להחזיר את רונית עוז לפורום על איזה חוק בדיוק רונית עברה כל מי שרוצה שרונית תחזור לפורום שיקיש
א אורן עפרה New member 4/11/08 #1 להחזיר את רונית עוז לפורום ../images/Emo8.gif על איזה חוק בדיוק רונית עברה כל מי שרוצה שרונית תחזור לפורום שיקיש
להחזיר את רונית עוז לפורום ../images/Emo8.gif על איזה חוק בדיוק רונית עברה כל מי שרוצה שרונית תחזור לפורום שיקיש
ש שרוני צפון New member 4/11/08 #8 בגלל אחיות של שיפרה-מחקו הודעות שלה מהפורום פשוט לא נורמלים!!!!!!!!!!
י יוסי היהודי New member 4/11/08 #9 אני מתכתב איתה בפרטי, אז אני אביא לכם ספוילרים שלה. אני כבר יודע מי מודח היום, כי כבר קשה לאותו מועמד לצמצם את הפער.
אני מתכתב איתה בפרטי, אז אני אביא לכם ספוילרים שלה. אני כבר יודע מי מודח היום, כי כבר קשה לאותו מועמד לצמצם את הפער.
ד דגיגהמימית New member 4/11/08 #12 יוסי גלה לנו../images/Emo188.gif או שתתן לי את התיבה הפרטית שלה, בבקשה!
ש שרוני צפון New member 5/11/08 #47 אם לא מחקתם-איפה הודעתה מהבוקר שונסה הולכת הביתה לפי ההצבעות? בבקשה קישור להודעה שנעלמה משום מה.
S shron100 New member 5/11/08 #51 אני פספסתי את ההודעה מהבוקר וחבל אבל כשחיפשתי אחרי זה בכל התכתובות של היום, לא מצאתי אף הודעה שלה, זו האמת.
אני פספסתי את ההודעה מהבוקר וחבל אבל כשחיפשתי אחרי זה בכל התכתובות של היום, לא מצאתי אף הודעה שלה, זו האמת.
י יNOT New member 4/11/08 #32 ../images/Emo4.gif אין לי מושג,זה מה הוא רשם לא אני אבל את יכולה להיות בטוחה...לגבי מקור המידע
פ פרדייס האחת New member 4/11/08 #14 אני האמת נכנסתי לפורום בימים שידעתי שהיא תהיה ותגלה לנו. תוחזר לאלתר
א אוהדושש New member 4/11/08 #23 ../images/Emo113.gif../images/Emo113.gifגם אני אהבתי לדעת לפני כולם ולספר לחברים שלי
ב בנימין אלון New member 4/11/08 #26 שמעתם איך כל הקהל צעק שהוא רוצה ששפרה תלך הלואי וניפטר ממנה סוף סוף.
G gwini1 New member 5/11/08 #58 עובדה שגלית גיאת ניצחה ברוקדים עם ולא ויקה... כנראה שלא רק בני-נוער שולחים אס-אמ-אסים