא הזמנה.. חחחח אני פשוט ניסיתי להוסיף לאירועים, את יום ההולדת שלי.. שיהיה גם כתוב.. חחח מזה ? יצא שקיבלת הזמנה? חחחחיחיחי למרות שאין לי שום בעיה שתחגיגי את היומולדת

כמה תשובות..

1. בוודאי שקיבלתי את רשימתך. 2. יינתנו 24 שעות להצביע עבור כל משחקון. יהיה לך מספיק זמן להצביע לאחר תום יום הלימודים. 3. כאשר מוסיפים ארוע כגון יום הולדת לארועי הפורום, צריך להוסיף את שם החוגג, אחרת, איך נדע את יום הולדתה של מי לחגוג??

Elinor BC

New member
אהה חחח. הייתי בטוחה שהשם משתמש

נכתב אוטומטי שאני מוסיפה אירוע
תודה על שאמרת לי
לבנתיים , לילה טוב

deePink

New member
עשיתי את אותה הטעות ולא רשמתי את

השם, סורי ציף...

למעלה