להחזיר את הגלגל אחורה

פפה

New member
להחזיר את הגלגל אחורה

מה שאני רוצה זה שתתקשר אלי. שתבקש סליחה. שתבקש הזדמנות שנייה. אני יודעת שזה לא יקרה. מישהי אחרת מחממת את הכר שלך בלילה ואני כבר נעלמתי בתוך הערפל... אבל אצלי הכל עוד טרי כל כך. כואב לי כל כך. לעולם לעולם לא האמנתי שתבגוד. לא אתה. לא אחרי כל האמון שהיה ביננו. האם יש עוד אנשים טובים בעולם? האם יש עוד גברים שאפשר להאמין בהם? הלוואי והייתי מתעוררת ורואה שהכל היה חלום רע. ומאז הכל ריק, תפל, חסר משמעות. איכשהו הזמן עובר מהבוקר ללילה. קמים, אוכלים, עובדים, הולכים לישון. אבל כל כך ריק. אפילו לא ידעתי שמילאת אותי כל כך.

Mאיה

New member
אויש, עכשיו אני רואה את ההודעה שלך

ואת יודעת מה, העברת כאן תחושות שעם חלקם אני מזדהה. ועדיין...קשה לי להגיב לך כי אני לא יודעת מהיכן הם באות. האם היית נשואה ונבגדת? או החבר של בגד בך? המשפט שהכי דיבר אלי:" מישהי אחרת מחממת את הכר שלך בלילה ואני כבר נעלמתי בתוך הערפל...אבל אצלי הכל עוד טרי כל כך." מתחברת אל המשפט הזה מאוד. התחושה הזאת שאת תקועה ואיך יוצאים מזה? ........

פפה

New member
למאיה

תודה על ההתיחסות הרגישה שלך. זה לא כל כך משנה מאיפה התחושות באות ואני בכוונה לא נכנסת לזה. מה שכואב לי ולא מרפה זה הידיעה שהוא חי וממשיך לחיות את חייו בשלווה ואצלי הכל ריק כל כך. אני כל כך מתגעגעת שבא לי לרוץ אליו, להתחנן, לבקש שיחזור אבל כמובן אני לא עושה כלום מכל זה. מנסה לחיות את חיי כרגיל, אומרת לעצמי שהפרק הזה בחיי נגמר. אבל אני עצובה כל כך. רוצה גם להגיד לך שנורא התחברתי לכאב שלך כלפי אמא שלך. נסי לא לכעוס עליה. נסי להבין שהיא הסובלת העיקרית מהקיפאון הזה שלה אפילו אם היא לא מודעת לזה. אם טיפה תביני אותה פחות תכעסי עליה ואז לך פחות יכאב.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
פפה

פרידה מאדם אהוב, לא משנה מאיזו סיבה, כמוה כתלישת חלק מעצמך. הכאב עצום, גובר גם על הגאווה הפגועה, על הצורך "להראות לו" שלא אכפת לך. וכל עוד את מחלימה מהמהלומה הזו, מקווה שתתני לעצמך את הקרדיט על זה שאהבת ועדיין אוהבת. זה רק לזכותך
.

פפה

New member
לסהר

התרגשתי ממה שכתבת לי. תודה בעניין הקרדיט והשאר.

פפה

New member
אכפתיות

כנראה שכך היה קורה בכל מקרה. אבל אם הוא היה יודע כמה יכאב, זה היה משנה לו משהו? איך יתכן שאחרי 5 שנים של אמון וקרבה חזקים כל כך, ככה בקלות הוא מחליף אותי במישהי אחרת? אני מרגישה כאילו אני מתה בשבילו. אבל מי שלא מפסיקה להתאבל זאת אני.

Neomi Dyllen

New member
זה קשה

מאד מאד קשה,לא יודעת מה הייה טיב מערכת היחסים ביניכם אבל חמש שנים זה המון זמן להיות ביחד,אני עוברת עכשיו פרידה ממישהו שבגד בי והיינו ביחד רק שנה וחצי,אבל לאט לאט את מתחילה לראות גם את נקודות האור שבעניין.

Mאיה

New member
אני עכשיו קולטת...

כמה אנחנו באותו המצב. אני גם חווה את אותן התחושות. התגרשתי לפני חצי שנה ואני מרגישה תקועה. לעומתי, הגרוש שלי המשיך הלאה וכבר חובק מישהי אחרת. אני שמחה בשבילו שהוא מצליח להמשיך הלאה, אבל זה מחדד את העובדה שאני לא מצליחה להמשיך הלאה. שאני תקועה... ואני לא מצליחה להבין איך הוא ממשיך בכזאת פשטות, ולמה אני לא מסוגלת? ואני גם פתאום מתקשה לקבל את העובדה שאני כבר כלום בעיניו. שזהו- עתה יש לו מישהי ואני כאילו נמצאת בערפל...כאילו אם ישאלו אותו עליי...הוא יגיד:" מי זאת מאיה?"... ועם זאת אני יודעת שהוא לא שכח, ושאלו סתם תחושות. אלו תחושות שעולות כי אני ואת כרגע לבד, כי הם המשיכו ואנחנו לא מצליחות. אלו תחושות טבעיות...נכון, זה לא מנחם. אבל יש דברים לא נעימים שעלינו לעבור כעת... איתך בתחושה, מזדהה, Mאיה.

פפה

New member
את צודקת

היי מאיה רוצה לדבר ב-icq ? אם כן אני אשלח לך את המספר בא-מייל פפה

למעלה