להחיות את הפורום!

La Gamba

New member
להחיות את הפורום!

חידון ציטוטים- מאיפה ומתי? "וינדל פונס ידע בדיוק את פירוש המילה אירוניה. והוא גם ידע איך לאתר סארקזם."

Death of Rats

New member
רעיון מעולה ../images/Emo45.gif

אממממ.... הציטוט הוא בטוח מ"איש הקציר" ונמצא.... נדמה לי..... כשווינדל מנסה לחצות את האנק ופוגש שם את הקצין ששומר על הגשר. המממ.... ציטוט שאני חושבת עליו בזה הרגע? אחד די קל: "שלוש דקות אחר כך נחת על ראשה בית איכרים".

kosh

New member
אני גם מנסה

אני קורא כאן לפעמים אז אני גם אצטרף למשחק. וזה נראה לי ממכשפות בחו"ל, למרות שלא קראתי את התרגום לעברית. אחד באנגלית You´ve got the loudest silences I ever did hear from anyone who wasn´t dead! ואחד בעברית שמו היה אמשט בהאל זון. הוא התגורר על הרפסודה עם שלוש נשותיו ושלושת ילדיו. בהצלחה kosh we are gray

הממ...

אף אחד משני אלה לא נשמע מוכר במיוחד.. אני אהמר ואומר שהמשפט הראשון היה מופנה אל הזומבי של מכשפת הוודו , ששמו ברח לי.. והשני מתוך צבע הכשף, שמספר על אחד מהסיידקיקס? או במילים אחרות... מאגנה, אין לי מושג, בע"מ

Fingertip

New member
מה פתאום!

אני לא ממש זוכר את הראשון. יכול להיות שזה ווינדל שמדבר אל הבנשי הביישן מאיש הקציר? והשני זה מתוך פולחני כשף - זה מלח הזון שהעסיק את אסקרינה על האנק, לא? אהד.

La Gamba

New member
הראשון היה ווינדל פונס על הגשר

אבל מדבר עם מוות! לאחר שווינדל פונס גילה מיהו ווינדל פונס האמיתי. "ווינדל פונס" אז מוות מעיר לו הערה מתחכמת..

kosh

New member
רק חצי צדקתם...

השני הוא באמת מתוך פולחני כשף, אבל שני זה לא ווינדל פונס. תמשיכו לנסות... חוץ מזה אלו שנותנים תשובה לא אמורים לתת עוד ציטוט? kosh we are gray

kosh

New member
אופס....

התכוונתי שאת הראשון עוד לא מצאתם...

Fingertip

New member
אז אולי זה עם השקט היה מתוך

פירמידות? האיש שמשלמים לו כדי שהוא יקשיב לך? בכל מקרה, הנה אחד. אני בעצמי לא זוכר מאיפה הוא, אולי אתם תזכרו: Give a man fire, and he is warm for a day. Set him on fire, and he is warm for the rest of his life. אהד.

Fingertip

New member
אין לי מושג...

אמרתי לכם שאני לא יודע בעצמי מאיפה זה, אז אם יש לכם תשובה - תצטרכו גם להביא את המיקום המדוייק שלה... אהד.

נאארג!

זה חסר טעם.. מה הטעם לתת תשובה אם אתה לא יודע אותה בעצמך.. נו מילא.. נחשו מאיפה לקוחה החתימה שלי... לא שזה כל כך קשה |בעאסה| מאגנה,
, בע"מ

Death of Rats

New member
החתימה שלך?

המ..... ממורט, לא? או מאחד הספרים של סתמרוח, אבל לא נראה לי.... אין לי מושג *דופקת את הראש במכשפות בחו"ל מזדמן*

SaidinsTaint

New member
הSilences

זה בטח Nanny Og ל Easma Weatherwax קשה לי לחשוב על ציטוט שלא יהיה די ברור... he let the feeling surface "NO"

אבוי!, אתם עוורים!

אורי בלסם הוא לא זה שתירגם את פרמידות אלף כול שנית.. הציטוט הזה הוא מתוך moving pictures , או בעברית ראי נוע.. כשהם הסריטו את הסרט על הפורע מהמדבר.. או איך שאל קראו לזה.. ויקטור ביקש הנחייה על כיצד לרכב על גמל.. ששמו כאן ראו להזכיר הוא בן כלבה מרושע, בכל אופן.. אחראי הגמלים מקלאטץ´ הסביר לו באדיבות ש: כדי לדהור קדימה יש להרביץ לו במקל כדי לעצור יש להרביץ לו במקל כהוגן ובשביל להסתובב.. זה מדריך למתקדמים והדרך הטובה ביותר היא לרדת ולוסבב אותו ידנית... מאגנה , גמל בזמנו הפנוי, בע"מ

Ergil

New member
הממם

You can´t trust any bugger further than you can throw him, and there´s nothing you can do about it, so let´s have a drink. Mine´s a double, if you´re buying

SaidinsTaint

New member
מישהו יודע

מה הציטוט מ moving pictures שטרול אחד מזכיר - is that that great oblisk of blahblah ... or are u just happy to see me?

CMOT Marvin

New member
מהאחרון שקראתי

טוב לא בדיוק ציטוט אלא תיאור של סצנה: מוות מתרסק אל תוך ואדי ומתפזר. לאחר מכן העצמות מתקרבות אחת לשניה ומתחברות מחדש לפני שנכדתו שמה לב, רק בוהן אחרונה מתגנבת אל מתחת לגלימה... וחידה: מה קורה לשיכורים ב-Mended Drum כשסוגרים את הבאר?

למעלה