להחזיק מעמד ..... מעניין?

ohashi

New member
להחזיק מעמד ..... מעניין?

הסתכלתי על ה 3 אולימדפיאדות האחרונות וראיתי להפתעתי כי
הנבחרת האמריקאית החליפה את כל חבירה החל מ אולימפיאדת 2000 והילך (מ96-2000 - דומניק דואוז, ואיימי צ'ואו)
כל ארבעת הנבחרות ששלחו האמריקאיות התחלפו , למרות שהיו ניסיונות לקאמבק שכשלו

להבדיל ממדינות אחרות כמו רוסיה וסין שמעודדות את הנבחרות שלהן כן להמשיך עם הספורט ולהתחרות בעוד אולימפיאדה

mirit2468

New member
שלום לכולם

רק עכשיו גיליתי אתכם.
זה מעניין מה שאת כותבת. אני חושבת על זה לפעמים, מנסה לנחש מי תגיע לריו :).
אני לא חושבת שזה עניין של "לעודד".
אני חושבת שיש כל כך הרבה אופציות שהן פשוט עוברות הלאה וגם נמאס להן מהחיים האובססיביים האלה.
תראי את אליזבת' פרייס שעזבה עוד לפני שיצא לה להשתתף באליפות עולם או אולימפיאדה (התאכזבתי!). היא תקבל מלגה מלאה לסטנפורד ותתחרה בשבילם. רק לאחרונה קלטתי כמה התעמלות מכללות חזקה כאן.
מעבר לזה כל שנה מצטרפות עוד ועוד חדשות והן יותר ויותר טובות.
אם מסתכלים על ריו, ואם לא יהיו פציעות - אני ממש לא מקנאה במרתה קארולי - יש את סימון ביילס, מיקאילה סקינר VT ו-FX, מדיסון קושיאן UB, ברנה דאוול, ובעצם כל מי שבנבחרת כרגע היא ממש טובה ואנחנו מדברים על עוד שנתיים.
ומה עם הג'וניורס שיהיו בגיל המתאים בריו והן כבר מדהימות? ביילי קי, ניה דניס.
הפירס פייב היו בכזו אופוריה שלקח להן זמן לחזור לג'ים. גבי דגלאס, אלי רייזמן וג'ורדן ויבר רק חזרו לאחרונה - האם הן תהיינה מוכנות? לא ברור. כמו שכתבת היו קאמבקים כושלים, אבל חלק מזה זה שהן לא ממשיכות מיד להתאמן ולהתחרות אלא לוקחות הפסקה (כמו נסטיה ליוקין).
מיקאילה מרוני עדיין מתאמנת ואם היא תמשיך עם ה-VT שלה אולי נזכה לראות אותה בפעם השנייה, היא מאוד רוצה להוכיח שהיא לא ONE TRICK PONY. מצד שני היא כל הזמן פצועה. קיילה רוס אמינה אבל משעממת, לא יודעת אם היא תצליח להתעלות על החדשות.
מצד שלישי (כמה זה כבר) ארה"ב התחילה להיות כוח דומיננטי בהתעמלות רק בשנים האחרונות (יחסית...) אז קשה לדעת לאיפה זה הולך.
סליחה שחפרתי אבל איזה כיף שיש עם מי לדבר על התעמלות ועוד בעברית!

ohashi

New member
ברוכההבאה

ראשית כל יש מס' מתעמלות בודדות שצליחו לחזור, הבולטת מבחינתי היא קטלינה פונור שפרשה וחזרה ואף התעלת והגיעה מוכנה למשחקים בלונדון , קשה לפרוש ולחזר אני מושע לזה , אבל עדין מוזר לי איך מחזור החיים של מתעמלות בארה"ב כל כך קצר בעשור האחרון בהשוואה למדינות אחרות

פאקטור נוסף אנחנו לא באולמיאדות של שנות ה80 או ה70 ששם התרכילים היו יותר ארטיסטים פחות מסובכים ובשל כך ישנם יותר פציעות אבל עדין בהשוואה לנבחקת סין או רוסיה ואפילו רומניה שהתחלפה בחלקה האמריקאיות לא מחזיקות מעמד

cubano1

New member
פונקציה של העומק

לדעתי, העובדה שיש בארה"ב כזה עומק וכזאת תחרות , היא הסיבה שבנות לא מצליחות לייצר קאמבק מוצלח

גם במקרה שהן חוזרות באותה רמת כושר (מה שלא היה המקרה אצל נסטיה, בריג'ט סלואון, שון ג'ונדון, צ'לסי ממל) תמיד יש עוד חמש-שש בנות שכבר עקפו אותן
בעוד רוסיה היתה לוקחת בשתי ידיים כל מתעמלת מהאולימפיאדה הקודמת, בארצות הברית של היום ההתעמלות זזה קדימה, והסיכוי של מתעמלת שאינה בכושר השיא שלה מ 2012 או יותר, להעפיל למשחקים בריו הוא קלוש.

כשהתכנית בדעיכה, הרבה יותר קל לייצר קאמבק. כשהתכנית בנסיקה, אין מקום למי שנשארת מאחור...

למעלה