להחזיק אצבעות לעמוס.....

ymmy

New member
להחזיק אצבעות לעמוס.....

בעוד שעתיים המראה לחלל....

בדיוק היום חשבתי איפה אתה...

מנגב חומוס, או אוכל ירושלמי... ספר קצת על מה שיש כאן בתמונה, מסקרן אותי מה הגודל של ה"דבר" הזה? מאיפה יש לך את התמונות האלה? תן קצת פרטים...

ymmy

New member
סתם רוקד ריקודי עם ../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

דרך אגב השבוע ביקרתי בירושלים ואני מוכרח לומר לך "שהם" גנבו לי גם את עיר הולדתי זאת לא אותה עיר שאהבתי כל כך פשוט צריך להתחיל הכל מחדש במקום בתול ושורשי
מ..א..די..ם ובקשר לעמוס,,,(למה בעצם לא קוראים לא אבוטבול?) זה לווין יעני "תקשורת"
שישלח לחלל עם כוונה להשאר כל הזמן מעל האזור של ישראל ושכנותיה-להסתכל עלינו מלמעלה לצורך כך הוא חייב לנוע סביב כדור הארץ (בדיוק מעלינו למעלה) באותה מהירות שכדור הארץ מסתובב סביב עצמו, אז כמובן הלווין צמוד אלינו כל הזמן. מהירות סיבוב של לווין סביב פלנטת האם שלו(הפלנטה בעלת כח המשיכה הגדול) היא פונקציה של הגובה שלו מהכוכב המושך ובמילים פשוטות אנו צריכים להרים את הלווין לגובה יחסית רב על מנת שמהירותו תהיה זהה למהירות שלנו לצורך כך הטילים שלנו הם חלשלושים מדיי ואנו משתמשים בטילים הרוסיים עד כאן חלל "על רגל אחת" החברה מהתעשיה האוירית
אביבה שימי לב בפרופורציה של הגודל של עמוס ברקע

בוקר טוב

כשתתחיל הרשמה למקום החדש תודיע,...בינתיים נראה לי שאנחנו כאן הא? מדהים ההסבר שלך, איזה עולם מרתק.כל פעם שאתה "שולח" דבר כזה אני נדהמת מחדש... כמה יש עוד שאנחנו לא מכירים... ההסבר מאלף, אפילו שאני לא מבינה בזה כ ל ו ם , ואז זה עוד יותר מרתק. תגיד, אתה בתמונה? שבוע טוב

למעלה